Velike prsi!

Nikea • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 49
Velike prsi! 4.7.2009 20:33
Imam velike prsi.To me zelo moti.Pač stara sem 13 in nosim košarico 75D!Mmm..pač rada mam fante..in pč me je strah d me majo samo zarad Mojih prsi! In to je res ponižajoče..ne zdi se mi prav. Rada bi bila bolj samozavestna..sej je use OK..sam..pač k kir vidi moie slike pač vedn powe d mam vlke prsi...
Kaj nej nardim?
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Velike prsi! 4.7.2009 21:23
75D....ok to je res precej veliko.
Pa te ne žalim res ne (:
Mislm da moraš bit ponosna.
Ene šjore pa jočejo k prsi skorda nimajo veš :S
Tko da res.
Sprejmi se.
Glede fantou pa.
Mislim da boš sama spoznala komu je do tebe in komu le to tvojih jošku.
Če te bo kateri tip takoj prvič začnu otipavat boš vedla da ni ta pravi :S
Sam kdr te bo en tip meu rad u celoti, takrat pa boš negovo lubezn občutla na drugačn način (:
Gotovo.

Papa <333
Re: Velike prsi! 4.7.2009 21:28
Smutzy pravi:
75D....ok to je res precej veliko.
Pa te ne žalim res ne (:
Mislm da moraš bit ponosna.
Ene šjore pa jočejo k prsi skorda nimajo veš :S
Tko da res.
Sprejmi se.
Glede fantou pa.
Mislim da boš sama spoznala komu je do tebe in komu le to tvojih jošku.
Če te bo kateri tip takoj prvič začnu otipavat boš vedla da ni ta pravi :S
Sam kdr te bo en tip meu rad u celoti, takrat pa boš negovo lubezn občutla na drugačn način (:
Gotovo.

Papa <333

Hvala!
Bom upoštevala
Very Happy
Nincha • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 3
Re: Velike prsi! 4.7.2009 21:41
heii...
Ja jz mam tut tak problem velke prsi.. lei jz sm se tut sekirala p premišlevala al boio fantje vidl sam moje velke joške al tut kei druzga sam pač pr enih sm res vidla d jim je sam do tega sam sei boš vidla kko se bo obnašu Very Happy pač č te nbo tkoi šlatu p te sam tja nor gledu mi zihr ni sam do tega to boš pa sama ogotovila Very Happy papa**
Re: Velike prsi! 4.7.2009 21:43
Nincha pravi:
heii...
Ja jz mam tut tak problem velke prsi.. lei jz sm se tut sekirala p premišlevala al boio fantje vidl sam moje velke joške al tut kei druzga sam pač pr enih sm res vidla d jim je sam do tega sam sei boš vidla kko se bo obnašu Very Happy pač č te nbo tkoi šlatu p te sam tja nor gledu mi zihr ni sam do tega to boš pa sama ogotovila Very Happy papa**

Mah če tko gledaš ni nč narobe s tem..sam je pa res d ni lih fain...
Sej maš prav ja..bom že vidla kir bo tk d me ma sam zarad jošk kir pa me res ma rad.
Huala.
Very Happy
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Velike prsi! 4.7.2009 22:17
Jp res je to...itk boš wedla tkoj kaj bi rd tip od tebe.res pa je d tipi (na žalost) ful padajo na to.sam mejbi se pa kdo najdu k bo res mu to ql...sam d mu boš tut tko kt oseba ušeč pa te bo mu rd.tip kt bi biu pa s tabo sam zrt joškou je pa itk **** pa je do wseh tak.tk da se ne sekiri.
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: Velike prsi! 5.7.2009 2:14
Nikea pravi:
Imam velike prsi.To me zelo moti.Pač stara sem 13 in nosim košarico 75D!Mmm..pač rada mam fante..in pč me je strah d me majo samo zarad Mojih prsi! In to je res ponižajoče..ne zdi se mi prav. Rada bi bila bolj samozavestna..sej je use OK..sam..pač k kir vidi moie slike pač vedn powe d mam vlke prsi...
Kaj nej nardim?

posluš kaj ti bom zdele povedala... Najprej --> Tipam so prsi fuLL sexy.. res, zrajca jih ko hudič, lej bot ponosna d maš take prsi.. jest sm isto stara pa mam premajhne (vsaj zame).. si zamenjamo?? xD hecam Wink
ne res, valda d se ne družjo s tabo sam zrd prsi.. sj ni to edino kar jih prvab.. jih predobr poznam, mam tipa pa je lih tko.. =)
najbl ti pa priporočam po revijah kej o tem prebrat, ker zloo velik piše, dobr vem, k sm tut jest to rabla. Verjemi tistemu kar piše! Rejs!
Kar se tiče tega pa.. če bi jim blo sam do tvojih prsi, in ničesar drugega, bi se te hitr naveličal.. Kr tipi fuLL hitr za drugo kiklo pol letijo, če ma še kej več na seb, kar je sexy..
Če maš pa vlke, pa ženska! bot ponosna na too!! veš kok si druge to želimo?! skor kirokol tvojih let, boš prašala (ampak ne da ma zdej en metr vlke prsi, ampk manjše od tebe) bojo rekle, d bi rade mele večje! kr prašej! evo maš dokaz pr men =)
ne vem zakaj se sploh obremenjuješ s tem.. to ti je res napaka, se sekiraš d maš PREVELKE, in pol se gre pa s tem ubadat, namest da bi uživala lajf! dj skup se sprav, to ti je pa res, na kar morš bit ponosna..! sm ti fouš.. Sad
Be proud !!
Re: Velike prsi! 5.7.2009 12:47
posluš kaj ti bom zdele povedala... Najprej --> Tipam so prsi fuLL sexy.. res, zrajca jih ko hudič, lej bot ponosna d maš take prsi.. jest sm isto stara pa mam premajhne (vsaj zame).. si zamenjamo?? xD hecam Wink
ne res, valda d se ne družjo s tabo sam zrd prsi.. sj ni to edino kar jih prvab.. jih predobr poznam, mam tipa pa je lih tko.. =)
najbl ti pa priporočam po revijah kej o tem prebrat, ker zloo velik piše, dobr vem, k sm tut jest to rabla. Verjemi tistemu kar piše! Rejs!
Kar se tiče tega pa.. če bi jim blo sam do tvojih prsi, in ničesar drugega, bi se te hitr naveličal.. Kr tipi fuLL hitr za drugo kiklo pol letijo, če ma še kej več na seb, kar je sexy..
Če maš pa vlke, pa ženska! bot ponosna na too!! veš kok si druge to želimo?! skor kirokol tvojih let, boš prašala (ampak ne da ma zdej en metr vlke prsi, ampk manjše od tebe) bojo rekle, d bi rade mele večje! kr prašej! evo maš dokaz pr men =)
ne vem zakaj se sploh obremenjuješ s tem.. to ti je res napaka, se sekiraš d maš PREVELKE, in pol se gre pa s tem ubadat, namest da bi uživala lajf! dj skup se sprav, to ti je pa res, na kar morš bit ponosna..! sm ti fouš.. Sad
Be proud !!
[/quote]

Ok bom upoštevala!
Hvala
Sej vem ja...pa sej tut pravjo d će so na ačtki vlke pol še ne pome d bojo pol tut skoz vlke...tkod se ne sekiram več tko.
PaPa*
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: Velike prsi! 5.7.2009 12:49
Nikea pravi:
Be proud !!

Ok bom upoštevala!
Hvala
Sej vem ja...pa sej tut pravjo d će so na ačtki vlke pol še ne pome d bojo pol tut skoz vlke...tkod se ne sekiram več tko.
PaPa*[/quote]

no super Wink
hehe ni kej, rada pomagam =)
pa še kdaj Wink
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: Velike prsi! 5.7.2009 21:11
lol js pa nikol nism gledala na tko tko kda bojo tipi z mano sam zarad jošk mau jim pogledaš v oči pa zveš use njihove namene ....

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.