nevem kaj (se) cuti fant do mene• *đuly*
• Od: 27.12.2009
nevem kaj (se) cuti fant do mene
25.7.2013 19:13
pac s fantom sva skupi 3 meseca in se nekaj dni in umes sva sla narazn in to je trajal samo 1 dan in potem sva zacela znova ,blo je zlo hudo obema ampak ..
mam obcutek ko da bi se samo igrau z mano ko da me sploh nebi meu rad kokr kol sva zmenjena da se bova vidla prestau ker je zmenjen s prjatli ,in jaz sem zlooo lubosumna oseba ker ma tut prjatlce ki se mecejo po vseh tipih (dobesednoo ) in mi ni prou da se druzi z njimi ampak to nekak zadrzim v sebi kar pa nemorm je ta obcutk da mu sploh ni do mene ceprou mi govori da me ljubi ... zlooo ga mam rada ubistvu ga ljubim in sem zlo navezana nanga in pustit mslm da ga nebi mogla ceprou zlo velikam jokam zarad tega kar mi dela in .... (nevem kko naj razlozim da bi se bol razumel ...iscem neko mnenje nasvet karkoli da bi mi pomagal da bi dobila nek nou pogled na stvar da mi nebi blo tko hudo da nebi bla jezna vecino casa in zalostna ..) hvala • miisk
• Od: 15.5.2010
Re: nevem kaj (se) cuti fant do mene
25.7.2013 19:47
najbol pomaga če mu to poveš. Se mi zdi no, da če si že tko skos slabe volje kr razmišlaš kaj si misli pa ubistvu tega čist točno ne veš, mu rajši povej kaj se ti mota po glavi in ga prosi če ti je prpraulen razkrit kaj je v njegovi glavi.
sicr pa al si slabe volje kr neveš kaj se med vama dogaja, ker si tega tut z ogromno razmišljanja ne morš razjasnt, al si pa slabe volje ker bo on povedou svoje in se bo mogoče to use končalo, ampak mogoče bo pol bolše. vem da jetežko slišat ampak premisl. kulk si pa stara ?? aja pa probej stvari pogledat, še z druge strani mogoč ti bo pol lažje • smrekarjumiha
• Od: 5.7.2013
Re: nevem kaj (se) cuti fant do mene
29.7.2013 14:51
OO nekoga bo treba privit |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.