WIFI -.-• qwertzuiop
• Od: 4.7.2013
WIFI -.-
26.8.2013 11:46
a mi ve kdo povedat kaj hudiča morm napisat v uporabniško ime & geslo, ko me wifi poveže s hot-spotom in mi napiše:
''Brezplačno brskanje po spletu je omogočila Občina Vojnik Za uporabo dostopne točke se prijavite!'', pod tem pa pač uporabniško ime in geslo. • erkica
• Od: 2.9.2010
Re: WIFI -.-
26.8.2013 11:58
hej..isto je blo pr men na krku..pa sm tak ko biše login sm tam prtisneš nč ne rabiš uporabniških imen pa tega..vsaj pr nas je blo tko..probi • qwertzuiop
26.8.2013 12:59
erkica pravi:hej..isto je blo pr men na krku..pa sm tak ko biše login sm tam prtisneš nč ne rabiš uporabniških imen pa tega..vsaj pr nas je blo tko..probi
sm probala, ne prime. sam refresha mi stran • erkica
• Od: 2.9.2010
26.8.2013 14:00
dej sm še to probi ko ti osveži stran še enkrat odpri tm za link upisat pa upiš not pač kam hočeš it • qwertzuiop
26.8.2013 14:24
erkica pravi:dej sm še to probi ko ti osveži stran še enkrat odpri tm za link upisat pa upiš not pač kam hočeš it
nep, nema ništa, sam refresha mi spet • Candycane
• Od: 20.8.2012
26.8.2013 21:17
aja to so une fore da se prjavš po pa izbereš neki za 1 dan, 1 teden, 1 mesec al pa 1 let naročnino pol moraš pa ta wifi plačvat -.-'' pr men na morju je blo isto
js sm uno use po klikala, pa me je zmerej vrgl na to stran, tud če sm vpisala spletni naslov. enkrat sm šla pa z zgodovino brskanja pa neki kliknla pa sm pršla pač na to stran. ne vem če bo pr teb delal, ampak probi • qwertzuiop
26.8.2013 21:39
Candycane pravi:aja to so une fore da se prjavš po pa izbereš neki za 1 dan, 1 teden, 1 mesec al pa 1 let naročnino pol moraš pa ta wifi plačvat -.-'' pr men na morju je blo isto
js sm uno use po klikala, pa me je zmerej vrgl na to stran, tud če sm vpisala spletni naslov. enkrat sm šla pa z zgodovino brskanja pa neki kliknla pa sm pršla pač na to stran. ne vem če bo pr teb delal, ampak probi ma ehhhhhhh ne prime nč -.- hvala drgač tut teb • slovenc79
• Od: 19.8.2011
27.8.2013 0:23
če je brezplačno še ne pomen da se lahko vsak bumbar gor prklop candy, kar je v zgodovini brskanja, je tudi na računalniku, če ima stran piškote. tako da se ti stran lahko odpre tud če nisi priključen na net • Candycane
• Od: 20.8.2012
27.8.2013 8:11
okey, še en predlog. kaj ti piše ko se hočš na ta wifi prklopt? pač ime wifi-ja? to kar si ti opisala deluje pomoje sam za te hotspot pa te javne wifi-je. pri men je blo tko da mi je to napisal (pač ta stran ki si rekla) sam pri nekaterih wifi-jih, pri drugih (npr. v restavraciji, trgovini, privat, če nimajo gesla..) je pa delal
• qwertzuiop
27.8.2013 8:42
Candycane pravi:okey, še en predlog. kaj ti piše ko se hočš na ta wifi prklopt? pač ime wifi-ja? to kar si ti opisala deluje pomoje sam za te hotspot pa te javne wifi-je. pri men je blo tko da mi je to napisal (pač ta stran ki si rekla) sam pri nekaterih wifi-jih, pri drugih (npr. v restavraciji, trgovini, privat, če nimajo gesla..) je pa delal
čist na začetki napiše: ''Prijava v omrežje Wi-Fi hotspot'' če si to misnla? pa ja sej sam pr hotspotu mi to napiše (GLIH HOTSPOT K GA NAJBOL RABM -.-) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.