Kako pospešit rast las?

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Kako pospešit rast las? 8.8.2013 16:11
Okk, torej gremo kr k temi.Julija sem morala it k frizeru (ne spraševat zakaj -.-) in moja trenutna frizura mi 1000% ni všeč. Rada bi, da mi lasi čim prej zrastejo >.<
Pa sm pal pogledala po internetu pa našla šampon Hairbell (http://ustavite-jo.net/hairbell-sampon-losjon-posesevalnik-rasti-las-2x-250-ml) ki naj bi pospešo rast las za 3x.
Meni sicer lasi hitro rastejo samo sem pa malo bolj nepotrpežljive sorte Confused
Malo sem skeptična sam me pune mika da bi si ga kupla
Kaj mislite?? Naj si ga kupim al ne?
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Kako pospešit rast las? 8.8.2013 17:17
Mah, js nism tok zihr v to..

js mam en šampon RECEPT, k ti zmanjša izpadanje las (posledično se korenine okrepijo) in tud ti lasje rastejo hitrej Smile je pa tud res,...dej si pod tušem glavo ne drgni amopak si s prsti masriaj korenine las, to bo pospešilo, če jih ne boš spenjala bo tud dobr, razčesaj jih dosti itd.
sprva ne bo učinka, ampak pol po prvem mescu boš vidla, k ti lahka lasje pol zrastejo tud že do par centijev Smile)
sam vztrajaj pa je Wink
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: Kako pospešit rast las? 8.8.2013 17:47
al pa pogruntej kakšno tako frizuro, k ti bo ušeč, pa počakaš, da bojo lasi dolgi Smile sej če ti hitr rastejo, pol dobr. ker nevrjamm da te šamponi sploh kej delujejo.. lasi rastejo tok hitr kukr maš v genih zapisano. (:

drgač pa če ti ni škoda dnarja probej, pa pol nam poroči Very Happy
kamakura • Od: 21.4.2010 • Prispevkov: 23
Re: Kako pospešit rast las? 8.8.2013 17:59
hmm.. saj je res da eni ful promovirajo te stvari pa nekaj, da kao pomagajo, samo ka pa vem včasih je res včasih pa ni. probat pa ni greh ne, tak da probaj pa bo rezultat.a.. Very Happy
JustSmile123 • Od: 3.7.2013 • Prispevkov: 21
Re: Kako pospešit rast las? 9.8.2013 8:55
SmileOnMyFace a pol tist šampon deluje za hitrejšo rast las??? ker men FUUULL počas lasje rastejo tko 5 cm na leto ;(
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Kako pospešit rast las? 9.8.2013 17:39
No, js ga uporablam kr si puščam daljše, pa nočm dolg časa čakat, pa kr pomaga ja Very Happy
sam morš zares vztrajat pa met željo Smile)
JustSmile123 • Od: 3.7.2013 • Prispevkov: 21
Re: Kako pospešit rast las? 9.8.2013 17:57
Oo hvala no jst sm zacela s frizuro na gobico Sad lani novembra. In zdej jih mam do modrca lol Very Happy tko da ja hvala si ga bom sla kupt drgac pa proti poskodovanim lasem tale men ful pomaga [link]éal+Elséve+Total+Repair+Extreme+újjáép%C3%ADtő+balzsam+200ml+...&p=loreal+elseve+lak+10&oid=a3434e4914d988188a1988609987a8db&fr2=piv-web&fr=ipad&tt=Oréal+Elséve+Total+Repair+Extreme+újjáép%C3%ADtő+balzsam+200ml+...&b=0&ni=96&no=7&ts=&tab=organic&sigr=12unrf652&sigb=138agg8bg&sigi=11ma3nivm&.crumb=Q82.P3dDB1x&fr=ipad pa uporabljam in špampon in balzam Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.