urbana ...

pika97 • Od: 5.4.2013 • Prispevkov: 10
urbana ... 27.7.2013 14:48
hej Smile
pc jest pa moj fnt mislva it zdej 1x med poletjm u zoo lj pa me zanima neki glede urbane pac ta 90 min d lohka prestops pa se ti steje pod 1 vozno . a to se mors tm ciperat al ne res me ful zanima pa se a trola prpele tocno do zoo.ja (je to končna postaja ) pa kje je postaja za nazaj pac res me zanima ker nism iz lj ..

hvala za naprej Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: urbana ... 28.7.2013 11:01
ja ti k pridš na bus s tisto rumeno urbano maš tm eno tako mašino k daš urbano zravn dokler ne zapiska. pač na avtobusu na uhodu to nardiš. sej drgač te ne spusti notr.
kje ustaula pa nevem. ampak pomojm je tm končna k vem da je en bus prou za ke. so pa postaje ponavad dost vidne, drgač pa nekoga uprašaš. loh pa pogledam kje je postaja točno
pika97 • Od: 5.4.2013 • Prispevkov: 10
Re: urbana ... 28.7.2013 13:33
Em ja hvala sej to sm pac mal ze vedla sam zdej mene ful zanima za 90 min pac k nevem mal sm forume brala pa nc tazga nepise ...sej tist kje je postaja bom.pa ze poguglala pa bo ...
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: urbana ... 28.7.2013 23:03
ja pač k se počekeraš, se lahko pol še eno uro pa pou zastonj peleš, sam to je. sam itak če greš u živalski vrt dvomm da boš tok hmau nazaj.. ampak ja. automatsko ti to nardi. ti greš sam normalno na bus in daš tm zravn urbano in to je to
aja pa če slučajno mislta it s telefonom, ne z urbano, teh 90 minut ne vela Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.