Punca. . .• Mixsx
• Od: 30.10.2012
Punca. . .
17.7.2013 23:19
zdravo mojstri! Evo z punco sma pršla do tega stanja,da se menma že kake 14 dni vsak dan po 4 ure...zdej jo bi pa rad vn pelov? kam? ma kdo kake ideje? seveda jo bom tut vprašal, ker sm razbral da tud ona hoče...in prijateljica mi je enako povedala..če jo pele prvič na pjačo? čez kok časa jo pelem spet vn? jo že lahko 2. uprašam? prosim za pomoč, hvala! • erkica
• Od: 2.9.2010
Re: Punca. . .
17.7.2013 23:58
lej čist fajn bo če se za prvič zmenta za kako pijačo..pomojem bi blo fajn kak miren lokal ker če bo preveč poznanih okol se neki ne bosta v miru pogovarjala.Da bi jo vprašal je pa odvisno kak bojo stvari med vama potekale sej boš sam ugotovil če se bosta super razumela če se boš počutil tko pol ni problema kr vpraši Upam da sem ti kj pomagala • slovenc79
• Od: 19.8.2011
18.7.2013 0:02
na pijačo, ja pol pa, kukr vama bo ustrezal • Mixsx
18.7.2013 16:33
hvala za nasvete • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
18.7.2013 16:55
POvab jo najprej na pijačo, pol pa se lahka tud psrehodta do enga parka alpa kej...ne vse načrtovat. mal se skupi zmenta • Mixsx
18.7.2013 16:59
No to me tut zanima, če samo jaz narekujem tempo pač kam bova šla? al jo raj vprašam če je pač za pjačo? ali če bi šla rajši na sprehod? jo je bolje vprašati?
• erkica
• Od: 2.9.2010
18.7.2013 17:33
lej čist fajn bo če se za prvič zmenta za kako pijačo..pomojem bi blo fajn kak miren lokal ker če bo preveč poznanih okol se neki ne bosta v miru pogovarjala.Da bi jo vprašal je pa odvisno kak bojo stvari med vama potekale sej boš sam ugotovil če se bosta super razumela če se boš počutil tko pol ni problema kr vpraši Upam da sem ti kj pomagala • SmileOnMyFace
18.7.2013 17:37
vpraš jo če je za pijačo, ko bosta popila, jo pa vpraš če se sprehodta do parka al kamorkol že. Pol k se bo vse bližal koncu, pa reč, da ti je blo fajn in da bi to mogla ponovit. pa boš vidu, če se je strinjala. lahka se že kr zmeniš za naslednjič al ji pa rečš, das e bosta slišala • Mixsx
19.7.2013 12:38
še to..Pač da se z punco lepo menma in da se razmema ampak da jaz ne najdem oziroma ne razberem al bi ona hotla bit z mano al ne..kaj ji naj najprej prek fejsa napišem če mam kej šans? al kako? itak da bi se prej kje na kaki pjač dobila, sam da jaz nebi vedu al je za ali ni. Al jo kr vprašam pa kar bo bo?
• SmileOnMyFace
19.7.2013 17:16
Vpraši jo, če gresta na pijačo (NE DODAJ kot kolega). pa boš vidu kako se bo obnašala na pijači. Sej znake, če si ji všeč pa že poznaš...
• Mixsx
19.7.2013 17:40
okej..pač lepo vprašam: lej gelde na tod a se že neki ačsa menva, mi je že mal smotan se sam prek interneta ment. a bi se dobila na eni pjački? takole nekak? • SmileOnMyFace
19.7.2013 19:13
ja, pač blekni neki tazga, lahka pa sam rečš: ''ej, a bi ti šla z mano mal po mestu? na pijačo če hočš...?'' Ja, če bo rekla JA, pol pomen da ji je pač kul s tabo. Če si ji všeč, boš lahka ugotovu op tem, da se bo zrihtala, te bo bla vesela da te vidi, mogoč tud flirtala s tabo (če ni sramežljiva). Pač ...fino se bo mela. Ti pa ji tud pokaž, da ti je lepo z njo in da se zabavaš v njeni družbi. POl k se bosta pa že poslavljala, pa ji reč, da si se mel fino in da bi to mogla ponovit itd... • Mixsx
19.7.2013 21:17
hvala! Zanima me še, pač da se menim z eno punco pa je ona bol taka nč glih noče vpršat, samo jaz sprašuje pa bol kot ne samo jaz navezujem pogovor..v čem se naj v takem pogovoru pogovarjama? kaj naj bot ema, al kako da bi bol stekel pogovor? hvala.
• SmileOnMyFace
19.7.2013 22:06
Aja....jah...vprašaj jo nekaj, kar ne bo mogla odgovorit sam z DA ali NE alpa sam z enim stavkom. Nekak jo nezavedno prepričaj/prisili v dolge govore in pol bo pogovor sam zalaufal.
Če ti zmanjka besed, se pejt z njo kako besedno igro....sam ne tako s črkami alpakej...nvm s skrivnostmi alpa z soebnimi stvarmi, spodrsljaji....da se bosta mal nasmejala mejte neke svoje fore, tko bo odnos postal še bol special • Mixsx
19.7.2013 23:27
daš prosim kake primere? • SmileOnMyFace
20.7.2013 8:59
MHm Npr. najlažji primer: MORJE. -Greš kaj na morje? -Yup. V medulin hodimo že nekaj let. -Aha....supr. Še nisem bil tam. PA se tam vleiko dogaja? Na tak način ji boš nekak dal spodbudo da bo začela razlagati o počitnicah itd. Potem eš ti kaj povej o sovjih počitnicah in če mate kakšen kraj kamor vedno greste na morje pa itd. pa boš vidu če bo pokazala zanimanje Ko ona nekaj pove, dodaj nekaj svojega, npr: ona: ''V Medulinu so zelo ozke ulice. Ima ta pridih starih rimljanskih trgov...'' ti: ''To sem opazil tudi na Krku... zelo lepo, ane?'' In če boš mel srečo bo ona počela isto, torej: ko boš ti nekaj povedal, bo dodala svojo pripombo/opazko/komentar...'' na tka način pogovor steče Sam drži se teme in jo zbrano poslušaj Ali pa z igro: -Mi boš priznala svoj največji fail? Spet ti bo mogla razložiti kako je blo, kaj se je zgodilo itd. Tak način imam js Vso srečo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.