SZŠLJ (srednja zdravstvena šola lj)

chilloutbro • Od: 17.7.2013 • Prispevkov: 6
SZŠLJ (srednja zdravstvena šola lj) 20.7.2013 20:34
Živjo mam ene par uprašan povezanih z to šolo. Vem da so zele počitnce ampak jst grem ta let v 9. razred in poj se bom mogu kmav odločt in me zdravstvo kr zanima sicr bi pa rd biv zdravstveni tehnik.
Kle le so stvari k me zanimajo.
-kakšne je treba met ocene da gor pridš ( jst mam tko ocene 3-4 sam sm pravdobr)
- kakšna je šola tko nasploh, kakšn je folk, kakšni so prfoksi
- kakšna je jedilnica, kakšna je hrana
-kuko je z fizko na šol baje je sam v 2. letniku, pa kuko je z matematko, k mi tedva predmeta ne gresta lih neki dobr.
-baje so tud eni krožki gor pa dejavnosti ob šoli tko da povejte kakšne so te dejavnosti pa če se splača hodt na njih.
- kakšn je kej razmerje med fanti pa puncami

To je u bistvu to, zej pa če bom še kej rabu bom pa vprašu..tko da hvala vm lepa že vnaprej

Lp

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.