Joške in britje tam spodaj

1 | 2 | >>
Tina133 • Od: 24.6.2013 • Prispevkov: 4
Joške in britje tam spodaj 24.6.2013 17:51
Hej a pozna kera kaksni nasvet do vecjih prsi?
In pa zanima se me tiste ki se brijete tam spodaj kako se brijete, ker jas imam vedno rdece pikice in mozoljcke po britju ki me grozno bolijo Sad
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Joške in britje tam spodaj 26.6.2013 14:32
večjih jošk? sprjazn se z svojo velikostjo Smile čene pa push up, sam ne preveč, pa obstajajo tud uni silikonski vložki k se jih dajo v modrc (v hm da kupt) sicer je mau bedno use to k vedno k boš brez al pa v kopalkah bo half empty...

britje? amm js mam tud probleme sploh z bikini predelom al pa brazilsko, če ti ni škoda dat dnarja za kozmerične salone potem ti priporočam depilacijo z sladkorno peno ali pa voskom Smile malo boli ampak potrpiš

za doma pa js uporabljam od afrodite sensitive depilacijsko kremo (ja vsi rečejo da je to za en drek pa kemikalije pa to...) ampak ta ne smrdi in res use dlake odstrani Smile pač začne pr korenini in po ene 5minutah se kumot samo dol z lopatko spraska Smile) men je to res life saver ;D
gud luck
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Joške in britje tam spodaj 26.6.2013 17:52
Električni brivnik. Wink (nekaj takega, kot imajo moški za brado)
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 13:03
mussy pravi:
večjih jošk? sprjazn se z svojo velikostjo Smile čene pa push up, sam ne preveč, pa obstajajo tud uni silikonski vložki k se jih dajo v modrc (v hm da kupt) sicer je mau bedno use to k vedno k boš brez al pa v kopalkah bo half empty...

britje? amm js mam tud probleme sploh z bikini predelom al pa brazilsko, če ti ni škoda dat dnarja za kozmerične salone potem ti priporočam depilacijo z sladkorno peno ali pa voskom Smile malo boli ampak potrpiš

za doma pa js uporabljam od afrodite sensitive depilacijsko kremo (ja vsi rečejo da je to za en drek pa kemikalije pa to...) ampak ta ne smrdi in res use dlake odstrani Smile pač začne pr korenini in po ene 5minutah se kumot samo dol z lopatko spraska Smile) men je to res life saver ;D
gud luck

a dejansko obstajajo take depilacijske kreme k delujejo?? in ti res tko odstranjo dlake d pol sam obrišš stran tisto peno in je pol "pobrito" al neki????? Very Happy
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 14:27
jap Smile ampak men je najbolša: afrodita depilacijska krema sensitive, tm piše kao 3minute ampak pust ene 5-10 da bo za zihr Smile [link]
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 17:12
ors mussy pravi:
jap Smile ampak men je najbolša: afrodita depilacijska krema sensitive, tm piše kao 3minute ampak pust ene 5-10 da bo za zihr Smile [link]

o zakon! hvala tiii! kok prblizn pa to stane? pa na kolk cajta mors pol spet pobrit al neki? Smile)
ufuranka • Od: 19.6.2013 • Prispevkov: 12
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 17:21
mussy a ta depilacijska krema dejansko deluje? Surprised kok stane ? pa kje se j kupi? Question
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 18:57
Kok douge dlake pa imas ti jo ko uporablas kr pr men ne deluje..
ozelot • Od: 22.4.2012 • Prispevkov: 19
:) 27.6.2013 19:10
Moja mama je po poklicu ginekologinja in sem se od nje že kar veliko naučila o teh stvareh. tudi jaz priporočam afroditino kremo. Teh krem je več. (za različne dolžine dlak)
Med vrsto kreme boš morala sama izbrat, ker ne vem kako dolge dlake imaš.
Mussy ti je res odlično svetovala. Jo kar pohvalim.

Glede prsi pa je tudi več možnosti:

-push up nedrček
-silikonski vložki
-kirurške operacije (tega ne priporočam)
-pa tudi druge Very Happy

Upam da sem kaj pomagala
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 20:52
kok ta krema stane?? Rolling Eyes
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 21:00
Jas mam tisto za brčice pa pise da je tudi za depilacijo bikini predelov pa je prisla okrog 3 al 4?
ja 27.6.2013 21:21
Navadno so res tam okoli 3 ali pa 4 ?
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 22:54
krema se kup v vsakm millerju, in dm-ju Smile tm na policah kjer so britvice... ponavadi so veet kreme v ospredju, samo js imam slabe izkušnje z njimi.. tko da mi je tale od afrodite res zakon Smile

- glede dolžine dlak je pa tko, js si pozimi ne brijem bikini predela, tako da je kar poraščen, zato prvič, ko jo dam gor pustim ene 10minut, tako da je za ziher Smile potem pa samo z lopatko (ki je priložena) odstraniš in spereš Smile
Re: Joške in britje tam spodaj 27.6.2013 22:55
cena je pa 4eur, ampak js jo imam potem za celo poletje, ker se ne porabi tok hitr Smile
hm 27.6.2013 22:56
Ja, je je kr velik u enem pakiranju
Re: Joške in britje tam spodaj 28.6.2013 1:38
PRSI:
Nwm kva vam je, use bi rade imele velike prsi. Jaz sem stara 14, 15 bom novembra in imam košarico 75B pa še to mi je že skoraj premalo. Use bi dala, samo da bi imela košarico A. Zakaj? Ker se ti čez nekaj časa prsi povesijo in je to naravnost GROZNO! Razz
Sploh pa te ovirajo pri športu, ko ti skačejo gor in dol in to tak smešno in grozno hkrati zgleda, lol Razz

Drugače, če pa želite neki nasvetov:
- Push Up
- z hladno vodo si jih umivaj
- vložki
- masiraj si jih v obliki urinega kazalca

BRITJE:
Jaz pač kak mi je, včasih uporabljam kremo ali pa tudi ne Razz Meni se tudi naredijo takšne rdeče pikice, sam jih nimam nwm kaj, malček rdečo Razz Odvisno kak tvoj organizem prenese, lej jaz si lahko brez pene brijem pa mi ni čist nič, me ne boli pa nič, ene pa ne morejo brez kreme Razz

NASVET:
Kupi neko kvalitetno kremo. Nanesi jo na predel kjerkoli se že misliš brit. BRIJ V SMERI KATERI RASTEJO DLAKE.

KAKO JAZ DELAM, MAL SE SLIŠI ČUDNO AMPAK REZULTAT JE VEČ KOT ODLIČEN:
1. Kupim neko kremo za britje
2. Nanesem na predel kjer se mislim briti
3. Z britvo potegnem v smeri kjer rastejo dlake (se pravi navzdol)
4. Pol splahnem in spet nanesem kremo
5. Pol z britvo potegnem še malo levo in desno (hahah smešno, ampak tako odsranim ogromno dlak)
6. Splahnem spet in nanesem kremo
7. Nato še pa z britvo pobrijem od spodaj navzgor (se pravi v nasprotni smeri rasti dlak)
8. Splahnem
9. Na koncu pa se še umijem tam spodaj oz. celi spodnji del (imam intimno tekoče milo, ki diši po kamilicah in vonj je BOŽANSKI!)
10. Splahnem in se obrišem Smile

Tam spodaj se brijem 2x-3x na teden. Mislim,da se brijem še kar pogosto, ker sem "alergična" na vsako dlako, pač ne prenesem poraščenosti haha Razz

Pod pazduho pa vsaki drugi dan hahah Razz kKer kak že mam malo dlakic vidnih kaki 1mm že brijem, nwm sam me ful moti..od daleč se ne opazi, ko pa pogledaš blizu pa zgleda kot da je meterska dlaka Razz Hahahah Razz Very Happy
Re: Joške in britje tam spodaj 28.6.2013 19:50
mussy hvala za informacijo Smile
norisknofun • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 36
Re: Joške in britje tam spodaj 30.6.2013 9:42
mussy pravi:
krema se kup v vsakm millerju, in dm-ju Smile tm na policah kjer so britvice... ponavadi so veet kreme v ospredju, samo js imam slabe izkušnje z njimi.. tko da mi je tale od afrodite res zakon Smile

- glede dolžine dlak je pa tko, js si pozimi ne brijem bikini predela, tako da je kar poraščen, zato prvič, ko jo dam gor pustim ene 10minut, tako da je za ziher Smile potem pa samo z lopatko (ki je priložena) odstraniš in spereš Smile

kaj pa če maš dlake dovge prb. 2 al 3 mm, še vseen deluje Smile?
Re: Joške in britje tam spodaj 1.7.2013 18:13
norisknofun pravi:
mussy pravi:

kaj pa če maš dlake dovge prb. 2 al 3 mm, še vseen deluje Smile?

evo jz sm tole lih dons sprobala..pa mi takratih žal ni čist odstranl vseh..nekatere ti samo skrajša..ampak drugač sm pa zadovoljna s tole kremico Very Happy vrjetn se morm sam se mal naučit jo uporablat haha Very Happy je pa res d tistih grdih velkih rdečih pikic ni! Very Happy
Re: Joške in britje tam spodaj 1.7.2013 21:27
pik resnično ni Smile dlake odstranjuje odlično Smile sam fora je v tem da smrdi kot da ti je en kozlau v roko Sad(( jst sm skor bruhala k sm si jo nanašala Sad probala sm jo predučerejšnim Wink
Re: Joške in britje tam spodaj 1.7.2013 22:41
probite si namazat preden greste pod tuš, ter ne pustite samo 5minut tako kot piše, ampak tudi čez 10minut ketr tako bolše deluje. pa na debelejo je treba namazat in če se slučajno kje razmaže morš še dodt.

drugače pa meni ne smrdi, mogoče nisi kupila taprave ali pa si zelo občutljiva...
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Joške in britje tam spodaj 3.7.2013 23:57
ja, to za časovno odbdobje se strinjam.
jaz sicer uporabljam za stegna, Baleino. in mislim da piše tam do 10 minut, pa jo mam skoz 15 minut da grejo lepo vse dol
AmandaBynes • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 33
Re: Joške in britje tam spodaj 4.7.2013 19:13
koliko časa pa dlake ne zrastejo nazaj?
Re: Joške in britje tam spodaj 4.7.2013 19:25
stoposto sm kupla tapravo Smile no ljudje mamo pač različn okus oz. vonj Wink
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Joške in britje tam spodaj 5.7.2013 0:25
mene tut zanima po kokem času kej pridejo nazaj dlake s to kremo, a je kej drgač, kej bolš?
ful bi si želela take kreme k u reklamah. u reklamah gre tut korenina stran učasih haha

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.