Hujšajmo skupaj... :)

bluesky007 • Od: 17.6.2013 • Prispevkov: 11
Hujšajmo skupaj... :) 19.7.2013 20:07
Hei hei !
Vem, da nas je kar nekaj takih, ki smo poskusli shujšat na 100 in en način ampak nam nekak nikol ne rata... Večina dobro ve kaj more nardit za uspeh ampak ko si preprosto sam v tem ti nekak noče in noče uspet, razn če maš jekleno voljo.... No zato sem dobla idejo da bi lahk nardili skupno temo, da bi se motivirali, da bi se bolje spoznali in s skupnimi močmi dosegli željene cilje... Kajti vrjamem, da če bi me nekdo vsak dan spominjal : glej v istem sva more da nama uspe, bo nama uspelo ! Bi mi 100% uspelo... Še celo dokazano je če je udeleženo večje število oseb je večja možnost za uspeh...
No upam na čimvečji odziv,
Your Sky Wink
chilloutbro • Od: 17.7.2013 • Prispevkov: 6
Re: Hujšajmo skupaj... :) 19.7.2013 20:47
Ti sam napiš kva te zanima pa ti lahka kej povem, k se mav bl spoznam na to Smile
bluesky007 • Od: 17.6.2013 • Prispevkov: 11
Re: Hujšajmo skupaj... :) 19.7.2013 21:00
Glej sej dejansko vem kaj morem pa kko morem ... men sam motivacije mannjka Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.