Premikanje predmetov z mislimi-TELEKINEZA

Wesnaa • Od: 24.4.2011 • Prispevkov: 19
Premikanje predmetov z mislimi-TELEKINEZA 7.7.2013 16:40
hoj, jst i vprašala če ima kdo izkušnje z premikanjem predmetov z mislimi ali z očmi? ali če kdo zna brati misli? Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Premikanje predmetov z mislimi-TELEKINEZA 7.7.2013 22:26
Jao, jao...deklice...://
Pa fino, da vas zanima, sam ka ni to že mal pretiravanje? Naši možgani v današnjih dneh niso sposobni takih reči, k vrag če bi bli....pol bi se že med 7 miljardi ljudi že najdu srečnež k bi mu to ratal Very Happy

pa vseeno, če komu uspe, mi sporočte Wink)
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: Premikanje predmetov z mislimi-TELEKINEZA 7.7.2013 22:56
no, tut jzt še nism nikol nobenga srečala, k bi se s tem ukvarjo, ampak naj sam omenim, da mi se sploh ne zavedamo, česa vsega so naš možgani sposobni...
sej vidte kolk so se v več 1000 letih napši možgani razvili in nikol ne vemo česa bomo sposobni v prihodnosti Very Happy
21muffins • Od: 30.4.2012 • Prispevkov: 32
Re: Premikanje predmetov z mislimi-TELEKINEZA 8.7.2013 0:11
matildo od roalda dahla vprašaj, ona ma izkušnje haha Very Happy
Re: Premikanje predmetov z mislimi-TELEKINEZA 11.7.2013 11:32
js bi pa rekla d je marsikej mogoče, ne morš rečt d je tu lih lari fari....sej tud letenje je blo nemogoče dokljr niso začeli izumlt letal Wink
pa u Sloveniji tu na splošno ni neki ful razvito, na splošno se s tvm ukvarja parapsihologija tm je tudi pogovarjnje z duhovi in tu premiknje predmetu in še druge stvari
sm gledla če bi bla kšna smer za študij pa ni nč podobnga u Slovenji, u tujini pa menda so neki študji taki sam bl redko...
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Premikanje predmetov z mislimi-TELEKINEZA 11.7.2013 19:55
sunshine95 pravi:
js bi pa rekla d je marsikej mogoče, ne morš rečt d je tu lih lari fari....sej tud letenje je blo nemogoče dokljr niso začeli izumlt letal Wink

letenje ni blo nikol nemogoče O.o ljudje so zmer vedl, da pač lahko marsikdo in marsikaj leti....tudi človek. ko so izumili letalo je pač vse sam postalo lažje za človeštvo.
Ptiči niso od včer, veš Wink)
FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Re: Premikanje predmetov z mislimi-TELEKINEZA 13.7.2013 10:28
ok letenje je verjetno malo nemogoče za nas Shocked blo bi sicer fajn no Wink
glede branja misli pa... jaz mislim da tega nimam, mi pa je že zlo dosti ljudi reklo, da mam pune močen ''six sense''.. kr v 90 % od 100% pač vem da bo tak in pol je tak XD

res pa je tui da geniji uporabljajo samo 10% možganov, pa še to je treba vzdrževat...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.