Tamponi...Help...• 005
• Od: 17.5.2009
Tamponi...Help...
19.5.2009 19:02
HeiŁaa...
Jes mam menstruacijo slaba 2 mesca...in nosim pač tampone ker so mi fuŁ boŁšii... In zej pa gremo s šolo na bazen in mam pač menstro v tem cajtu in me zanima kk je to s tamponom v vodi...lahko gdo opazi da ga mam in podobno...pa če se je že kateri to zgodlo...mislim se je kopala s tamponom pa kak je blo...občutki pa tko...pač razpišite se...pa mi pomagajte.. Tnx..<3 • 00sanch00
• Od: 9.3.2009
Re: Tamponi...Help...
19.5.2009 19:52
..Pč ko se kopaš u vodii. p prieš vn morš tampon menjat.
Opazii ga nobeden ne. Pč kopala sm se že.. občuutki.. ma.. tko prvo se boš tko mal čuudn počutla.. sj se navadiš.. upam d sm kaj pomagala • lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
19.5.2009 21:48
js se sicer še nisem kopala s tamponom, sem pa prepričana da ga noben ne bo opazu, sam za un štrik pazi da ti ne bo iz kopalk gledau drgač pa moja prjatlca se je polet šla kopat s tamponam & ko je pršla vn si ga je hodla menjat, pa ni šou vn zrai tga k se je prenapiu vode& pol je mogla it u zdraustveni, če ga boš pa sama vlekla vn, če se ti to zgodi, un štrik nebo poču pa uživej • 005
20.5.2009 19:50
00sanch00 pravi:..Pč ko se kopaš u vodii. p prieš vn morš tampon menjat.
Opazii ga nobeden ne. Pč kopala sm se že.. občuutki.. ma.. tko prvo se boš tko mal čuudn počutla.. sj se navadiš.. upam d sm kaj pomagala Si...HuaŁaa...<3 Kak dougo si pa lahko najdlje v vodi..? Nazadnje urejal/a 005 20.5.2009 20:13; skupaj popravljeno 1 krat • 005
20.5.2009 19:52
lullaby pravi:js se sicer še nisem kopala s tamponom, sem pa prepričana da ga noben ne bo opazu, sam za un štrik pazi da ti ne bo iz kopalk gledau
drgač pa moja prjatlca se je polet šla kopat s tamponam & ko je pršla vn si ga je hodla menjat, pa ni šou vn zrai tga k se je prenapiu vode& pol je mogla it u zdraustveni, če ga boš pa sama vlekla vn, če se ti to zgodi, un štrik nebo poču pa uživej Upam da se to nebo zgodlo meni...I Hope So.. • 00sanch00
• Od: 9.3.2009
21.5.2009 15:24
005 pravi:
00sanch00 pravi:
Opazii ga nobeden ne. Pč kopala sm se že.. občuutki.. ma.. tko prvo se boš tko mal čuudn počutla.. sj se navadiš.. upam d sm kaj pomagala Si...HuaŁaa...<3 Kak dougo si pa lahko najdlje v vodi..? Ene 2 ure. • 005
21.5.2009 22:42
00sanch00 pravi:
005 pravi:
00sanch00 pravi:
Opazii ga nobeden ne. Pč kopala sm se že.. občuutki.. ma.. tko prvo se boš tko mal čuudn počutla.. sj se navadiš.. upam d sm kaj pomagala Si...HuaŁaa...<3 Kak dougo si pa lahko najdlje v vodi..? Ene 2 ure. Aha..Ok.. Res HuaŁaa..* Uživau,,,<3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.