SLADKARIJE aaaaaaaaaaaaaaaaar!• buupa
• Od: 19.4.2009
SLADKARIJE aaaaaaaaaaaaaaaaar!
2.7.2009 22:22
eii..
čist kratka bom. pač jaz opažam, da sem nekako odvisna od sladkega.. Obvezno moram vsaj nekaj sladkega čez dan pojesti. enostavno ne zdržim brez.. te počitnice sm si zadala nalogo, da shujšam 4 kg, ampak dvomim da bo to šlo, če bom jedla toliko sladkarij. torej.. KAKO ZMANJŠATI ŽELJO PO SLADKEM? čisto sem že obupala... vse drugo zdržim, samo brez sladkega ne morem.. lahko tut celi dan zdržim brez use hrane, če pojem recimo čokolado. Danes sm se popoudne pohvalila, ker sm cel dan jedla zdravo, se gibala.. brez sladkarij.. in pol pride domou fotr, pa prnese en paket keksov. in kaj sm js nardila??? šla sm jih jest! Pol vrečke sm sama pojedla.. In pol spet normalno "živim naprej" z sadjem, zelenjavo itd.. in zvečer se mi spet zalušta sladko. če si takoj ne privoščim nekaj sladkega, se želja poveča... in pol pojem 3× toliko Res bi rabila nasvet.. KAKO NAJ SE PREPRIČAM, DA NE BOM JEDLA TOLIKO SLADKARIJ? tnx, če bo kdo pomagal... • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
Re: SLADKARIJE aaaaaaaaaaaaaaaaar!
2.7.2009 22:42
Sam voljo morš met. nič druzga. voljo da lahka pogledaš čokolado in si govoriš ne bom, ne bom! in pol tud ne. Če pa negre(sej vem kak je to, js tud nemorm brez sladkarij(usak tedn pojem ta vlko milko celo u petih minnutah ------------------------------------------------------------------------------------------------------ smile, tomorrow will be worse. =) • natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
Re: SLADKARIJE aaaaaaaaaaaaaaaaar!
3.7.2009 18:18
ammm...se strinjam..morš met voljo in se res potrudt če si to res želiš |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.