Težave z Gmailom! :(

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Težave z Gmailom! :( 12.7.2013 18:14
Moje vprašanje bodo razumel samo vsi tisti, ki uporabljajo gmail, kr sm js (itak) spet neki zafučkala -.-
Skratka... učer sm po gmailu klepetala z enim svojim kolegom in vsakič, ko me nekdo klikne se mi v desnem kotu zaslona pokaže oblaček/okvirček, ki mi pokaže kdo me je kliknu in kaj mi je napisu.
Učer me je pač kolega kliknu, se mi pojavi okvir in js nvm zakaj sm mogla to nrdit, ampak sm neki zbrklala, šla an desni klik na oblačku, ko so se mi odprle nastavitve in sm neki spremenila, za katero sm misnla, da mi bo zrihtal, ko so naenkrat okvirčki izginil. Tud če me kdo klikne, se mi ne pojavi....na to me opozori sam zvok -.-
ponesreč sm spremenial neki, kar neb smela!!

Vraga, zdej mate vsi fejse take, češ -.- ''zakaj si mogla?? butc en, pust na miru nastavitve, če ne veš zakaj se gre'' ja, sej vem....sej sm res kreten k me zdej res to živcira in bi rada te okvirčke nazaj! k drgač res ne vem kako me bo gmail opozoru, da me je nekdo kliknu Crying or Very sad

No, upam, da ste razumel....mi prosim zdaj lahko nekdo pove in mi pomaga to spremenit, da bo vse postarem? Smile
lary • Od: 4.7.2012 • Prispevkov: 6
Gmail 13.7.2013 13:26
Pozdravljena! Tudi jaz uporabljam Gmail, nisi edina Very Happy Svetujem ti, da greš pod Nastavitve, ki jih najdeš zgoraj desno. Nato v nastavitvah klikni Klepet. Najprej tam klikni Vklopi klepet, potem spodaj klikni Samodejno dovoli osebam, s katerimi pogosto komuniciram, da klepetajo z mano in si ogledajo, kdaj sem dosegljiv. Nato pojdi dol in tam boš videla napis Zvoki. Tam klikni Vklop zvokov. Jaz imam tako nastavljeno in mi vse dela, tako, da bi potem tudi tebi moralo Smile
Re: Težave z Gmailom! :( 13.7.2013 15:41
Oh, res hvala, sm poskusla, sam vseeno.... zvok je že tko al tko, vendar okvirčki se niso vrnil Sad( hvala vseeno Smile
Gmail 13.7.2013 16:41
Še zdaj ne dela? Potem pa še enkrat klikni Nastavitve in pojdi bolj dol, ko boš videla napis Prikaz pogovorov klikni tam Vklopi prikaz pogovorov. Potem pa pojdi še bolj dol in, ko boš videla naslov Obvestila na namizju tam klikni Vklopi obvestila o klepetih. Poskusi, mogoče bo pomagalo Wink
Re: Težave z Gmailom! :( 13.7.2013 17:13
YES! Very Happy Hvala ti ful, ne veš kok si mi pomagal/a Wink) res hvala ti za čas in trud.....zdej s emi je vse zrihtal Smile)
Gmail 13.7.2013 17:27
Končno! Smile Hehe ni za kaj, saj rada pomagam Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.