17 in se še nisem poljubila

taylor13 • Od: 21.7.2013 • Prispevkov: 13
17 in se še nisem poljubila 21.7.2013 12:42
Oj.

No, stara sem 17 let, čez nekaj mesecev bom že polnoletna, in se še nisem poljubila ter še nisem imela fanta. Sem sramežljiva in že od nekdaj bolj vase zaprta, zato se mi zdi da se noben sploh ne zanima zame.

Moje mnenje je da večina fantov pije, kadi in da skoz mislijo na s*x, ter se mi zdi da je bolj malo fantov ki ne počne nič od tega.
No mogla sem se izpovedati.

Wink
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: 17 in se še nisem poljubila 21.7.2013 13:14
Jah...ne gre se samo za fante. Gre se za celotno človeštvo. Nikjer ni dokazano, da več moških pije, kadi itd. Ženske nismo čisto nič bolj nedolžne na takem področju.
Presenečena bi bila, če bi videla koliko fantov tudi žaluje zarad luštnih deklet s takimi groznimi navadami.

Na nek način je čisto dobro, da se zapreš sama vase, ker se tako na najlažji način izogneš slabim fantom, ki niso vredni in možni bolečini, ki bi te zadela, ko bi te prizadeli.
Saj nisi edina, ki si želi fanta brez cigaret v žepu in alkohola v krvi. Ne zahtevaš nemogoče fante....le bolj redke Smile

Ampak....ko pa boš spoznala kakšnega fanta, ki ti bo simpatičen, pa se le odpri Smile Včasih je pač potrebno tvegati Wink Hujšega se ti ne more zgoditi, azto le pospravi tale svoj ščit Wink
Zapomni si.... zunaj je še ogromno fantov, ki si želijo čisto isto kot ti. Poskusi malo zaupati svetu Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: 17 in se še nisem poljubila 21.7.2013 19:26
jaz sem star 22 let in je čist isto kot pri tebi Very Happy in isti razlog.

samo da jaz verjamem da je velik punc ki si želijo neki lepega, ne samo norenje in "izživljanje mladosti".

lahko se povežeš s komerkoli, amapk seveda ne se silit h poljubom al pa celo še čemu več. spoznaj resnega fanta, ki se ne bo hotel takoj lizat in sexat, amapk si bosta oba vzela čas za spoznavanje Wink in potem dalje.. če pa ti kdo teži in te hoče kar izkoristit, se pa ne daj. če nisi sigurna, ne riskiraj Wink
smrekarjumiha • Od: 5.7.2013 • Prispevkov: 20
Re: 17 in se še nisem poljubila 24.7.2013 14:51
kot je rekel slovenc Smile Saj boš spoznala pravega in takrat boš to vedela oz čutila. Pa ne hitet, vzet si čas in se spoznat potem pa naprej. Ker se imaš lahko res lepo in imaš lahko lepe spomine Smile
Tamara18 • Od: 30.7.2013 • Prispevkov: 9
Re: 17 in se še nisem poljubila 30.7.2013 19:33
Taylor17, sma midve mogoče dvojčici ? Very Happy (šala) sem na istem kot ti in tud jas sem zlo sramežljiva.... pravtako imam tudi jas o veliko fantih podobno mnenje kot ti -.- jaz sm že stara 18 let in sem še zmeraj samska ... na čase me kar skrbi kdaj bom našla kakega fanta in če ga bom sploh :S večina mojih kolegic in sošolk že imajo fante jas pa še kr nič ... moj problem je tudi v tem da si fantu ne upam priznat da mi je všeč in da sm vanj zaljubljena... preveč razmišljam o tem kako bo reagirau in kaj če me zavrne in potem vsi to izvejo in me potem zafrkavajo glede tega :S -.- :/
myWorld • Od: 28.6.2012 • Prispevkov: 7
Re: 17 in se še nisem poljubila 30.7.2013 21:43
vrez panike Smile use pride ob pravem času Smile
sm mela tut je probleme... first kiss je biu šele kakšn mesec pred 18 rojstnim dnevom..čist nepričakovano Embarassed
drugač pa ja..tut js sm še zmer samska...pa me skrbi da bom forever alone Rolling Eyes ampak vseen..pustmo se presenett Smile

vama pa uso srečo Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: 17 in se še nisem poljubila 30.7.2013 22:35
vse ob pravem času, ja Wink nič hitet. bo že prišel pravi/a. mi smo pač taki da ne hitimo ane Very Happy
taylor13 • Od: 21.7.2013 • Prispevkov: 13
Re: 17 in se še nisem poljubila 30.7.2013 22:39
Hvala usem za nasvete Wink

Haha, ja slovenc79 res je Smile
Tamara18 a veš da sva mogoče Very Happy
Upam da zdaj ko grem v novo šolo, da bo kaj drugače. Res moram pridobiti na samozavesti.
Iz kje pa si ti, če smem vprašati?
Tamara18 • Od: 30.7.2013 • Prispevkov: 9
Re: 17 in se še nisem poljubila 31.7.2013 21:22
Tud jaz morem malo bit bolj samozavestna pa mislim da bi mogla bolj tud do fantov bit tak kot sem do svojih prijatlc... npr. na fb-ju mam kr nekaj prošenj za prijateljstvo od fantov ampak jih ne poznam in jih ne sprejmem Very Happy mogoče je tud to krivo ali pa to da ne hodim ravno dosti ven, v diskoteke ker sem iz takih krajev ki se bolj po redko kaj dogaja pametnega -.- ampak ok sej 1x se bo tud nama nasmehnla sreča pa boma najdle svoje "prince" Wink tebi pa želim vso srečo na drugi šoli in upam da tam spoznaš kakega dečka Smile sem pa iz daljne"okolice" maribora ;P

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.