17 in se še nisem poljubila• taylor13
• Od: 21.7.2013
17 in se še nisem poljubila
21.7.2013 12:42
Oj.
No, stara sem 17 let, čez nekaj mesecev bom že polnoletna, in se še nisem poljubila ter še nisem imela fanta. Sem sramežljiva in že od nekdaj bolj vase zaprta, zato se mi zdi da se noben sploh ne zanima zame. Moje mnenje je da večina fantov pije, kadi in da skoz mislijo na s*x, ter se mi zdi da je bolj malo fantov ki ne počne nič od tega. No mogla sem se izpovedati. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: 17 in se še nisem poljubila
21.7.2013 13:14
Jah...ne gre se samo za fante. Gre se za celotno človeštvo. Nikjer ni dokazano, da več moških pije, kadi itd. Ženske nismo čisto nič bolj nedolžne na takem področju.
Presenečena bi bila, če bi videla koliko fantov tudi žaluje zarad luštnih deklet s takimi groznimi navadami. Na nek način je čisto dobro, da se zapreš sama vase, ker se tako na najlažji način izogneš slabim fantom, ki niso vredni in možni bolečini, ki bi te zadela, ko bi te prizadeli. Saj nisi edina, ki si želi fanta brez cigaret v žepu in alkohola v krvi. Ne zahtevaš nemogoče fante....le bolj redke Ampak....ko pa boš spoznala kakšnega fanta, ki ti bo simpatičen, pa se le odpri Zapomni si.... zunaj je še ogromno fantov, ki si želijo čisto isto kot ti. Poskusi malo zaupati svetu • slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.7.2013 19:26
jaz sem star 22 let in je čist isto kot pri tebi samo da jaz verjamem da je velik punc ki si želijo neki lepega, ne samo norenje in "izživljanje mladosti". lahko se povežeš s komerkoli, amapk seveda ne se silit h poljubom al pa celo še čemu več. spoznaj resnega fanta, ki se ne bo hotel takoj lizat in sexat, amapk si bosta oba vzela čas za spoznavanje • smrekarjumiha
• Od: 5.7.2013
24.7.2013 14:51
kot je rekel slovenc • Tamara18
• Od: 30.7.2013
30.7.2013 19:33
Taylor17, sma midve mogoče dvojčici ? • myWorld
• Od: 28.6.2012
30.7.2013 21:43
vrez panike sm mela tut je probleme... first kiss je biu šele kakšn mesec pred 18 rojstnim dnevom..čist nepričakovano drugač pa ja..tut js sm še zmer samska...pa me skrbi da bom forever alone vama pa uso srečo • slovenc79
• Od: 19.8.2011
30.7.2013 22:35
vse ob pravem času, ja • taylor13
• Od: 21.7.2013
30.7.2013 22:39
Hvala usem za nasvete Haha, ja slovenc79 res je Tamara18 a veš da sva mogoče Upam da zdaj ko grem v novo šolo, da bo kaj drugače. Res moram pridobiti na samozavesti. Iz kje pa si ti, če smem vprašati? • Tamara18
• Od: 30.7.2013
31.7.2013 21:22
Tud jaz morem malo bit bolj samozavestna pa mislim da bi mogla bolj tud do fantov bit tak kot sem do svojih prijatlc... npr. na fb-ju mam kr nekaj prošenj za prijateljstvo od fantov ampak jih ne poznam in jih ne sprejmem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.