EBAY :)• qwertzuiop
• Od: 4.7.2013
EBAY :)
4.7.2013 17:56
no tkole je: tole bi rada naročila prek ebaya: [link] ampak nimam izkušenj s kupovanjem tle gor, tko da bi prosila koga od vas k ma izkušnje s tem, če bi mi lahko to naroču, pa pol men poslau zainteresirani pište na zs • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: EBAY :)
6.7.2013 23:05
em, prvo morm nujn rečt da lahko tole nardiš sama doma no, če pa res hočeš kupt, pa tko: najprej klikn buy. potem pa, če ne piše nč nikjer, po mailu vprašu kok pride poštnina. potem je treba vse skup plačat: jaz npr. uporabljam kreditno kartico in prek paypala. tm vse piše kako vse poteka, in ko je plačan, dobiš nekakšen račun na mail, potem pa čakaš.. verjetn bo kr hitro prišlo, v par dneh. če ni carine ti poštar vrže v nabiralnik če pa slučajno je, pa dobiš pismo na dom od carine, kjer izpolneš par podatkov in natisneš un email, potem pa plačaš carino pri pošti, ko greš po paket. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.