Nevem kaj naj storim :( .. Nujno!

CookieChoice • Od: 7.1.2011 • Prispevkov: 27
Nevem kaj naj storim :( .. Nujno! 13.7.2013 0:08
No uglaunem jaz že kar nekaj časa hodim z nekim fantom in je nekega dne tudi prišel k meni domov... je spoznal mamo, ata ga je samo bežno videl brat pa tudi...potem mi je danes ata prišel v sobo in mi začel razlagat, da je od drugih izvedel kakšen je... da kadi (kar je nehal zaradi mene), da ko dobi denar, da ga zapije (kar ni popolnoma res), uglaunem da krade in da je njegova družina nevem kko grozna in kajsvem kaj.. sama sem že spoznala njegovo mamo in je čisto prijazna in drugačna od kar mi pravijo .. no nepoznam je neki dost sam okej... in uglaunem mi je ata rekel da noče da sem znjim zaradi teh slabih stvari in da ko je moj brat zvedel da sem znjim je čisto pobesnel ... vendar zdej res nevem kaj naj nardim al naj ga pustim al kaj? ... vem d si lohk drugega najdem in use sam zmerom mam smolo pri ljubeznih ker mi zmerom ata al pa brat vedno nekaj najdeta na teh fantih da jih potem morem pustit.... prosim za pomočč!!
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Nevem kaj naj storim :( .. Nujno! 13.7.2013 0:22
temo sem premaknil na ustrezen podforum Smile mal bl pazit drugič, prosim Wink

js mislim, da je treba najprej ugotovit pač kakšna je resnica o tem fantu, ker lahko da ga onadva ne poznata dobro ali pa ti ne. kaj pa ju je pri drugih motilo?

in še, kok si stara?

nekak mam občutek da imata unadva prav. nehal kadit zaradi mene, ni "popolnoma" res o pitju.. mal naivno se mi zdi tole.
prvič, ne verjemi vsega, treba se je prepričat. mariskdo zna dobro lagat, in deluje, še posebi če si zaljubljena. v vsakem primeru pa bodi previdna, ker so nekateri ljudje bolj pokvarjeni kot si lahko predstavljaš.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.