zabrila bi se

alvininvevericki • Od: 26.5.2011 • Prispevkov: 38
zabrila bi se 15.6.2013 18:21
no js pač že doug načrtujem da bi se zabrila, ampak nameravam to nardit med počitncam.. no, sm nameravala.. kr glih dons se je zabrila ko me ne mara-ma pa njeno bff k me sovraž še bol k ona ,pa mi skos teži neki ampk ignoriram.
in zej nevem ka nardit..ona je ful popularna pa lepa into.. in bojo usi misnal da fejkam:c
usss • Od: 14.6.2011 • Prispevkov: 15 • Kraj: Maribor
Re: zabrila bi se 15.6.2013 18:46
Jaz mam tui zabrito obstrani, samo že ful dolgo.. Predn so to vsi začeli met. No in zaj me je minlo, pa si že kake 3 mesce puščam, da mi raste nazaj, pa mam lase preko vržene, da zgleda normalno, pa se ne vidi. Samo mi je malo bed zaj, da ne morem met čopa, ker meni zgleda pune grdo, ko mam že bol dolge zaj.
Samo jaz se glih nebi na tvojem mestu. Če tak že vsi majo:p pa še skos se moreš brit, da nea grdo zgleda haha.
Peace, yo.
Chloe33 • Od: 24.12.2012 • Prispevkov: 26
Re: zabrila bi se 18.6.2013 19:46
tut jzt že mam zlo doug zabrito obstrani, že kakšn let. Zdej majo pa skor že usi, tko da jzt bi na tvojem mestu mal počakala, al pa si kej druga zanmivga umisla, ko še noben nima.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: zabrila bi se 18.6.2013 19:49
laj bol grdga pa faljenga še pa ne...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.