Mobilni internet

Matolino • Od: 6.3.2013 • Prispevkov: 4
Mobilni internet 6.3.2013 12:24
Zelo rad bi si uredil mobilni internet, saj sem zelo veliko naokrog in bi mi zadeva zelo prav prišla, saj vedno nimam opcije se priklopiti na wifi, ponudb je pri nas kar nekaj, pa da se ne zgubim me vsemi temi podatki a mi lahko kaj priporočate, imate kakšne izkušnje kaj je cenovno najbolj ugodno pa pri katerem operaterju naj vzamem?
Votko • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 17
Re: Mobilni internet 6.3.2013 16:02
Na nek način je zelo težko odgovoriti na tvoje vprašanje, ker si napisal malo premalo podatkov ampak ti bom odgovoril generalno kako trenutno stvari stojijo. Najboljša izbira glede na kakovost in ceno je zagotovo tušmobilov internet, je dost hiter in tudi mesečna naročnina je v rangu normalne. Je pa res da glede na to kaj vse operaterji ponujajo so cene kar visoke. Na mobitelu je sicer internet ok, vendar je zelo drag, na simobilu pa je problem predvsem omrežje, ker je slabo in je zato tudi prenos podatkov slabši. O T-2 pa ne gre zgubljati besed. Razen v LJ in MB dela zelo slabo. Tako da če nimaš nekih omejitev je po moje izbor na strani Tušmobila.
Tomek • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 16777215
agree 16.6.2013 21:33
se strinjam z votkom, najbolj se ti splača vzeti na tušmobilu, so edini na trgu ki imajo normalne cene in kvalitetne storitve, vse ostalo je ali predrago ali pa imajo cene da te zvije.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Mobilni internet 27.6.2013 23:16
Jaz ti pripročam Free pakete pri Tušmobilu.. Če vzameš FREE 20 imaš zastonj internet.. Imaš sicer 2,5GB prenosa do omejitve hitrosti ampak to je nemogoče skurit.. Poleg tega pa zastonj klice v Tušmobil in zastonj smse ter 400 minut v tuja omrežja.. Kar se neta tiče je tušmobil najbolji..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.