Tip mi je zmešal glavo!!!!!!!• manjkro
• Od: 23.6.2013
Tip mi je zmešal glavo!!!!!!!
23.6.2013 1:06
Torejjjjjjj, mene je tako SRAM, DA ME BOLJ NEBI MOGLO BITI!!!!!!
S fantom, ki že dlje časa "serjema" me je pred dvema dnevoma malo otipaval po "tamali" prvo nisem pustila, pol pa sem se mu kar prepustila... SRAM me je tudi ker sem starostno omenejena, HALO STARA SEM 14 LET IN POČUTIM SE KOT NAJVEČJA ZGUBA SEDAJ. Usi pravijo, omg ne moreš mu tega dovolit, sam k maš ti RAD PRE-KLE-TO RAD TO OSEBO SI ZMOŽEN MARSIKAJ...Več ne vem kaj naj naredim, ker mislim, da sem storila VELIKO NAPAKO. Sej sva se pogovorila pa use, sam nwm več kje imam glavo, A MI JO JE TIP ČISTO ZMEŠAUUUUU AL KAJ? Prosim svetujte mi kako naprej ali ste že bili v tej situaciji? Jaz bi si najrajše sedaj glavo bek odrezala, ker res ne vem kje sem imela glavo in možgane prejjj.....:S Prej sem govorila kak so lahko dekleta tko naivna, pa da to dopustijo, sedaj pa vidim da sem kopija njih... GROZAAA Z fantom pa sva razlike 2 leti • Faith
• Od: 16.1.2013
Re: Tip mi je zmešal glavo!!!!!!!
23.6.2013 1:21
nwem kaj nej ti rečm na use to.... morš met bolj trdno volo druzga ti ne preostane...
pač če pomaga vem kako ti je, sicr pr men ni šlo tko delč sam ja pač ko ti je en tip ušeč mu itak dovoliš več kot ostalim... lej pač nrdila si napako, ne se zdje preveč z njo obremenjvt, rajš se nauč kej iz tega in iz teh občutkov zdele zber volo da mu naslednič odmakneš roko in rečš "ne"... pač če te bo pol pa na ignor spustu boš pač ugotovila kolk mu ej sploh do tebe, pazi da te na koncu ne bo samo izkoršču ker mu dovoliš več kot ostalim, da mu dovoliš več kot mu dovolijo ostale punce.... ne glede na to kolk prjazn do tebe in use • Katia99
• Od: 19.4.2012
Re: Tip mi je zmešal glavo!!!!!!!
24.6.2013 14:11
js bi ti svetovala da nejprej FUL DOBRO PREMISLIŠ o vsem... pač njemu, kakšn je, kok ga poznaš in use... pač to pa zame ni nobena napaka IN NAJ TE NEBO SRAM! to sploooh ni nooobedn razlog da te je lahko sram! to je čist vajina stvar... drugače kar se pa starosti tiče to sploh ni nobena omejitev! res da se strinjam pač da se današnje cajte preeeeezgodaj spuščajo vsi v to.. je pa tudi res, da če si ti pripravljena na nekaj, to lahko čiist komot nardiš..! kar se tiče drugih... pač to je vajina stvar in NE NJIHOVA! tako da nč se ne sekiiirat! PREMISLI, POGOVORTA SE O VSEM IN VSE BO OK! tak al tak pa nista nardila nč takega! če bi pa kaj več se morta pa pač o tem ful dobr pogovorit drgač pa pri sebi premisli... sej si napisala da si uživala v tem... no kje je pol problem? glavno da je tebi kul, ostalih pa se to ne tiče |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.