gelirani nohti• xxyzz
• Od: 24.3.2013
gelirani nohti
24.3.2013 13:32
Hojhoj. Jz pac nemorm bit brez dolgih nohtov, sam se mi moji ful lomjo. In zdej mam skos umetne gor, kar mi pa mori, k mi zdrzijo sam ksn tedn najvec in jih morm skos na novo lept gor in tko. Tko da razmisljam da bi si dala gelirane, zdej me pa zanima kje v Ljubljani, bi se dalo jih tko najbolj poceni narest, k nemislm dajat neki ful dnarja.
hvala za kkrsnokoli pomoc:) • tamchyka
Re: gelirani nohti
24.3.2013 13:51
xxyzz pravi:Hojhoj. Jz pac nemorm bit brez dolgih nohtov, sam se mi moji ful lomjo. In zdej mam skos umetne gor, kar mi pa mori, k mi zdrzijo sam ksn tedn najvec in jih morm skos na novo lept gor in tko. Tko da razmisljam da bi si dala gelirane, zdej me pa zanima kje v Ljubljani, bi se dalo jih tko najbolj poceni narest, k nemislm dajat neki ful dnarja.
hvala za kkrsnokoli pomoc:) Hej, jst mam gelirane nohte ,, sicer še podalšane z gradilnim gelom Sicer pa pocen v teh salonih dvomim , da boš kje dobila je od 20-30 Eu , nevem al je to drago al poceni zate , drgač je pa odvisno od salona ,.. najcenejše je potem na črno bi rekla • xxyzz
24.3.2013 14:27
tamchyka pravi:
xxyzz pravi:
Hojhoj. Jz pac nemorm bit brez dolgih nohtov, sam se mi moji ful lomjo. In zdej mam skos umetne gor, kar mi pa mori, k mi zdrzijo sam ksn tedn najvec in jih morm skos na novo lept gor in tko. Tko da razmisljam da bi si dala gelirane, zdej me pa zanima kje v Ljubljani, bi se dalo jih tko najbolj poceni narest, k nemislm dajat neki ful dnarja.
hvala za kkrsnokoli pomoc:) Hej, jst mam gelirane nohte ,, sicer še podalšane z gradilnim gelom Sicer pa pocen v teh salonih dvomim , da boš kje dobila je od 20-30 Eu , nevem al je to drago al poceni zate , drgač je pa odvisno od salona ,.. najcenejše je potem na črno bi rekla hvala ti res:) ja sej 20, 30 sm itak prpravljena dat, to mi ni drago:) drugac pa hvala ti, ja sej sm ze gledala, sam mogoce kdo tuki ve za ksnega k je pocen haha:) • tamchyka
24.3.2013 16:09
xxyzz pravi:
tamchyka pravi:
xxyzz pravi:
hvala za kkrsnokoli pomoc:) Hej, jst mam gelirane nohte ,, sicer še podalšane z gradilnim gelom Sicer pa pocen v teh salonih dvomim , da boš kje dobila je od 20-30 Eu , nevem al je to drago al poceni zate , drgač je pa odvisno od salona ,.. najcenejše je potem na črno bi rekla hvala ti res:) ja sej 20, 30 sm itak prpravljena dat, to mi ni drago:) drugac pa hvala ti, ja sej sm ze gledala, sam mogoce kdo tuki ve za ksnega k je pocen haha:) Nizakej • malamacka
• Od: 1.1.2012
24.3.2013 20:57
a bi lah mugoče kšna razlužila kuko to zgleda, pa kuko se to nardi?
k sm zadne cajte ful o tem slišala pa usi neki hvaljo. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
26.3.2013 22:38
sej lahko napišš na youtube pa si pogledaš kšn posnetk. zgleda (če je pač dejansko dobr narjen) tko kot pač noht. maš več 'gelou' s tem da loh maš to tut čist navadn. načeloma ti da eno tako podlago kukr podel in nanaša gel in pač popil tko k hočš in to je to. drgač pa js nekak nism za to. ker je čist preveč drago (pozna se če pač to redno delaš) in čist preveč stvari k ti pomagajo h trdnim nohtom. tko da sploh če si gre to nekdo delat zato da bo meu douge nohte ker jih drgač ne more met, mi je to neumn, razn če maš prou kšno bolezen al pa pomankanje kšnga keratina al pa kej, pa še to greš dejansko loh h dohtrju pa maš tablete kukr vitaminske, pa ti dejansko ne pride drago. oziroma ti pride brezplačno. je pa res da raj gelirani nohti kukr umetni, ker se pa že na delč vid da so umetni. aja pa ni mi ušeč pr geliranih ker se vid da so nenarauno debeli pa pač lih odpadejo ne, ampak jih morš itak dt dol ker se tko grdo vid pač tist geliran noht. pač nastane nekak taka grbina pr obnohtni kožici ker pač maš nou materjal gor in men je to mau grdo. drgač pa ja. bolš k umetni.
• CharlotteAnnabelle
• Od: 24.2.2012
27.3.2013 20:50
Kot je napisala evica5 - galirani nohti so precej bolj debeli kot tvoji naravni nohti in večina si galirane nohte (pol k enkrat naravni nohti zrastejo) odstrani, da ne zgleda grdo (ker je prehod med galiranim nohtom in naravnim precej očiten). Ko pa te nohte enkrat odstraniš, tvoji naravni zgledajo obupno (kar mi je potrdilo že ogromno frendic). Če te to ne moti, go for it. • malamacka
• Od: 1.1.2012
27.3.2013 22:13
ok men se to nesliš glih najbol haha bom raj pr svojih naravnih ustala so zaenkrat čist uredu hvala za odgovore • tamchyka
28.3.2013 14:41
Js mam zdle gelirane nohte gor že 3 tedne in je zlo ql zarad tega ker mam svoje zlo krhke in se mi radi lamajo zdej so mi pa odcpodi za zrasli svoji, in ja ko zrastejo se vidi linija ampak pr meni to ni problem ker si to ne rihtam v salonu ampak mi mami doma doštuka se pravi: spili , gre čes z gelom pa do kožice (ne čist do kožice ker je zlo tekoče ) , lepo razporedi , zapeče z lučno , potem še spili če so kakšne bunkice , in da gor še zaključni gel ,,, je kr dolg postopek že za štukanje lp. • Fabolous
• Od: 18.4.2013
18.4.2013 17:13
Punceee..če katera želi gelirane nohte, jih jst izdelujem v Domžalah. Ker študiram jih opravljam samo v prostem času.. ker pa v tem uživam in rada experimentiram z vzorci ne računam veliko. (pod 30? zagotovo Če katera išče lepe nohtke in dobro družbo mi piši : fabolous.nohtki@gmail.com Uzivaaaj =) • melona
• Od: 17.3.2013
18.4.2013 23:06
v tem salonu k sm js ji delamo. smo v ljubljani pr trnovm, cena je sicr 37.00? ampak bolš met ful kvalitetno narjen pa mal dražje kokr pa ena pocen varjanta pa to površno narjen. pejt kamrkol sam ne za 20 ?- nesme ti bit škoda keša. zravn nardimo še zaston poslikavo kakršnokol želiš+to dela kozmetičarka z vrsto let izkušn • Hanchy75
• Od: 22.8.2017
15.1.2018 15:04
Mene pa zanima nega nohtov, je katera že mogoče poizkusila z laki Jessica, baje naj bi bili zelo kvalitetni.
Nudijo pa nego recimo tukaj: http://www.rehamed.si/jessica-naravna-nega-nohtov/ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.