Obrvi

Unknown2 • Od: 29.6.2014 • Prispevkov: 9
Obrvi 11.7.2014 13:29
Živjo! rada bi samo vprašala, če je že katera bila v kozmetičnem salonu, kjer so ji oblikovali obrvi. jaz bi šla ampak ne vem kakšen rezultat bi bil. lahko da bi mi populila preveč ali pa kakšno grdo obliko, tako da ne bi bila zadovoljna. tko da če je ktera že bla na tem al pa da ve, naj mi prosim pove kako to vse skupaj poteka. pa če lahko kdo prilepi kakšno fotografijo obrvi, ki bi bila primerna Smile
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Obrvi 12.7.2014 23:39
hahah, no lej če se odločš za kozmetičn salon, pa pač da glih ni v kleti ene babice, vrjam so hodile punce k delajo tm v šolo (ali fantje), in so izučeni in izurjeni in vrjam ne boš prva njihova stranka...
Kakšna oblika obrvi tebi paše je odvisno od tvoje oblike obraza, kok maš oči skupi/narazen.. pač od usga, in najbol bo kozmetičarka vedla... pač sploh za prvič ti priporočam obisk ker le tko boš vedla kako si jih nadaljno sama oblikovat,...

moja izkušnja je da ko sem bila 13 sm si jih res populila, in niso več zrastle nazaj tako kot bi mogle in pač zdj je sicer že vredu in use ampak pač ja je potrebno velik delat z njimi pa pač jih senčt in use...

drgač pa maš velik metod oblikovanja obrvi, maš japonsko k je permanentno risanje, anastasija (men res ušeč) Smile tko da mau poglej kuponko.si pa te stvari vedno majo kkšne bone k se jih da kupt da nauš velik zapraula Very Happy js sm šla glih ta četrtk in mi je blo res fajn Very Happy

pa srečno! Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.