IDIOT.. grrrr

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
IDIOT.. grrrr 15.5.2013 21:43
torej, mam en problem v mojem kraju je en čez 20 let star tip, k me zafrkava z vzdevkom bananca...ffaaak no.. vem zakaj me tko kliče, cela zgodba za temu sam je dooolga in ja neda se mi pisat kle. uglaunm, kak nj js tipu dopovem da mi to ni ušeč?!? ko se srečava na cesti mi reče oo bananca! js pa njega nazaj z živjo pozdraum.. res mi gre že na žiuce.. mislm HALO?!? če bi mu lepo povedla da mi gre to njegovo banananje(haha) pozdraulanje ubistvu na jetra, bi se mi smeju u fris.. prosm za nasvet kak mu povedat, k nočm da usiii zvejoo Sad aja pa do tega tipa nočem bit nesramna ker je meu težko preteklost(nesreča&to) ja in kaj narestt?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: IDIOT.. grrrr 15.5.2013 23:51
reči mu da ne maraš da te tko kliče. če se bo pa smeju pa pojdi naprej in ga ignoriri.

ne bit milostna do njega ker se mu je neki nesrečnega zgodilo - to ni nobeno opravičilo za bedasto obnašanje.

ubistvu, ko mu rečeš da ti gre na živce to in ti naslednjič spet to reče, mu zabrusi nazaj neki o nesreči. pa naj se zjoka pol če hoče. in če začne kej težit, mu reci naj se zamisli da tud teb ni prijetno če te ****.
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: IDIOT.. grrrr 16.5.2013 13:23
js sm bla na podobnem Razz ko sm bla mlajša so me bratovi sošolci klical z njegovim imenom, kr sva si precej podobna (kar ni nč novga pr bratih in sestrah lol) Razz
verjetn je res najbolš, da pač mu lepo poveš ja...sam, če se pa vseen ne bi ustavil bi ga js začela klicat pomaranča, alpa hruškaaa alpa melona....alpa kivi....Wink) priznam...to ni niti prijazno, niti kej dos izvirno in ''dobr način reševanja težav...'' je pa res, da če mata oba človeka tak smisu za humor, bi znal mal razvedrit lajf Wink
sama presod, če bi mu rada na tak način vrnila Smile
Re: IDIOT.. grrrr 16.5.2013 17:13
haha ja slovenc nwm čebi mu tko vrnla, da bi ga nazaj zafrkavala z nesrečo k me poi nuben nebi maru k je ta tip pač družabn in tko.. Smile pa tut na ignor ga nebi dala k se dobr z familjo mojo razume pa tut nazaj ga nebi z sadjem zafrkavala... vem da je konc z mano k si zihr nebo odloču da preneha tko da.. ah ja.. nočem da me še kdo drug tko kliče kar pa vrjamem se bo kmal zgodl.. Sad((((
Re: IDIOT.. grrrr 16.5.2013 17:22
zakaj pa potem doma ne poveš? če mu lepo poveš in ga prosiš naj neha....se ti bo režu...če pa to nrdijo tvoji starši....se bo usral in odnehal Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: IDIOT.. grrrr 16.5.2013 18:39
ja, kataja neki bo treba narest, da bo konc Very Happy nekak mu dej vedet da si sita že tega in da je bedno. al ga pa ignorirat začni.
Re: IDIOT.. grrrr 17.5.2013 19:34
starim ne morm rečt k že vejo in to jemljejo za šalo.. haha.. :X... a nj ga na ignor? sam poi bo pa zeču to govort da sm ga na ignor dala jaoo
Re: IDIOT.. grrrr 17.5.2013 19:46
ja, če hočš, da odneha, morš ukrepat ane? al povej staršem, mogli bi razumet, da ti to več ni všeč, al mu sama povej na tak način, da se nau režu, al ga začni ignorirat, alpa zajbavat.
zakaj je sploh tok hudo, če te nekdo mal heca z nekim vzdevkom? bananca je pa res neki lepga Smile sej so tud mene hecal z vzdevki, pa se nism kej dos sekirala Smile
samo skušam povedat, da so nekateri ljudje klicani s precej hujšimi vzdevki, ki jih lahko hudo prizadenejo. Je bananca zares taka žaljivka? Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.