The secret-skrivnost

si gledal dokumentarec THE SECRET(skrivnost)
da
40%
 40%  [ 4 ]
ne
60%
 60%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 10

Wesnaa • Od: 24.4.2011 • Prispevkov: 19
The secret-skrivnost 18.6.2013 19:32
hej ste že gledali dokumentarec skrivnost?
govori o tem da vse kar razmišljamo privlačimo, npr. če govorimo in razmišljamo ter tudi tako čutimo -negativno potem se vse negativno dogaja vam in okolici.
dokumentarec govori tudi o tem da če si vizuliraš (predstavljaš) da si dobil službo in ko si si vizuliral da si pri tem čutil veselje, radost vse pozitivno potem se ti želja uresniči.
VERJAMETE o to skrivnost?
Very Happy
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: The secret-skrivnost 18.6.2013 20:25
Ne verjamem v ''uresničevanje želj''. Želje obstajajo, a mi z njimi ne moremo vplivati na zunanji svet. Vsaj tako so do zdaj ugotovili. Nikol pa ne mormo vedet. mogoče bodo čez 150 let ugotovil, da ves svet kontrolirajo možgani vsakega človeka posebej.

Naši misli, naša predvidevanja, naši nameni, lastnosti in skrivnosti - vse to se kaže na nas samih. naših obrazih, našem gibanju. Zelo izkušeni ljudje lahko samo že po zenici ugotovijo, katera je tvoja najljubša roža.

Edino vprašanje je: ali je vse naključje ali nič? moj odgovor je da nič. Skozi evolucijo, skozi čas smo se izpopolnjevali in ni še nič zaključeno. Oseba kot danes, z fizično in psihološko zgradbo je del človeštva. Kaj pravijo? Da uporabljamo manj kot 10% možganov? Ni res. Uporabljamo 100% možganov, naši možgani so samo precej ''šibki'' bi lahko rekli. Kaj pa delamo? se učimo, beremo, računamo.... Zato so ''usposobljeni'' naši možgani. Skozi evolucijo smo se tako razvili. Z očmi gledamo. Z rokami se dotikamo. z nogami hodimo. In če mi ne bi imeli rok, ali česarkoli da bi zagrabili stvar in jo prinesli k sebi....bi po vseh možnostih naši možgani bili sposobni telekineze....torej premikanja stvari z umom Wink

Bili smo razviti po neki postopkih, nekem času. Lahko vplivamo na dogodke. Včasih po naši volji, včasih brez nje. Ampak resnica je: da naši možgani oz. mi nismo posobni razumeti nečesa tako velikega. to je izven naših pojmov. MI se ukvarjamo z vprašanji o obstoju tega in tistega. Mogoče bomo skozi čas...čez 1000 let imeli boljše razvite možgane itd. Če bomo takrat še obstajali. smo samo pikica v vesolju Smile in tega se ne zavedamo, ker se bojimo.
sunshine95 • Od: 22.6.2013 • Prispevkov: 3
Re: The secret-skrivnost 22.6.2013 22:34
heii, pomojm neki je sigurno na tmi kr je dosti knjig s takmi stvarmi notr, tu je ubistvi zakon privlačnosti in zkaj pa ne bi provu...sam ne morš se pa na tu zanašt...bistveno je d morš bt čim bl optimističn za use Wink
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: The secret-skrivnost 26.6.2013 0:14
ja res je dost takšnih knjig, dosti ljudi zavrača tega ker se vse skupaj zdi prečodovito da bi blo resnično vendar zakon privlačnosti dejansko obstaja in ko sprejmeš te stvari v svoje življenje živiš dost bol polno življenje vendar takšne spremembe nemorš doseč iz danes na jutrj pač pa je potrebno dost več časa da to razumeš stvar kkako deluje in jo sprejmeš v svoj vsak dan

o zakonu privlačnosti govorijo praktično vse vere sveta vendar se je skozi čas pomen besed porazgubil in spremenil saj so si ljudje razlagali pomene po svoje

sama se z tem okvarjam žž skoraj tri leta knjige so me na začetku dobesedno zasvojile
in res ti spremeni življenje ko enkrat to sprejmeš vase

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.