mlajši fant

mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
mlajši fant 20.4.2013 20:17
Hej, no js pa rabm vaša mnenja, glede tega da mutiš z mlajšim fantom.

On je res neki posebnega, spoznala sva se na enem tečaju, živiva 3 metre stran in vedno me pospremi domov potem pa se pred mojim vhodo pogovarjava še ene 3 ure. Js sm stara 17 on pa 15, vem to je ful čudn in tud mene freak outa... sam k je res posebn fnt. Še ob nobenmu se nism tko počutla. Pogovarjava se res o vsm, pač povem mu lahko čist use, zaupam mu bol kot komurkol. Je najbol piki fnt na svetu, ma najlepše rjave učke, njegov objem, njegov objem je popovn... ohhh in pač to js pr seb premlevam v glavi pač da je mlajši in da kaj če ni še ni zreu... ma neki napakic ampak jih sprejmm ker on sprejme mene...

ress nwm kaj naj nardim, a naj mu dam kkšn namig da bi mogoče kj več, al pač nč ne nardim, ker vem da on nau nč naredu, kr sm pač starejša in pomoje ga je strah karkol narest... ampak k ga gledam je edino to kar razmišlam kako bi ga poljubila tko na pouno Sad
help!
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: mlajši fant 20.4.2013 20:30
če so lahko v zvezi fantje starejši, zakaj pa punce neb ble?
on si verjetn res nč ne upa, kr si misl, kaj boš ti 17letnica z enim 15letnikom počela...ampak, kot sm zabrala to ni res...če ti je všeč mu daj namig...Wink ko mu boš dala namig, se bo verjetn opogumu....ne zapravljita čas z razmišljanjem, kako bo to izpadl in kaj bojo drugi rekl...... dobr se razumeta in mata neka čustva do drug druzga in to je zdej edin pomembno Smile
2 leti še ni tak problem....Wink
ozelot • Od: 22.4.2012 • Prispevkov: 19
mhm 28.6.2013 16:36
Ja, strinjam se z smile. Js mislm da je moj fant ze star 11. Vsaj upam... kr je zdej enkrat meu rd. Pa me ni povabu, kr mava secret love, sam eni me zafrkavajo zarad tega... xD
No, mislim da ce je punca starejsa dve leti to sploh ni narobe. Ce je pa vec kot 4 leta razlike...wtf? No, sej ves kwa mislm. Za punce je enako kot za fante. Vsaj moglo bi bit

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.