Ljubezenski problem

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Ljubezenski problem 26.6.2013 15:08
Mam en težki problem hehe. No uglavnem...spoznal sem dve punci, ki sta zelo uredu in takoj sta mi padli v oči. Ker so sedele skupaj, in ker so MI OBE VŠEČ sem jih začel malo ogovarjat in se pogovarjat z njima. Res je bilo super, in takoj sem že razbral oziroma videl da sem tudi jaz njima ˝dobr˝ in da se hočjo pogovarjat pa še kej več..pa onedve so si najbolš kolegice...Zdej se pa sploh ne morm odločt, kero bi??? Mislm rad bi šou na pjačo al akrkoli, sam z obema nevem no mal čudn. Tut nevem kak nej izvem kera se bol zanima za mene, kajti so najbolše prijateljice med sabo...Ker mogoče če bom jaz z eno zasral, pa sem mogoče izbral napačno, pol bo pa ta povedala drugi prjatlc pa ne bo ona več hotla z m,ano nč, pa bom lahk kr obe pozabu. Tko da kake ideje, kaj nej nrdim?? Ker obe so mi ful lušne, sam res nevem no Sad Sad
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Ljubezenski problem 26.6.2013 16:31
js mislm da morš obe spoznat in se potem odločt. ni vse sam u izgledu. dlje časa poznavi. je pa tko, to ni nakup avta d abi izbiral, enostavno čutit morš da ti je neki posebnega. mogoče bi blo pametno najbolš pustit obe pri miru. oz. mogoče ugotovi kateri od njih si ti bolj všeč?
Re: Ljubezenski problem 26.6.2013 16:50
Hvala. Kako bi najlažje ugotovil keri sm bolj všeč? Smile Kr se res vid in razbere se da sm obema lušn, no neki v tej smeri.
Re: Ljubezenski problem 26.6.2013 19:09
bolj jih morš spoznat. ločeno, seveda. pa se pogovarjaš in tko in gledaš reakcije mal.. pa se bo vidl katera ti je bl naklonjena Smile
Re: Ljubezenski problem 26.6.2013 19:45
Sam zdej tkole nevem, kero bi kliiknu/ji poslal sms? OBEMA? Hmmm nevem no, kr os najbolš kolegice si bojo še kej med sabo povedale pa tak..nevem res...ma kdo kako idejo?
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: Ljubezenski problem 26.6.2013 21:49
okey, jst ti dam nasvet, ti se pa odloč če ga boš upošteval: PUST OBE NAMIR! zgleda da vidva mal premal punce poznata. če boš hodu z eno, ti bo druga zamirla in obratno. potlej se bodo pa še med sabo skregale itd.....
če se pa odločš da ju boš obe kliknu/sms napisu, ni dobra ideja. če sta prjatlci, si bosta povedali in potlej bo cel hudič. vrjam mi, vem iz lastnih izkušenj...
Re: Ljubezenski problem 26.6.2013 22:04
to je pa čist otročji, da se prjatlci skregata zarad tipa.. pol naj druga z drugo hodta, mater. se pa da temu izognit če obe pustiš, ja.. sam je pa tko.. da bi se ti umikal zato da se oni ne bosta po otročje kregali je pa tud nekak bedast.
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Ljubezenski problem 27.6.2013 10:20
kok ste stari? to je treba razćistt... če je to kkšn 9 razred pol je lahk 3 svetovna vojna skor, če boš **** situacijo...

res upam da si starejši.. uglavnm lej z obema se pogovarji, NE vab ju vn ločeno! reč da bi se skupi dobil, pol obema povej, da sta ti obe res full uredu in da sta zakon, pol pa če boš kj začutu al neki kera ti je bol ušeč pač to povej obema... k nakonc se bosta onidve zmenle, kera te bo mela... realno... pač to je tko.. who got dibs?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.