zanima me...

Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
zanima me... 28.6.2013 11:47
ali je to vredu način za download filma? [link]
na prejšn prenosnk sem dobila viruse, zdej pa ko mam nouga jih pa res nočm XD
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: zanima me... 28.6.2013 13:10
karkol delaš, najprej si zrihti dober antivirus program

[link]

uporabljaj pa raje samo enga, ker če sta dva naenkrat se drug drugega prepoznavata kot virus in je nadležno..

bittorrent je uredu zadeva, js že od začetka sam tega uporabljam, čeprou so baje bolši, amapk tega sem navajen.

vse je pa odvisno od torrentov, prek katerih downloadaš. eni so dobri, drugi slabi, eni so fejk, itd.. dobro je gledat seederje (semena), od katerih downloadaš stvari, mora bit vsaj eden, če jih je ogromno, pomen da je najbrž zlo uredu in je vsebina prava. potem maš leecherje (pijavke), ki tudi downloadajo film. ko se leecherju film zloada in pusti bittorrent prižgan, postane seeder.

za iskanje torrentov js uporabljam torrentz [link] to je iskalnik za torrente ki so prosto dostopni, ko poiščeš določen torrent, ti da vse linke iz kjer ga lahko downloadaš. jaz jih po večini s piratebay, kickasstorrents, monova, včasih se pojavijo nadležni pop-upi, na kakšnih neznanih straneh pa lahko tudi kakšen virus fašeš. če se kej samo od sebe downloada (razen torrenta), kakšni exe. fajli, to vse zbriši. pa tudi antivirus te bo opozoril če bo kej narobe.

downloadano vsebino je dobr potem pregledat z antivirusom, ko maš AVG inštaliran, se ob desnem kliku na fajl/mapco pojavi opcija "AVG scan this file", in ko klikneš samodejno pregleda. če je virus not te opozori.
Re: zanima me... 28.6.2013 13:36
okey, zveni zakompliciran
antivirus program mam: eset nod32 antivirus. to je dobr?
sara1k • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 10
Re: zanima me... 28.6.2013 14:06
Candycane pravi:
okey, zveni zakompliciran
antivirus program mam: eset nod32 antivirus. to je dobr?

kokr sm se menla z računalničarji je tale nod32 res top. Mam ga že 8 let, če ne več, vlečem use dol z torrentom (na strani kickass torrent poiščem linke od filmov) in to je to.
Re: zanima me... 28.6.2013 14:14
hvala obema Smile
Pa3k • Od: 23.10.2011 • Prispevkov: 23
Re: zanima me... 28.6.2013 14:42
Ce mas Eset Nod-a, pol nimas skor nobenih sans da dobis virus, ker ce ga ta ne bo zaznou, ga ne bo nobeden, ker je na useh testih Nod dalec najbolsi Smile tko da ja vlečes lahko pa od kjer ti pase dol... pirate bay, partis, iso hunt... Smile jst ce neki iscem preiscem use te varjante ker ne dobis usega pousod Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.