Moj končni uspeh glede na ocene?

1 | 2 | >>
meranitina • Od: 5.7.2012 • Prispevkov: 35
Moj končni uspeh glede na ocene? 11.5.2013 23:15
Predmetov: 13
z oceno odlično (5) zaključenih 7 predmetov
z oceno pravdobro (4) zaključenih 5 predmetov
z oceno dobro (3) zaključeni 1 predmet

Zanima me kakšen je končni uspeh?
Šola: srednja šola, 4 letni program
melona • Od: 17.3.2013 • Prispevkov: 63
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 0:45
mislm da si odlična:) vem da maš lah za odličn uspeh eno trojko pa da maš vsaj eno petko več od štiric. Ti maš pa dve več tko da, bravo za takle uspeh:)
sicr pa, pozenimej se še pri drugih.
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 1:39
melona pravi:
mislm da si odlična:) vem da maš lah za odličn uspeh eno trojko pa da maš vsaj eno petko več od štiric. Ti maš pa dve več tko da, bravo za takle uspeh:)
sicr pa, pozenimej se še pri drugih.

Hvala ti Smile
Za odličen uspeh imaš lahko eno trojko s tem, da moraš imeti več kot polovico petic..

Še kakšno mnenje? Smile
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 10:32
4,5 maš sam si bolj pravdobra ko odlična:D
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 11:31
anabanana pravi:

Hvala Smile
Ampak se ne gleda več na povrečje, ampak katerih ocen maš zaključenih več.. za odličn uspeh mš lah sam eno trojko pa več kt polovico petic morš met Smile
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 11:55
meranitina pravi:
anabanana pravi:

Hvala :)
Ampak se ne gleda več na povrečje, ampak katerih ocen maš zaključenih več.. za odličn uspeh mš lah sam eno trojko pa več kt polovico petic morš met :)

ares al ka:D kk sm pa za cajtu:S
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 19:36
odličen uspeh Very Happy bravo!
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 20:52
Bellatrix pravi:

Hvala Smile

Ampak ste 100%, da je to odličen uspeh in ne pdb?
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 20:57
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:

Hvala Smile

ubistvo je zdej to tko, da ker maš zaključen en predmet 3, te dajo kao na neko komisjo, kjer pa ti itak vedno dajo boljši uspeh, tko da 99,9% odličen uspeh Smile
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 21:10
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:

Hvala Smile

ubistvo je zdej to tko, da ker maš zaključen en predmet 3, te dajo kao na neko komisjo, kjer pa ti itak vedno dajo boljši uspeh, tko da 99,9% odličen uspeh Smile

Hvala Smile
Ka pa če mm naprimr zaključenih 8 predmetov 5 potem tud grem na komisijo za odličn uspeh al sm odlična?
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 21:15
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:

Hvala Smile

Hvala Smile
Ka pa če mm naprimr zaključenih 8 predmetov 5 potem tud grem na komisijo za odličn uspeh al sm odlična?

vseen je če maš 7 al 8 predmetov 5, zato ker je problem tista 3... če še slučajn to popraviš na 4, pol si avtomatsko odlična, drgač pa pač tista "komisija". ampak lej, itak boš odlična na koncu, ker je še vsak do zdej biu Smile
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 21:17
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:

Hvala Smile

Hvala Smile

vseen je če maš 7 al 8 predmetov 5, zato ker je problem tista 3... če še slučajn to popraviš na 4, pol si avtomatsko odlična, drgač pa pač tista "komisija". ampak lej, itak boš odlična na koncu, ker je še vsak do zdej biu Smile

Hvala Smile
Pozitivno razmišljanje pa bom Smile moram bit kdai pa izvem č sm al nism ?
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 21:18
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:

Hvala Smile

Hvala Smile

Hvala Smile

ko dobiš spričevalo v roke Smile ampak lej, ti nič ne skrb, itak maš več predmetov zaključenih 5 kot 4, odlična boš na koncu Smile
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 12.5.2013 21:21
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:
meranitina pravi:
Bellatrix pravi:

Hvala Smile

Hvala Smile

Hvala Smile

ko dobiš spričevalo v roke Smile ampak lej, ti nič ne skrb, itak maš več predmetov zaključenih 5 kot 4, odlična boš na koncu Smile

Hvala za ta komentar in use ostale še en × Very Happy Exclamation
In reeees srčno upam d bom oz. BOM ! Very Happy
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 13.5.2013 14:42
zakaj pa rabš bit prou odlična? sej nočm nč rečt sam zanima me če česa ne vem >.>
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 13.5.2013 15:02
evica5 pravi:
zakaj pa rabš bit prou odlična? sej nočm nč rečt sam zanima me če česa ne vem >.>

kaj si me želela s tem vprašati? Zakaj hočem čisti odličen uspeh? nism jst rekla d hočm mt čisti odličn uspeh ne vem od kje tebi to Razz Very Happy
MaiaMorena • Od: 29.8.2012 • Prispevkov: 27
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 13.5.2013 20:45
Js imam isto Very Happy fingers crossed da bo odlicen Very Happy
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 13.5.2013 21:57
okej, prvič: za odličn uspeh maš lahko eno trojko.
AMPAK morš pazit pol da nimaš izenačenih 4 pa 5, poleg te trojke.
ker trojka se v tem primeru šteje kot 2 štirki, torej če maš 7 odličnih pa 5 pravdobrih, je potem kao isto kot če bi imela 7 odličnih in 7 pravdobrih, torej pol/pol, kar pa je ponavadi odličen uspeh.
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 14.5.2013 19:56
meranitina pravi:
evica5 pravi:

kaj si me želela s tem vprašati? Zakaj hočem čisti odličen uspeh? nism jst rekla d hočm mt čisti odličn uspeh ne vem od kje tebi to Razz Very Happy

očitno ni blo dost očitno ampak hotla sm te uprašat zakaj rabš bit odlična. sklepala sm pa glede na to da se tok zanimaš za to. pač zanima me če je kje pomembn uspeh
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 14.5.2013 22:36
evica5 pravi:
meranitina pravi:
evica5 pravi:

očitno ni blo dost očitno ampak hotla sm te uprašat zakaj rabš bit odlična. sklepala sm pa glede na to da se tok zanimaš za to. pač zanima me če je kje pomembn uspeh

zakaj pa punca ne bi bla odlična? če ma tak cilj, zakaj pa ne... ne vem ka tu ne zastopiš. zakaj človek ne bi hotu bit odličn, če je lahk?
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 15.5.2013 19:04
Bellatrix pravi:
evica5 pravi:
meranitina pravi:
evica5 pravi:

zakaj pa punca ne bi bla odlična? če ma tak cilj, zakaj pa ne... ne vem ka tu ne zastopiš. zakaj človek ne bi hotu bit odličn, če je lahk?

ja kva no?! sprašujem zakaj rab bit že tretič! zakaj usak pomisl na to da je to automatsko neko 'piflarsko obsojanje'. js sm tut odlična skos in me samo zanima če kje to pomaga? nevem pa zakaj je na to tok težko odgovort. zanima me če mam dejansko kšne prednosti s tem. pa res sm očitno povedala da me dejansko to zanima in še rekla zravn da nočm nč rečt k sm točno vedla da bo do tega pršlo.. a torej sprašujš za dušo al še zarad česa? upam da je zdej očitno kaj me zanima...
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 15.5.2013 20:09
evica5 pravi:
Bellatrix pravi:
evica5 pravi:
meranitina pravi:
evica5 pravi:

ja kva no?! sprašujem zakaj rab bit že tretič! zakaj usak pomisl na to da je to automatsko neko 'piflarsko obsojanje'. js sm tut odlična skos in me samo zanima če kje to pomaga? nevem pa zakaj je na to tok težko odgovort. zanima me če mam dejansko kšne prednosti s tem. pa res sm očitno povedala da me dejansko to zanima in še rekla zravn da nočm nč rečt k sm točno vedla da bo do tega pršlo.. a torej sprašujš za dušo al še zarad česa? upam da je zdej očitno kaj me zanima...

če ti odličn uspeh kje koristi? al ka hočeš zdej povedat? mislim, kje ti pa odličn uspeh NE koristi?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 15.5.2013 21:07
mirno. ne se kregat.

seveda vsak ma rad dobre ocene, ampak nekateri pa dajo prevelik pomen ocenam, zato se raje napiflajo kot dejansko razumejo in znajo stvar. super je če si odličen, ampak ne smeš pol mislit da zdaj pa vse znaš in veš. v tem je fora da evica to sprašuje, vsaj men se tko zdi Smile

napačno jemljete poste in jih označujete kot napad/foušijo itd.. tuki smo vsi fejst in hočemu drug drugemu dobr Smile na ta način razmišlat, pa bomo pravilno razumel poste Wink

lp
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 16.5.2013 14:53
MaiaMorena pravi:
Js imam isto Very Happy fingers crossed da bo odlicen Very Happy

Ooo bravo hihi Very Happy Razz FINGER CROSSED da bo ODLIČNO Very Happy oz. mah ziher nama bo uspelo noo Very Happy
Re: Moj končni uspeh glede na ocene? 16.5.2013 15:00
evica5 pravi:
meranitina pravi:
evica5 pravi:

No evica napisala si da si bila vsa leta odlična pa te vprašam: zakaj si odlična če ti po tvojih besedah nikjer ne koristi? In mimo si vsekala ker ti povsod koristi! naprimer za štipendijo, če se več učiš posledično več znaš, razgledanost, odnost profesorjev do tebe .. mogoče misliš da ni nič pa je veliko plus tega pa če si za to prizadevaš zakaj ne ?? Če želim potem tudi bom !! nisem vzela tega kot napad na sebe oziroma cele razprave ampak zakaj hočem biti odlična ? Ker se trudim za to, delam za to itd Smile sedaj ti je lahko jasno ker sem dovolj obrazložila Very Happy Cool Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.