Špegle :D
• Candycane
• Od: 20.8.2012
Špegle :D
4.12.2012 22:50
dons smo bli s šolo na sistematskem pregledi in je z mano vse vredi, razen slabo vidm. z levmu očesom sem tiste številke pa črke vse prov povedala, z desenmu pa vse narobe! Niti tavelkih nism vidla! Meglen čist!
no in zdj sm dobila napotnco za okulista in me zanima, če bom mogla očala nost nujno? kva pa če mi ne pašejo? s tistm špeglam bom še bol čudna kukr sm zdj! no lohka poveste svoje mnenje če hočte • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Špegle :D
5.12.2012 14:44
js ubistvu sploh ne nosm očal, niti nimam dioptrije, ampak se kr dost na to spoznam, kr ma večino folka okol mene očala in velik zvem. moji kolegici se je začel isto k teb dogajat in je šla do okulista, tud se je bala, da bo čudna, pa da ji ne bojo očala pasala, ampak je pol dubla ena ful lepa očala...in roko na srce...še BOLŠ zgleda z njimi, ko brez in to ji vsi govorimo, kr je čis res.
pač...js ti predlagam, da če maš dioptrijo in če ti okulist naroči, da vsak dan ves čas nosiš očala, pol jih dej....kr če ne se ti bo vid sam še poslabšu....drgač majo pa pr okulistu tok izbire, pa okvirjev, pa vsega tega, da se čis za vsazga najde vsaj en par očal k mu noro dobr pašejo zares ti ni treba skrbet glede tega.... • ClassyAndFabulous
• Od: 9.7.2012
5.12.2012 15:43
js isto nosm učala in se mi je pred enim letom isto nrdil t teb in me je ful skrbel pa use. sam zj mam učala že dost doug in si sploh ne predstavlam kuko sm prej loh na tablo vidla • erkica
• Od: 2.9.2010
5.12.2012 17:58
hej..js tut nosm špegle 9 let upam da sm ti pomagalaa • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
7.12.2012 9:40
Meni pa se je enkat zgodilo, da sm na sistematskem tud večino črk narobe povedala in sm dubila napotnico. Ampak sploh nism šla do okolista, ker se mi ni zdel, da rabm očala, ker je kao rekla, da jih bom rabla za na tablo. Ampak jst sm use dobr vidla na tablo, na tv vse..
in potem čez 2 leti spet pri sistematskem sem brez problema vse pravilno povedala. tko da nevem kaj je blo tisto fora takrat haha. • SmileOnMyFace
7.12.2012 14:14
Js sm slišala, da se ti lahka tud kej zarad stresa za neki časa poslabša vid...za par trenutkov se ti megli, alpa kej tko. verjetn je to blo....
js mam edin problem, da vsakič k se ustanem, tud, če se počasi, se mi ful zvrti in par sekund čis temno vidm a bi kera vedla zakaj je tko? • Candycane
• Od: 20.8.2012
7.12.2012 15:00
sam pr men sigur ni zarad stresa, ker na en oko že dolg slabš vidm k na ta druzga, cca. 1 let. ampak k sem to povedala tastarm me niso jemal resno.
• SmileOnMyFace
7.12.2012 15:14
čis mogoče, da maš na enem večjo dioptrijo k na drugem...to je ubistvu ful pogost...
• candy22
• Od: 23.2.2012
14.12.2012 19:51
tko se je tud moji prjatlci meglil pa je pač dobila očala sam jih more nost edin k gledv tv pa k je na računalniku.
lohk si pa daš leče če ti ne pašejo sam jih maš lohk komi k se ti dioptrija umiri tko sm slišala • BlueButterfly
• Od: 16.8.2013
16.8.2013 1:06
candy22 pravi:tko se je tud moji prjatlci meglil pa je pač dobila očala sam jih more nost edin k gledv tv pa k je na računalniku.
lohk si pa daš leče če ti ne pašejo sam jih maš lohk komi k se ti dioptrija umiri tko sm slišala No ja, dioptrija se ti lahk nikol ne umiri, verjem |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.