Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti

1 | 2 | >>
Alekseea • Od: 4.1.2013 • Prispevkov: 15
Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 10.6.2013 20:53
Pač s fantom sma že nekaj časa skup. Pa mi je oblubo da nebo več kadiu trave pa tega, ker nočem da si uničuje življenja s tem. (In ne, drugače nisem oseba, ki bi rada mela vse pod kontrolo pa to... ampak mi on res veliko pomeni.)Pa oblube ni držau. Pa sem mu povedala, da naj pač počne kaj hoče pa mi je vseeno prisegel da nebo več.
Pa mi je en frend reko, da sta se z njemo spet zadela, pa sem ga vprašala če je res, pa mi je lagau, da ni. Naslednji dan se je pa zagovoriu pa povedo po resnici... In ja, to mi naredi vedno. Brez njega pa enostavno ne morem biti.
Mi lahko kdo svetuje kaj naj naredim ker res več nevem kaj bi...
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 11.6.2013 7:34
uh zakomplicirana reč :/..nwm pomojem če ti on velik pomeni bot pač z njim..sm ful ni lepo da ti laže!!!..lahk bi pač reku da more da se je že preveč navadu na to al pa mogoč ga fredni vlečejo v to....če te pa ful moti ga pa pust!..pa boš koga bolšga najdla..amapk pomojem je dost pomembno da se pogovorita o tem..
Good luck Smile
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 11.6.2013 15:39
haha pa ne uničuje si žiuljnejna s tem no.. mislim zkaj nočeš da bi kadiu? a masta kake probleme zaradi tega? je nasiln, nesrman al kej podobnega?
Alekseea • Od: 4.1.2013 • Prispevkov: 15
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 11.6.2013 16:57
justfly pravi:
haha pa ne uničuje si žiuljnejna s tem no.. mislim zkaj nočeš da bi kadiu? a masta kake probleme zaradi tega? je nasiln, nesrman al kej podobnega?

Ja za enkrat mogoče ne. Ampak s trave čist na izi pride na močnejše droge...

spreminja se.Smile sploh več ne govorima tak ko sma včasih... pa nesramen je. Zgleda ko da bi mu bilo vseeno za vse..
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 11.6.2013 22:27
okej to da bo s trave pršu na močnejše droge je največja neumnost k jo lahko rečeš. poznaš koga k je res zaradi par mukulou zčnu vlečt špure ? mislim sej so taki primeri samo so res redki,moreš met res neke probleme u lajfu da greš to delat.

spreminja se pa zato ker mu ti stalno težiš naj neha kadit. vem js kko je to sm doživela na lastni koži. bol ku ti usi govorijo da nehi bol nervozn ratavaš in zanalašč greš to še večkrat delat
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 12.6.2013 0:09
alekseea, od vseh možnih tipov ki jih hod po svetu prideš na narkomana? Very Happy

pač, to te moti. spremenila ga najbrž ne boš, je očitno odvisnik, pa tud nimaš pravice da bi ga. če si uničuje lajf, njegov problem. ubistvu je res da folk, ki rad probava različne "kul" stvari, zna tud kej hujšga probat.

najboljše da greš stran. če bi mu bilo res neki ful do tebe, bi tud nehal kadit, čeprav mu glede na pravice ne bi blo treba.
ti svetujem pa da naslednjič dobiš tipa ki bosta imela podobne poglede na zdrav lajf, droge itd.. tip, ki kadi travo, jih očitno nima. tud če ga prepričaš da je ne bo več kadil.
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 12.6.2013 18:03
omg ku ste vi ljudje neumni. po vašem je pou ljudi na svetu narkomanov.
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 12.6.2013 18:20
Ej, justfly, nauč se sprejemat naša mnenja! tebe noben ne žali zarad tvojga pogleda na svet, okej?
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 12.6.2013 18:40
ma vaša mnenja so malo napačna Wink veliko ljudi gre skozi obdobje v svojem življenju ko kadi travo. večina se jih pole okoli 20 leta ustavi. moj tata jo je tudi ko je biu mlad, in vrjamem da si tudi mama občasno prže kakega. vi govoriste o tem ku da je to hors al neki xD
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 12.6.2013 19:12
Nočm se prepirat in nočm spet načet teme o travi, sam neki da se ti razjasne:
mnenje ne more bit napačno. Ni PRAVILNO in NAPAČNO ko je razprava o mnenju človeka. je samo ENAKO in RAZLIČNO Wink
viri ali dejstva so lahko napačna...kar je pa nekaj drugega kot osebno mnenje.
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 12.6.2013 19:39
ja ma tko ku so zgorej napisali mi ne deluje ku mnenje ampak ku dejstvo
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 12.6.2013 20:45
justfly, jaz poznam zelo mal ljudi ki so "odraščal" s travo.

trava je pač razvada, kot popivanje, da je bolši občutek, nič drugega. to vaše izgovarjanje "notranji mir", pa "kreativnost".. navaden bullshit. bolši občutek je, kot pri pitju. psihoaktivna snov je. DROGA. MAMILO. in noben pajo ki se zna zgovarjat tega dejstva pač ne bo spremenil.

dejstvo je da je trava mamilo, ker te omami, da nisi popolnoma priseben. kot druge droge. in dejstvo je da če ne moreš nehat tega kadit, si ZASOVJEN, oz. odvisen od droge = narkoman.
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 13.6.2013 11:51
SmileOnMyFace pravi:
Ej, justfly, nauč se sprejemat naša mnenja! tebe noben ne žali zarad tvojga pogleda na svet, okej?

Aja, ker ti pa nas nisi..
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 13.6.2013 20:24
ja trava je droga. polovica ljudi na svetu je narkomanov. usi k kadimo smo odvisni in zto k kadim travo me ful vleče da bi tudi heroin zčlna vlečt in čez par let bom u komuni Smile in če ti poznaš malo ljudi k je odraščalo z njo to še ne pomeni da jih je res malo

Nazadnje urejal/a justfly 13.6.2013 20:28; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 13.6.2013 20:28
justfly pravi:
jav trava je droga. polovica ljudi na svetu je narkomanov. usi k kadimo smo odvisni in zto k kadim travo me ful vleče da bi tudi heroin zčlna vlečt in čez par let bom u komuni Smile

lej jo, tale pa zna gledat v prihodnost Laughing
just kidding Wink
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 13.6.2013 20:55
justfly, poznam velik ljudi Wink me pa zanima med kakšnimi ljudmi ti živiš, (vsi zakajeni, zadeti vozniki, itd..)

pa če pržgeš enga sm pa tja te ne nardi odvisnika. odvisnik si takrt ko ne moreš nehat. kot ta narkomanček ki se zakadi kljub obljubi da bo nehu.

lahko zdržiš pol leta brez trave? če ne moreš, si pač odvisna.

ubistvu, justfly, zakaj pa ne bi heroina probala? je velik močnejši učink kot pri travi. uživaš 100 na uro. in tud a je kje dokaz da je škodljiv? če ga zmerno uporabljaš..

folk ki se s trdim drogam zadane ima prav tako oprano glavo kot ti. ko se pa zavedajo posledic, je pa prepozn, raj poginejo kot da se odpovejo temu super občutku zadetosti. tebe zdele en pameten preprodajalc komot prepriča da začneš z iglam. ker je drogerantom pač užitek na prvem mestu.
radatemam • Od: 10.5.2013 • Prispevkov: 4
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 13.6.2013 21:21
jao!! Rolling Eyes
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 14.6.2013 10:07
to temo smo že mel. justfly člouk se ob tem spremeni in ne boš mi rekla da je to zarad tega k mu nekdo teži nej neha. wtf? a zdej nej se punca počut krivo. ona je sam dokaz da smo ljudje na tem svetu k nm te stvari niso zdrave in privlačne in pač mot jo. do te trave se obnašaš kda ti je hrana no. pač ne morš rečt da je to čist ena navadna snov k nima dougotrajnega upliva nate. pač loh ga ma in fnt od te punce očitno ma negativne vplive ki njo motjo, to je use kar pr tej temi rabš vedt. o travi osvešči ljudi u drugih temah..

alekseea mislm da je problem ne u travi ampak u tem da ti laže. pa to da ti govori da bo nehu pa to. rečt ni težko. pomojm te jemlje preveč za samoumevno ker, kukr si sama rekla, sta že neki časa skupi in se to pr marsikomu zgodi. probi mu nekak pokazat da nisi samoumeuna, da te lahko tut zgubi. (nevem kako, ga ti najbol poznaš) po tem bi se mogu obnašat mau drgač, če se pa ne bo, te pa ni vredn.
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 16.6.2013 10:31
js vam nbom več odgovarjala k nima smisla. pač mamo različne predstave o tem. če bi lahko bi vam pokazala kko js gledam na svet sm ker nemorem vam bom smo rekla srečno Smile
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 16.6.2013 12:43
Moje mnenje je pusti ga. Pa ne zato ker bi mela tolk zlo veliko proti travi ampak sem bila v isti situaciji kot ti tud men ni blo všeč da je n atravi da se njegov svet samo okrog tega vrti isto sva mela težave pa sva se pogovarjala kregala gor dol vse,.. potlej sm se pa en dan vprašala če si res to želim do konca življenja (ker se ni bil prpravljen spremenit hkrati pa je od mene ZAHTEVAL da se jaz spremenim) in če je mogoče nekje nekdo za kterga se nebom rabla spreminjat in nama bodo všeč podobne stvari. Seveda on tega ni ravnodušn sprejel celo grozil mi je ampak se je splačalo ker sm spoznala fanta ki mi pomeni vse čeprav ni največji frajer imava podoben pogled na svet in ga ne zamenjam za nikogar ker je res nekaj posebnega. Mogoče te tvoj princ na belem konju še nekje čaka Wink
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 16.6.2013 13:14
jz osebno nimam kaj proti travi sam pač neprebavlam spranih ljudi k skadijo po 2g na dan in takih ljudi se ne da spremenit k to je zasvojenost če pa skadiš enga al pa dva na mesec te pa zarat tega nebo spralo tko kot pr alkoholo če se ga usak dan nalivaš si alkoholik in si odvsen če se ga pa napiješ enkrat al pa dvakrat pa še nisi alkoholik. jz kadim tko enkart al pa dvakrat na mesec kakšni 2 leti mogoč mal več pa če bi mi nekdo soliv pamet naj sploh ne kadim bi ga vrjetno poslala v 3 pm kr to je moj vir sprostitve ko moje življenje postene preveč stresno in tud idina stvar k mi pomaga da izklopim.

vse je zdravilo in nič ni škodljivo samo odmerek je tisti ki loči strup od zdravila .
(Paracelsus )
pa tko mimgrede trava je edino mamilo ki ni toksično
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 16.6.2013 13:58
Tudi čokolada ni toksicna pa je veliko bolj mamljiva kot zažgana trava Wink
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 17.6.2013 20:09
amm niti ne nažalost mam alergijo na čokolado in me niti malo ne interisira Wink poleg tega pa če bi jo lahko jedla čokolado tud nbi blo kaj drgač kr je nebi kupovala če veš mogoč kolk otrok se muči pa nabera kakavov plod podobno je kot v indiji kjer delajo otroci balone ko cel dan delajo za pest riža na žalost je javnost premalo osveščena da bi vedla od kod prihaja prihaja hrana ki jo ljudje kupujejo v trgovinah .
saj vem da to nespada pod to robriko pa dobr amak sam povem da je trava še najmanjši problem človeštva... Smile
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 17.6.2013 20:23
lol, travo pa nabirajo sužnji v katere so nabiti kalašniki uperjeni xD in kok tihotapcev, preprodajalcev pobitih, ker se goljufajo, ker so ogromne količine denarja v igri. zarad drog je ogromno kriminala, povsod po svetu, u revnih deželah pa še največ.

ok, zdej pa dovolj. če kdo hoče odgovorit na moj post, al pa kateregakol tuki, ki je o travi, naj ga citira in skupi z odgovorom objavi v tejle temi: [link]
Re: Fant kadi travo, se zadeva in mene to zelo moti 17.6.2013 20:47
K smo že pr čokoladi.....
Če bi ti lahka jedla čokolado in bi jo jedla, te neb čis nč zanimal v tistem trenutku kdo jo je naredu in kako. kr pač je tok mamljiva Very Happy sej...v čokoladi je tud prašičja kri.
Ampak čokolada ni edina stvar, k je pridelana s strani revnih otrok in ima v seb tud packarije.
Če bi človek hotu jest sam tisto kar je dobr pridelano in noben ni trpel ob delu, bi pol bi umrl od lakote. kr dans na žalost pač tko svet deluje. In zdej je verjetn izpadl k da mi dol visi za vse te otroke. kar sploh ni res! zelo mi je mar! in tud sama se na tem področju precej zanimam, torej....nič sebičnosti. ampak tko pač je.... mi zdej s takimi pogovori naumno dost spremenil.....

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.