Masažno maslo pred tekom?

meowmeow • Od: 23.4.2014 • Prispevkov: 8
Masažno maslo pred tekom? 18.5.2016 14:52
Zadnje čase se kar veliko ukvarjam s športom, predvsem tekom. Problem pa se pojavi ker me pogosto grabijo krči, brala sem že, da kdaj pomaga magnezij, ki ga redno pijem, a mi ne pomaga veliko.

Je že kdo od vas uporabljal masažno maslo, ki naj bi ogrelo mišice pred vadbo?

Krči v mišicah se pojavljajo ne glede na to ali sem dobro ogreta ali ne.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Masažno maslo pred tekom? 20.5.2016 0:34
mogoče se preveč naprezaš. delaj lažje treninge in jih postopoma otežuj. mišice se zelo počasi krepijo.

jaz sem delal to napako, da ko sem začel teči, sem tekel dokler pač nisem bil utrujen. zaradi sobnega kolesa imam več kondicije kot noge lahko zdržijo, zato so me začele boleti mišice na nogah. to so stvari ki rabijo zelo dolgo, da se zacelijo, nekatere tudi več mesecev ali celo let. zelo pomembno je paziti, da ni poškodbe, ker ti ena lahko izniči cel trud. počivat je pa seveda treba, če si poškodovan.

postopoma in vztrajno. večina ljudi dela ima ta problem da hiti in hoče čimprej rezultate, navadno je to hujšanje. ampak več naprezanja NE pomeni uspeh. uspeh zagotavlja le dobro narejen načrt, kjer mora biti dovolj počitka in časa, da se telo prilagodi na nov način življenja.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.