Gimnazija Šiška

Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Gimnazija Šiška 23.1.2013 16:59
Žiujo! Smile
evo vem da podobna tema verjetno že obstaja ampak sem naredila novo, ker rabim novejše informacije in ne stare nekaj let Smile
torej zanima me:
1. kakšen splošni uspeh so imeli vpisani dijaki v osnovni šoli?
2. koliko dijakov približno je v enem razredu?
3. se u šoli nosijo copati?
4. koliko časa traja odmor za kosilo?
5. tvoje osebno mnenje šole

Najlepša hvala in lp Smile
Re: Gimnazija Šiška 2.2.2013 15:58
Lahko prosm kašn odgovor? Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Gimnazija Šiška 3.2.2013 0:14
ne poznam te šole tko da nevem nč, sm šla pa na spletno stran pogledat pa vidm da dejansko velik piše. pejt pogledat, use najdeš, razn osebnega mnenja Very Happy
Re: Gimnazija Šiška 3.2.2013 7:08
Ja sej spletne strani sm že pegledala, sam mene zanimajo osebna mnenja.
Je pa ta šola tok neznana, da že dvomim da se bo kdu najdu k kaj ce o njej.
Useeno hvala Evica5 Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Gimnazija Šiška 3.2.2013 11:09
edini podatk k ti ga lahko dam je to, da se je moj biuši sošolc prepisu iz tm. nevem pa kaj je razlog. loh da j biu sam upisan na športni oddelk pa mu ni več pasal. res nevem Very Happy
mislm usekakor kar sm js slišala o tem ni blo nč slabga no. vrjetn je uredu. je pa zlo ubistvu mejhna šola tko da niti ni tok čudn da se noben kle ne jau Smile
majica8 • Od: 1.9.2013 • Prispevkov: 1
Re: Gimnazija Šiška 1.9.2013 0:35
žou mi je da te teme nism vidla prej amapk bom kr napisala da vsaj kkšnmu k se odloča za to šolo kj pomagam:)

no nj kr začnem, uspeh dijakov na oš je res različn če hočš it na športno gimnazijo morš met zelo zelo dobr uspeh v oš ker se zna zgodit da bo na športnm odelku omejitev vpisa. Na splošnm ni problema učni uspeh k je ponavad brez omejitev:D

2) dijakov na odelk je prbližn 25 tm nekje:)
3) ena huda lastnost šole je da si tm notr obut tko da ne rablaš časa z preobuvanjem
4)kosilo maš na šoli po pouku:) tako da za kosilo ni odmora maš pa odmor za malico 10:25-11.05 to je 40 minut:)) hrana je tm res dobra lahko maš toplo al hladno malco lahko pa greš kupt v dve bližnje stare pekarne kjer je hrana resss dobra:D kosilo pa maš loh športno al navadno in vegi razlika pr športnm in navadnm ni velika samo da pr športnm dobiš sladico učasih tud kej bolšiga od navadnga kosila:) pa solata je neomejno na malci in kosilu hahah pa sokovi v jedilnci so vedno na voljo sam učasih kuhrce mal zatežijo k skos uzemamo alneki:)

res šola je mel ress odlična in zdj še pleskajo neki in bo zunanjost lepa:) je pa odvisno kakšne profeserje dobiš nš razred je mel nekakšno srečo da smo dobil ene izmed najbolših profesorjov na šoli res Smile je pa tko da se morš velikvelik velik učit sprot ampak itak letnika na nobeni gimnaziji neboš naredu zlahka brez sporotnega piflanja:) men je ful fajn k se športnikom na tej gimnaziji ful posvečajo res in tud v splošnih odelkih use lahko uredišSmile ravnatlj je itak legenda haha Very Happy pa za punce lepi fantje so najleši haha sam o njih boste razmišljale Razz folk na šiškui je res najbl uredu ni nekakšne hinavšičnie taako sproščeno vzdušje je to mi je še najbl ušečSmile mogoče šola na pogled ni neki lepa je pa res dobra gimnazija in ni mi žou da sm se odločla zanjo Smile upam da sm stem komu pomagala in če še kj rabte uprašite:))

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.