Gimnazija Poljane, ORGANIZACIJA VALETE in življenje v sredni
• Alissa
• Od: 5.2.2012
Gimnazija Poljane, ORGANIZACIJA VALETE in življenje v sredni
19.5.2013 13:45
1. VALETA
9 razredi mamo letos valeto in me zanima, kako ste na vaši šoli kej organiziral to, je boste mel valeto, kakšn bo program, ples, glasba....? Tudi, če letos nimaš valete, jo boš še mela ali pa si jo že meu/mela, prosm če napišeš kšne ideje pa to Kje boste mel/ste mel after? Pa kaj se tko ponavad počne na afterjih, a je velik alkohola pa tega? 2. POLJANE Letos se vpisujem na gimnazijo Poljane in me mal zanima, če se še kera vpisuje tja, kako ji gre s točkami, če pozna še kpoga, ki bo šel tja.... Pa če je kdo, ki hodi na Poljane - kako je tm? Na kaj morš pazit pri učiteljih, kako se obnašat do starejših dijakov...? In ja - kako naredit ČIMBOLJŠI VTIS NA PRVI DAN GIMNAZIJE? Kako se obnašat do novih sošolcev in učiteljev, kako se oblečt hahah karkoli, ker js si res ne predstavljam, kako bo to zgledalo vse skupi 3. SREDNJA na splošno zanima me tut, če se ti življenje ful spremeni ko prideš na srednjo...? Sej vem da se sliš ful naivno pa otročje, ampak useen. A začneš zvečer velik v klube pa v center hodt pa a se je treba res velik več učit kot v osnovni, kok časa na dan približno porabte za učenja, kok za prjatle + kaj še počnete v prostem času...? Res bom ful vesela, če mi po kdo odgovoru na vsaj kšno vprašanje _________________ Viva la Vida ;P • Alissa
Re: Gimnazija Poljane, ORGANIZACIJA VALETE in življenje v sredni
25.5.2013 7:41
res noben ne bo odgovoruu??_________________ Viva la Vida ;P • MaiaMorena
• Od: 29.8.2012
25.5.2013 15:48
Se ti zdi da smo na tem forumu samo osnovnošolci? (anketa) No naša valeta je bla kr kul, vsem je bla všeč, naredli smo neke vrste popotovanje teh 9 let oziroma povezali vse skupi, par jih je igralo in pelo, podelili smo priznanja itd... Pa ples seveda. Ne obremenjuj se s tem bo fajn boš vidla, jaz se z veseljem spominjam tistega dne Na gim Poljane ne hodim tak da nevem, poznam pa par oseb pa so zakon Življenje se enim zlo spremeni, še posebej če greš na šolo kjer ne poznaš folka. Ampak vse je odvisno od tebe Če te še kaj zanima vpraši • Mias
• Od: 18.3.2012
26.5.2013 10:23
Evo se jaula še ena devetošolka s podobnimi skrbi kot ti 1. Valeto bomo imel pač u petek, 14.6, organiziral smo se tako da se po pouku dobivamo in delamo za valeto. Prvo kot prvo smo si sestauli vrstni red (prihod, govor, blablabla) in se pač po vrsti posvetimo usak stvari. Plesal ne bomo ker to usi sovražmo. Drgač pa kej drugega pa nevem kaj bi ti koristilo 2. Js poznam ene par ljudi k grejo tja sam nevem na kero si se ti upisala? Prijatlca je na klasičini se mi zdi in morm rečt, da čeprou je ful brihtna in use se more zelo dost učit. Sam pač ona ima veliko željo uspet v novinarstvu in jo to sam žene naprej 3. Lej glede srednje šole pa: ne komplicirej ! Obleč se kakor teb paše, da se boš dobr počutila ne pa da si ene že na prvi šolski dan delajo bruke k se u štiklih lomjo al pa hodjo v minicah pa dekoltejih do popka. Edin če bi se dobr počutila v taki opravi Evo tok z moje strani pa upam da ti bo kej koristl • Alissa
27.5.2013 23:00
MaiaMorena pravi:Se ti zdi da smo na tem forumu samo osnovnošolci? (anketa)
Ne sej sem naredila še tretjo možnost v anketi, ampak se mi je očitno zbrisal oz. sem neki zafrknila Drugače pa hvala obema res za te nasvete pa to... Ubistvu se gre bolj za to, da sem noro živčna in res komaj čakam to srednjo in verjetno res mal preveč pričakujem od vsega skupaj. _________________ Viva la Vida ;P |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.