izposojevalnica stripov v sloveniji

RiverSong • Od: 9.4.2011 • Prispevkov: 34
izposojevalnica stripov v sloveniji 15.7.2012 14:21
Mene že od malega zanimajo stripi in rada jih berem, ampak mi starši nikoli niso dovolil it kam izven celja da bi jih kupla v celju pa nisem nikol zasledila stripov od dc in marvel. pa me zdej zanima če obstaja kje kakšna izposojevalnica al pa trgovina s stripi v ljubljani al pa v mariboru, ker na internetu nism našla nobene strani ki bi pošiljala v slovenijo.
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: izposojevalnica stripov v sloveniji 16.7.2012 18:30
Prodajalna stripov Ljubljana:

[link]

Majo kar dosti stvari, domače, tuje, novo, rabljeno.. najbrž imajo tudi Marvela in DC, odvisno od zaloge pač (mislim da je par let nazaj lastnik trgovine prodajal večino svoje kolekcije, pa tudi stranke pridejo kaj prodat; je pa res, da znajo nekateri imet precej navito ceno- odvisno od starosti, ohranjenosti, prodajalca, redkosti itd.)

Online stripi, ki so bili popularni v Jugoslaviji:

[link]

Tu bi moglo bit par zastonj online Marvelovih:

[link]

Čene pa torrenti..
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: izposojevalnica stripov v sloveniji 16.7.2012 18:31
Aja, mene je včasih tudi kakšna knjižnica presenetila z zalogo, se mi pa zdi, da nisem še videla tega kar iščeš.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.