kako tipu povedat da bi z nemu zgubla junf?1 | 2 | 3 | >>• kataja
• Od: 12.10.2012
kako tipu povedat da bi z nemu zgubla junf?
10.5.2013 19:09
ok.. pr men je tko: zalublena sm že ful doug u enga tipa.poznava se use kr sva si rekla je živjo pa parkrat sva si izrekla par besed.. no on je tut frend od mojga brata ampak to itak ni važn zjle. no a se vam zdi pametn da rečem tipu če bi z mano...? kr mislm junf zgubt po pameti in z ustrezno osebo.. sam nevem kaj narest? kak ga lah prašam-po sms-u, v živo? stara sm 17 in zih si mislte da še nism prpraulena... js vem da sm in bi rada... pa ne iz radovednosti ampak ker si preprost želim njega. aja, on je pa 5 let starejši... prosm help? a naj to sploh nardim jooooj tkoo zmedena!!!
hvala že unaprej za use odgovore! <333333 • melona
• Od: 17.3.2013
Re: kako tipu povedat da bi z nemu zgubla junf?
10.5.2013 19:35
tut mene daje nek tazga tko da te štekam....pomoje najbolj da mu rečš živo kr če boš prek smsa bo pol weird k se bosta vidla...če ga boš uživo bo tut bolj sproščeno.
Če te privlači, ti je zlo ušeč in če si prpravlena zakaj pa ne? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
11.5.2013 0:41
a se ne bi raj mal povezala z njim prej? da bi blo kej več kot pa en **** iz tega?
sigurn si prpravlena že pr 17ih, to ej fajn. sam kr z enim tko? ne bi raj prej da bi bil tvoj fant pa da se mata rada pa to? če so čustva je bolš seks • kataja
11.5.2013 11:45
lei. slovenc • melona
11.5.2013 14:55
jooj slovenc no dj sj smo dojel da bi ti vedno rad najprej da sta dva zaljubljena se spoštujeta in da veš da je ona prava itd. Sj vrjetn pa si zdej tuki kjer si zaradi takčnega mišlenja. Star 21 let (če se ne motm? Če se-sori) pa junfr. lej sej če je tep tok kul pol uredu si tak in s tem ni nč narobe sam a morš čiz zmer ta tvoja uprašanja a si prepričana da je pravi not u odgovore postavlat? Pa prej ga spoznej da ni kr en polde tko kokr ti pravš pa tko naprej. Sej ne rečm sj je to prov sam ni sam to pogoj da se daš z enim dol. Če je punci všeč in če je je to tut napisala pol bo že res. Js jo podperam in mislm da če je prpravlena in da ji je ta fant ušeč pol naj to nardi.
Drgač pa ti ne vrjemi usga kar ti pravjo drugi, ni nujno če se boš dala z njim dol da se bo cel vajin odnos porušu al pa da pol nebi mogla bit kej več...odločitev je tvoja, fajn je mal premislt glede vsega ampak če si to želiš to tut izpeli. pa velik sreče • slovenc79
11.5.2013 16:00
sori če tok težim s tem, sam se mi zdin trapast da se ene zaletavajo v neki, potem jih pa tipi izkoristijo in so prizadete in "zakaj ravno js" in "vsi moški so prasci" itd.. kr poglej, ogromn takih je.
če si mi rekla živjo in z njim izgovorila par besed? pol ga ne morš nevemkok poznat če je zaljubljena, najbrž hoče kej več kot sam zgubit junfr? kot rpavm, najprej ga spoznaj mal bolš pred ga greš to uprašat melona, men dol visi kdo mi prav "uu junfr pr 21ih". pač mi dol visi za to vašo ideologijo kako je treba čimprej seksat in čim več sprobat. js pač vse na ziher jemlem in pol nikol nimam večjih problemov. in tud drugim svetujem da 2krat premisljo predn kej nardijo, da jim ni žal pol. ne pa tekmujejo kdo bo prej zgubu junfr vidm da ti gre ful u nos to da nisem mel punce in ga nism namočil itd, jaz sem moje mnenje napisal, ti morš pa zdej neki blebetat kako js hočem da vsi po moje delajo? dost bedno da me na tak način dojemaš. • kataja
11.5.2013 17:25
haha, am hvala obema za odgovore, hvala melona da me razumeš, slovenc tut tvoje mnenje podpiram(pač da si bl previdn pr enih stvareh), sam (slovenc) prej sm napisala da sva si izrekla sam par besed... drugač ga poznam tut tko, pač kaj u lajfu rad počne,kera muska,frendi..pač to kukr bi ponavad vedl negovi frendi an...pa on tut zihr o men kj ve zarad brata k mu kj o men omen...nawadn • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
11.5.2013 17:26
Na tej točki se strinjam s slovencem.....ko pridš do te intime se morš zavedat, da se pr takih stvareh lahka zgodi ogromno nenačrtovanih, slabih stvari, ki te lahka zaznamujejo ves lajf.
kaj pa sploh veš o njemu: kaj, če boš zanosila in in nau ravno zgledu predan k temu, kaj če te bo sam izkoristu, kaj če ma aids alpa gonorejo itd. vem, da zdejle pretiravam, sam olepševala stvari pa tud naum. zares hočš zgubit nedolžnost kr tko.....''oh, kok je men dc ta večer. grem js zgubit nedolžnost s tipom, ki ga zares sploh kej dobr ne poznam....to bo mogl bit zabavn, ane??'' kdaj je ves spolni kontekst postav samo neko natepavanje gor in dol, ki je najstnikom sam motiv za ''zabaven in popularni lajf''...? mogoč bi se mogu ves folk spomnit, da je vse to povezan s z L J U B E Z N I J O? ni ti treba bit romantik al reva al luzer in nepopularen, da bi rad to naredil z nekom, ki ti mal več pomeni in veš, da ti oseba čustva tud vrača • melona
11.5.2013 17:31
NAŠO ideologijo kako je treba čimprej seksat? A to pomen da tut js spadam v to skupino al kako? Motš se. Lej ne me narobe razumet, men ne gre tole da si ti junfr čis nč u nos kr je to navsezadnje čis tvoja stvar sam mogoč me pa že mal moti k to tok poudarjaš pr vsaki stvari, pa sj mislm da smo razumel..nevem no. Ne zdi se mi prov da se čis nepremišljeno vržeš v to se strinjam stabo sam edin ona ve kako tipa pozna in kašn odnos ma z njim in po 5 stavkih k jih je napisala vrjetn ne zveš usega. Mogoč sm bla mal preveč groba sam ne uzami tega kot nek napad nate, mal me je razjezil k skos eno in isto poudarjaš, pa sj mislm da to usi vemo da je dobr nekoga dodobro poznat predn se vrže v spolni odnos.
Nevem tale zadn stavk kao kako te dojemam, pa sj te niti ne poznam in te praktično ne morm presodt in dojemat takšnega kakršen v resnici si..dobila sem nek svoj vtis kakšen naj bi bil, če se pa motm pa slabš zame, prek enga takega foruma nemorš pričakovat da te bom dojemala po tvoje. Pa seveda brez zamere še enkrat. • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
11.5.2013 18:08
ka se vi ****? punca sprašuje na kak način naj tipu pove, da bi rada prvič z njim, vi pa kr napadete tule neki kake bolezni bo vse fasala, da bo noseča, da naj počaka na tapravga... sej obstajajo kondomi, a vete? in če se slučajno kej zalomi obstajajo tut jutranje tabletke. sej menda ne žvimo več v srednjem veku?
sploh pa kak lahk veš, da je tvoj fant/punca, katerega "ljubiš" tisti tapravi, s katerim boš izgubo nedolžnost? ne vem no, ampak pač jzt zagovarjam to, da se lahk da vsak dol s komu hoče in kdaj hoče, pa tut če je to prvič zanj... nekateri pač sanjajo o tistem magičnem prvič, ampak ponavadi so ravn tisti najbolj razočarani, ker pričakujejo preveč... ne mislijo vsi bit devičniki do svojga 30. leta, sam zato ker ne najdejo tapravga fanta/punce * nočem bit nesramna al pa karkoli, ampak zakaj se za vsakim slovenčevim komentarjem pojavi smile-jin o tem kak se strinja z njim in pol se razvija cela debata med njima? idta na fejsbuk pa se menta, ne pa met tule neki pogovorov • Bellatrix
11.5.2013 18:12
Bellatrix pravi:ka se vi ****? punca sprašuje na kak način naj tipu pove, da bi rada prvič z njim, vi pa kr napadete tule neki kake bolezni bo vse fasala, da bo noseča, da naj počaka na tapravga... sej obstajajo kondomi, a vete? in če se slučajno kej zalomi obstajajo tut jutranje tabletke. sej menda ne žvimo več v srednjem veku?
sploh pa kak lahk veš, da je tvoj fant/punca, katerega "ljubiš" tisti tapravi, s katerim boš izgubo nedolžnost? ne vem no, ampak pač jzt zagovarjam to, da se lahk da vsak dol s komu hoče in kdaj hoče, pa tut če je to prvič zanj... nekateri pač sanjajo o tistem magičnem prvič, ampak ponavadi so ravn tisti najbolj razočarani, ker pričakujejo preveč... ne mislijo vsi bit devičniki do svojga 30. leta, sam zato ker ne najdejo tapravga fanta/punce * nočem bit nesramna al pa karkoli, ampak zakaj se za vsakim slovenčevim komentarjem pojavi smile-jin o tem kak se strinja z njim in pol se razvija cela debata med njima? idta na fejsbuk pa se menta, ne pa met tule neki pogovorov no ja, pozabla sm napisat: pomojem je bolš, če temu fantu v živo poveš, da bi pač z njim prvič, ker po sms-su je mal čudn... predstavli si da teb zdejle en pošle sms in ti napiše, da bi rad nedolžnost s tabo zgubo... weird right? pa ko mu boš to rekla, ne kr tko butnt ven, ampak pač napelji pogovor v tej smeri, ker bo verjetn prej šokiran kot kaj druga, če boš šla kr tko do njega in mu rekla da bi rada junfr z njim zgubla,,, • melona
11.5.2013 19:36
bellatrix v veliki večini morm rečt da se kr strinjam stabo:D
• SmileOnMyFace
11.5.2013 19:48
Bellatrix, tud js si govorim, da nismo več v srednjem veku, pol je pa vsak 3 prispevek tle gor na temo, da je zanosila, da je poču kondom, da je razočarana, da jo je izkoristu...lalala....kako naj pol ne bi več opozarjal na vsako sranje k se zgodi vsaki tretji najstnici??
js sm sam že sita (in verjamem, da nism edina), da je najprej eden groooozno pogumen, češ: gremo žurirat, gremo se dol dajat, klinc vse gleda, js uživam lajf....'' pol pa čez 3 mesce že tle gor jokca kr je pač neki zasral in zdej ne zna tega popravt. zelo odraslo. zelo patetično. in ne govorim za nobenga tle specifično!! mogoč mi nauš verjela, me čis briga, sam sm tud js na to že pomisnla: je zločin če se strinjam s človekom, ki verjetn še med redkimi nima spranih možganov in ne živi v dimenziji: ''aaah...svet je naš, gremo ga žurirat, dol nam vsi za vse....tralala...''. ta ''dimenzija'' oz. ''način lajfa'' postaja pr mladih vedn bol pogost, zato pa se vse to dogaja. najstniške zanositve pa vse do izkoriščanj itd. in če bi pogledala mal bl natančen bi ugotovila, da se s slovencem ne strinjava v vseh stvareh in sva mela že kdaj kako situacijo, kjer sva pač rekla: ''agree to disagree''. a je to res zločin? prekleto, bi mogla pol že bit aretirana, ane? en nasvet, k ga boš rabla v lajfu: ne brigaj se zakaj in kako se nekdo z nekom strinja....poslušu njihovo mnenje in dodaj pametne argumente če jih maš, alpa ostani tiho. • Bellatrix
11.5.2013 20:12
SmileOnMyFace pravi:Bellatrix, tud js si govorim, da nismo več v srednjem veku, pol je pa vsak 3 prispevek tle gor na temo, da je zanosila, da je poču kondom, da je razočarana, da jo je izkoristu...lalala....kako naj pol ne bi več opozarjal na vsako sranje k se zgodi vsaki tretji najstnici??
js sm sam že sita (in verjamem, da nism edina), da je najprej eden groooozno pogumen, češ: gremo žurirat, gremo se dol dajat, klinc vse gleda, js uživam lajf....'' pol pa čez 3 mesce že tle gor jokca kr je pač neki zasral in zdej ne zna tega popravt. zelo odraslo. zelo patetično. in ne govorim za nobenga tle specifično!! mogoč mi nauš verjela, me čis briga, sam sm tud js na to že pomisnla: je zločin če se strinjam s človekom, ki verjetn še med redkimi nima spranih možganov in ne živi v dimenziji: ''aaah...svet je naš, gremo ga žurirat, dol nam vsi za vse....tralala...''. ta ''dimenzija'' oz. ''način lajfa'' postaja pr mladih vedn bol pogost, zato pa se vse to dogaja. najstniške zanositve pa vse do izkoriščanj itd. in če bi pogledala mal bl natančen bi ugotovila, da se s slovencem ne strinjava v vseh stvareh in sva mela že kdaj kako situacijo, kjer sva pač rekla: ''agree to disagree''. a je to res zločin? prekleto, bi mogla pol že bit aretirana, ane? en nasvet, k ga boš rabla v lajfu: ne brigaj se zakaj in kako se nekdo z nekom strinja....poslušu njihovo mnenje in dodaj pametne argumente če jih maš, alpa ostani tiho. upam, da se ne bo tole prevč hudo in nesramn slišal, ampak: zakaj bi jzt upoštevala nasvete od take "smrkljice" k si ti?... • SmileOnMyFace
11.5.2013 20:37
Zakaj bi se js sploh odzivala na butaste in neizvirne pripombe, neke punce, ki misli, da je zelo pametna s tem k je mal starejša (če sploh je) ?
hm........dobro vprašanje get real....glede na to kva govoriš in kakšen obrambni način maš, ne dobivam občutka k da maš kej več pojma od mene alpa kogarkoli tle. pa brez zamere • Bellatrix
11.5.2013 21:32
SmileOnMyFace pravi:Zakaj bi se js sploh odzivala na butaste in neizvirne pripombe, neke punce, ki misli, da je zelo pametna s tem k je mal starejša (če sploh je) ?
hm........dobro vprašanje get real....glede na to kva govoriš in kakšen obrambni način maš, ne dobivam občutka k da maš kej več pojma od mene alpa kogarkoli tle. pa brez zamere lej jtz se ne delam tle zdej neki high in se ne delam bolj odraslo kot pa sm... ker to je pa res bedno, v realnem življenju froc, na netu pa na nivoju 20+ letnice... kje je logika? poglej tvoj prvi stavek.... zakaj si si pol vzela cajt da si tole napisala? • melona
11.5.2013 22:06
usak lahko izrazi svoje mnenje zdej pa al ga sprejmš al ne se odločš sam.
Smile, nevem na podlagi česa se takole razgovarjaš o žuriranju, nepremišljeni spolnosti in tko naprej, ker glede na to da si rekla da si stara 13 mislm da ne morš met nekih blaznih izkušenj na tem področju.. Tut js nism velik izkusla v življenju, normalno, sam res mi ni jasn kaj je slabga na tem da človek po 15 hoče žurat in se imet fajn kr ni nujno če greš vn in greš žurat da to prnese neke slabe izkušne (seks z neznancem, zlorabe,...)..lahko zdej tebi govort. Tut js k sm bla tok stara sem rekla: fakk kok lahko ljudje kadijo in pijejo da se majo fanj, zakaj met spolni odnos s tipom ki ga ne poznaš? Žalostno sam zdej sm ratala ena od njih, sicr sam občasno (glede spolnosti pa še nisem mela takih izkušenj) . Z leti se ljudje spreminjamo in mišljenje tut zato nerabš bit preveč proti žuru in temu da učasih najstniki delamo stvari k niso ene od tistih na katere smo najbl ponosni ker vrjem tut ti boš vrjetn čez par let delala isto, seveda pa ni nujno no. z namenom obstaja stavek da se z rečenega kruha največ poje. • kataja
11.5.2013 22:18
khm khm.. Am ok ni kul da se tle zj kregate kera je bl zrela... Hah am uglaunm hvala usem za nasvete; SMILEONMYFACE mislm da si tega tipa predstaulas kukr enga **** '****ća' kul frajerja, mene pa kukr eno od zalublenosti neumno najstnico k se hoce cim prej dol dat..bla bla.NE. Js nism taka on ni tak. Oba2 sva bl 'mirne' narave, js se ne tok po zurkah, on ma dobro druzbo.. Itd... Tko da ja. BELLATRIX hvala da razumes.. Sam se neki: mislte da bo razumeu?jooj mene je tko strah to njega prasat...
• melona
11.5.2013 22:31
mah glej, nerabi te bit nč strah, pač tko na izi napel na to temo mogoč kej bl tko na humorju, pol se ga kej dotakn (nevem roko, stegno k sedita...) da bo prešlo na poljublanje in pol bo sam vidu kam to pelje pol se bo pa naprej samo od sebe odvijal, če bo use po sreči. No, tko bi js nardila:D
• slovenc79
11.5.2013 23:17
bellatrix, dokler se najin pogvor s smile povezuje s temo, nama nima noben za težit vsak ma svoje mnenje, vsak ga lahko zagovarja, sam ne zdej "ja ti skos to, pa ti skos to", in "ti pa tko napišeš k un napiše zmeram" koga briga? jaz mam svoje mnenje glede marsičesa, in povem ga kjer se mi zdi da bo koristno, če ma kdo podobn razmišlanje me pa podpre. melona, zanima me zakaj tok podpiraš najstniško neumnost, sam zato ker se jo (pri naivnežih) v zrelih letih lahko oprosti "jah, pač, divja mladost je bila". to je čist manipulirsko. ne računaj da lahko zdele delaš kar hočeš, ko ti bo pa "sedlo" neki resnega bo pa vse pozablen kao.. **** gledat je treba na cel lajf, ne sam na danes. kataja, jaz ti bom rekel sam: bod previdna, človeka s pozdravom in par besedami pač ne moreš poznat. mogoče maš občutek tak, če si zaljubljena in tok misliš nanga, ampak se raj ne zanašaj na to. ne mislt ne s srcem ne s pohoto ampak z glavo. • melona
12.5.2013 0:37
lej, js živim tko ti živiš tko in nevem v čem je fora če mi tko pač sede. Sori, če se zabavam v teh letih kar se mi zdi čis normalno ker verjetno k bom stara 30 več nebom mela časa za to. Ljudje smo si različni in nevem zakaj te tko moti če eni tko živimo. V bistvu, velika večina mladih tko živi. Ti nebi živel tko kot js, js pa ne tko kot ti, saj iz odgovorov k napišš kakšno mnenje maš o določenih stvareh, sklepam da si popolnoma drgačn kot js. Preboli da nismo vsi tko zelo previdni pr vsaki stvari kot ti. In nam življenje čis normalno teče. Neda se mi več vam, ljudem k jih ne poznam polagat računov kako in kaj. OPROSTI če sm te na kakršnkoli način užalila k to ni bil moj namen. Pač nebova nikol pršla do točke kjer bi se popolnoma stinjala, pa kaj pol, je še kej hujšega na svetu.• slovenc79
12.5.2013 3:00
ja sej imej svoj mnenje, živi kot hočeš jaz sam povem pač zakaj jaz podpiram svoje mnenje, pa kje in zakaj se pri tvojemu ne strinjam. jaz mislim da bi bilo treba podpirat previdnost in več razmišljat, da bi bilo manj problemov in ne bi tok pogosto pojavljale teme tuki "kaj nej nardim, zasral/a sem.." itd. pa ni nobene zamere • kataja
12.5.2013 8:14
ok melona sam fora je u tem da ga nikool ne morm na samem dobit..a nj mu prej sms poslem? Koncn premirje med vam haha
• melona
12.5.2013 11:05
ej nevem, mal čudn bo če mu boš kr tko na lepm napisala sms..edin če sta se že kdaj tko bl konkretno tipkala...mogoč je bolš prek fejsa če ga mata, pa se zmenta in se dobita.
• SmileOnMyFace
12.5.2013 12:12
Vaši prispevki me spravljajo v smeh. in veste kaj je najbl smešna stvar? da ste ve (al kdorkoli že) prebrale vse zares zelo dolge poste od mene in slovenca pr tisti temi in tega je blo....kaj, 2 strani? O.o kr če ne bi vsega tega dialoga prebrale, ne bi vedle mojo starost in še marsikej druzga........in zdj si js v glavi postavljam vprašanje, zakaj za vraga je tak hudič okol tega in zakaj se sploh s tem ukvarjate? tehično gledano ni vaša stvar s kom se js strinjam in zakaj. torej?
aja in to je blo retorično vprašanje.... in še ena stvar: nikoli ne sodi človekovo razgledanost po njegovi starosti. kr je to brezveze. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.