Kako naj se brijem, ne da bi mama izvedela?

unicorn • Od: 14.5.2013 • Prispevkov: 3
Kako naj se brijem, ne da bi mama izvedela? 26.5.2013 20:43
živjo! mi lohka kdo svetuje kko naj se brijm po nogah,pod pazduho, muci... ne da b mama to zvedla:s prou nč mi noče o tem povedat mene pa je sram sj je poletje pa to in je mau čudn kr sm 14 stara in da b bla cela poraščena po nogah:/ ful nevem kej naj nardim...naj mi nekdo čim prej svetuje prosm :*
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: Kako naj se brijem, ne da bi mama izvedela? 26.5.2013 20:48
Dej povej tvoji mami glede tega, ker je logičn da se ne počutš dobr. A se z mamo ne razumeta dobr al zakaj se ji neupaš nč rečt?
Drugač pa zašibi v eno trgovino, sej britvice majo pousod Smile
unicorn • Od: 14.5.2013 • Prispevkov: 3
Re: Kako naj se brijem, ne da bi mama izvedela? 26.5.2013 20:57
pač z mamo se o takih stvareh sploh ne pogovarjama -.- niti se nooče pogovarjat..mam pa še starejšo sestro a njej pa je use povedla pa use..pa ji depilacijske kreme pa use v 8. klasu kupovala pa tšne fore in to me pol ful razjezi...kot da sm kej drugačna al kej-.- a je kšen način da bi dlje 'ostala' brez dlačic?
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: Kako naj se brijem, ne da bi mama izvedela? 26.5.2013 22:32
ja če se noče tvoja mami o tem pogovarjat, se pa dej ti s sestro... jzt mam dve starejši sestri in sta mi tut oni prve britvice dale, tko da mislim, da tvoji sestri ne bo problem teb pomagat Wink
drgač pa če si ravn začetnica bi ti jzt kr priporočala britvice.. drgač pa da si mal dlje brez dlačic so depilacijski trakovi, da si pa še dle pa depilator, ampak tega si verjetno ne boš kupla, ker niso tok pocen, in od začetka boli k hudič Very Happy
spely96 • Od: 30.8.2011 • Prispevkov: 34
Re: Kako naj se brijem, ne da bi mama izvedela? 28.5.2013 6:04
neznam si predstavljat kak misliš noge pred mamo skrit poleti? Al nameravaš hodit ko je vroče okoli z dolgimi hlačami.. ? nevemno to bi malo čudno zgledalo.. Ali pa ne no.. To je samo moje mnenje.. In menim tudi da je pač boljše da greš do mame pa jo vprašaš če ti lahko pove kaj več o britju ker se počasi že spreminjaš v žensko in želiš biti urejena .... .. . . . . . . .
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako naj se brijem, ne da bi mama izvedela? 28.5.2013 14:48
če je res nujn tačas ko si na wc. če je ful sam postrižeš s škaricam, ampak zlo previdno seveda.

drugač pa, če si boš po nogah brila pa drugje, bojo spet pognale in to trše. najbolš da si jih ne. mal dlačic čist nč ne moti, trde pa so neprijetne.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.