1. korak naredi punca?

BabyGirlKaiiich • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 7
1. korak naredi punca? 27.10.2008 19:49
Kako se vam zdi da 1. korak naredi punca?.. je to že sedaj v navadi?.

meni se to zdi Ok. čeprav je boljše da 1. korak le naredi fant. posebej pri poljubljanju itd..
ursheeq • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 16
Re: 1. korak naredi punca? 8.11.2008 20:52
iaaa men ie tut bolš da nardi prvi korak tip ne itaaaq sam pr mojem biušmu sm ga nardila js pač fulllll doug sma si bla ušeč bla bla un ie biu pa fullll shy pa sm kr js naredla..
drgač mi ie pa bl tko kao romantiln lol če ga nardi tip. =)
poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: 1. korak naredi punca? 5.12.2008 20:04
Ubistvu je isto sranje, sam d je v preteklosti to kao moško delo. Drgač so pa oni ubistvu tut sramežljivi isto k punce. Js prvega koraka nism še nardila ampak bi ga če bi vrjela da mam vsaj 5% možnosti pr njemu, kar pa vem da nimam kr je moj frend. Punce smo pač bol navajene d tipi nardijo pa ful romantičn pa lepš izpade. Tak pač je..
Funky • Od: 11.12.2008 • Prispevkov: 13
Re: 1. korak naredi punca? 11.12.2008 3:43
heh mogoče je mal bolj romantično če tip nardi prvi korak sam če ga pa ženska naredi je pa bolj zanimivo.js s tem nisem mela nikol problem.valda ne uno kr v napad pač počas u izi. Very Happy
JUSTkid • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 29
Re: 1. korak naredi punca? 2.1.2009 20:49
moj fant je bl tak..da morm use jz.
sam sej ni pravil za to.
sicr je men pa bolš če tip..to valda.
sam sej to je bl spontano..ne obremenjuješ se..
kokr pride, pride. Smile
aly • Od: 7.12.2008 • Prispevkov: 21
Re: 1. korak naredi punca? 2.1.2009 21:06
dejansko je men useen. Zdei nvm kolk ste vi kei stare p to. Drgač pa ja tipi so kšni še bl sramežljivi kt pa punce, zto pač če ti je kdo ušeč namignš pogledi p to.. Sam u kšnih primerih niti to ne nuca, greš rečš ušeč si mi pol se pa odvije naprei Smile seveda upaš n naibolš, kar se v večini primerou tud nrdi. Drgač pa itk se navadš narest pru kurak, usai js sm se ga navadla. Pa niti mau ni čudn to več. Če bi bli p 50let nazai bi pa sam gledal kwa nm ni jasn Laughing
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: 1. korak naredi punca? 4.1.2009 15:50
ja tk je u navadi da pač mormo mi nardit prvi korak. In s tem so se punce preveč razvadle in povečini mormo mi delat tte korake da lahk punce uživajo in da so komot, ko se mi trudmo pa študiramo kk bi to nardil. Je pa tut lepo videt ko se punca mal potrudi in nardi prvi korak. Je tak fajn filing.
Re: 1. korak naredi punca? 10.1.2009 21:49
underberg pravi:
ja tk je u navadi da pač mormo mi nardit prvi korak. In s tem so se punce preveč razvadle in povečini mormo mi delat tte korake da lahk punce uživajo in da so komot, ko se mi trudmo pa študiramo kk bi to nardil. Je pa tut lepo videt ko se punca mal potrudi in nardi prvi korak. Je tak fajn filing.

no vidš..razlika je da si vi upate, jz si pa ne..Smile drgač pa fajn si to povedou.hehe
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: 1. korak naredi punca? 11.1.2009 7:41
itaq je fseeno,samo če punca naredi prwi korak je bol sexy,pa s tem vzame stvari v swoje roke Embarassed Razz Very Happy
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
jk 25.1.2009 16:54
ma ne, ni to tako.
sj so fantje tudi sramežljivi in si ne upajo. tko da ni nič čudnega če punca naredi 1.korak-
euch • Od: 24.2.2009 • Prispevkov: 11
Re: 1. korak naredi punca? 24.2.2009 19:57
prvi korak lahko naredi kdor koli
od niju fant ali punca
usaj po moiiee
Re: 1. korak naredi punca? 28.2.2009 12:37
euch pravi:
prvi korak lahko naredi kdor koli
od niju fant ali punca
usaj po moiiee

ja itaq da je taq,samo nekatere punce še zmeraj mislijo da so stari cajti,da more to fant naret in pač nočejo naret prwega koraka,kar je čudno,če mene prašaš Wink
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: 1. korak naredi punca? 28.2.2009 17:27
Ja pomoie se tko fantje kot punce bojijo zavrnitve..
ja se strinjam da je sexy če ga nrdi punca..
ampak bol je romantično če pa fant nrdi 1. korak..
sicr pa sei je useeno Razz važno da se mamo radi x)
lelzz • Od: 24.2.2009 • Prispevkov: 22
Re: 1. korak naredi punca? 28.2.2009 18:40
Ja npr men bi blo bolš, če fant nardi prvi korak, kr sm sramežliva, pa ne vem sej drgač bi sej js pol use lepo z njim menla, sam prvega koraka pa ne vem ne bi naredla.
Ja res je lepš usaj puncam če tip nardi prvi korak, sej ni nujnn da bo pol use sam pač delu, mislim deval pobude za use pa to, sam pač da nardi tist glavn, pol je pa use fino in fajn =)
Silly.Wasp__x • Od: 21.3.2009 • Prispevkov: 10
Re: 1. korak naredi punca? 9.4.2009 15:36
Ma npr. da tipa prosš za cifro al pa msn al pa kei tazga.. je bulš da je tipica prva pr tem Razz ... Pol pa so na vrsti tipi .. da te uprašajo .. pa da oni prvi začnejo s poljubom Very Happy Razz .. usaj po moje je tko ..
Če pa je tip ful sramežljiu ... se pa pol mora tipica bolj opomogumit pa nardit to kar nardijo fantje Very Happy Razz .. pač je tko Razz
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: 1. korak naredi punca? 9.4.2009 15:51
men je pa tko bed.. k učas bi tud ga kr najraj nardila, sam ko mi ne rata.. al je neki al pa neki.. nwem nekej se zmeri zgodi...tko da ga še nism uspela nardit.. to pa.. kdo nardi prvo ...pa sploh ni neki pomembn, res je lepo in super če fant nardi ni pa nič narobe če punci uspe :Đ
..no ja men je sam bed ..ko si zmeri zamisliš kako bi loh blo.. po pa ni =/
Re: 1. korak naredi punca? 9.4.2009 19:04
ni nujno da je fant sramežljiw al pa punca,ene punce vzamejo stvari v swoje roke al pa one naredijo prwi korak pred fantom,kar pa ne pomeni da ga fant nebi ne Very Happy
toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: 1. korak naredi punca? 9.4.2009 19:27
Men je čist ured če punca nardi prvi korak ....pač k si prpravlena zbereš pogum pa je a ne.....če pa te tip u enmu bedmu trenutku upraša si pa po moje ful u dvomih vsaj jst....pa eni tipi tok ne znajo tu ....ti kupujejo darila pa te fore sam da bi ja rekla ...men gre tu tok na živce k ne vem ne maram da mi kupujejo darila pa te fore...bedn se počutm...mislm ej povej mi da me maš rad pa je dovol zame ....moje mnenje:P
Re: 1. korak naredi punca? 9.4.2009 22:31
sej darila so ql,fsakdo ma rad da dobi kaj od swojega,swoje najdražje,samo,to pol ko sta nekaj časa skupaj že ne,ko weš da ni to kr taq za bzw Very Happy
Duda • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: 1. korak naredi punca? 11.4.2009 17:18
toohappy pravi:
Men je čist ured če punca nardi prvi korak ....pač k si prpravlena zbereš pogum pa je a ne.....če pa te tip u enmu bedmu trenutku upraša si pa po moje ful u dvomih vsaj jst....pa eni tipi tok ne znajo tu ....ti kupujejo darila pa te fore sam da bi ja rekla ...men gre tu tok na živce k ne vem ne maram da mi kupujejo darila pa te fore...bedn se počutm...mislm ej povej mi da me maš rad pa je dovol zame ....moje mnenje:P

Pač mogoče si ne upajo ti povedat u faco ja lej js te mam ful rad.. ti pač to pokažejo na tak način. Ti ga pa pol direkt upraši zakaj to dela pa boš dobila odgovor.. Če sta dva skupi je pa čis lepo da si kupujeta kej na vsake tok časa, da se presenetita, da ni tiste monotonosti v zvezi Smile
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: 1. korak naredi punca? 12.4.2009 13:52
odvisn od starosti.
ce je fant mlajsi, je bolj sramezljiv, in takrat morate prvi korak narediti punce.dokler s ene navadi ali pa sprosti. tudi pri meni je bilo tako.
potem pa se stvari spremenijo Wink
LoQiiita • Od: 7.1.2009 • Prispevkov: 34
Re: 1. korak naredi punca? 12.4.2009 17:30
89% fantov hoče da punca naredi prvi korak.
(pač k so delalii te raziskave pa to..)..
drgač pa..mislim d ni nč narobe če punca naredi prvi korak.
npr. ponavadi sm js zmer tista k zvem cifro od tipa pa mu začnem pisat in to..
in če vidim d se tip nekak zanima zame..
ga dodam kod frenda na netlogu ali facebooku..(če je gor..seveda..)
pa zvem njegov msn..in ga osvajam..
če pa vidm d se tip ne zanima zame..nekak pozabm use skup.
včasih so fantje bolj sramežljivi kod dekleta..čeprou neb nikol rekli da je tko.a ne..
nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
Re: 1. korak naredi punca? 17.6.2009 13:16
no to use ste ful fajn povedal pa je res....sam js sm bol sramezliva pa mam ze njegov msn pa je sam tk 1x na teden na njemu...1x sma se ze pogovarjala pa se to tak same splosne stvari...vedno ko se vidima se pozdravima sam me n to ni vec dost... kakega lupceka pa objemck p pogovora u zivo se tut nebi branla...sam nwm kok do tega prit??????????
a bi bli tok prjazni pa mi povedli kok nj nardim da bo do tega prslo????

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.