1. Gimnazija Maribor• Urska9
• Od: 12.3.2012
1. Gimnazija Maribor
11.5.2013 12:37
Torej, letos zaključujem 9 razred, in sem vpisana na 1. gimnazijo. Čeprav so omejitve, sem zaenkrat noter. Lepo bi prosila, če bi mi nekdo povedal svoje mnenje o gimnaziji, izkušnje ipd. Res me zanima, kateri predmeti so najtežji, kakšni so učitelji, učenci... Me je pa kot šola zelo navdušila, in upam, da bom jeseni prvogimnazijka • MaiaMorena
• Od: 29.8.2012
Re: 1. Gimnazija Maribor
13.5.2013 19:56
A mi lahko kdo iz maribora pove kako reagirajo na dijake iz drugih regij? • Rocafella
• Od: 24.1.2010
13.5.2013 22:02
men je blo ful fajn :3
priznam, da v začetku prve 2-3 mesece sem si želela, da bi hodla drugam, ampak to bi si bilokje želela, ker pač me je sprememba zmotla, ne sama šola kateri so najtežji predmeti pa je res odvisno od profesorja pa kaj ti leži kar se tiče dijakov drugih regij pa ne bi vedla točno, smo pa meli več etničnih skupin pa so jih vse dobro sprejeli. itak ni isto, ampak nekak je dokazilo da ni problem s sprejemanjem drugih • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
15.5.2013 15:51
Heeei
tut jas sem zaj .rzred pa sem se vpisala na 1. poznam kr nekaj ljudi od tam pa so rekli da jim je super pa da se lahko res zaštekaš z vsemi... glede učiteljev sem tudi vse seznanjena...samo upaš lahko da ne dobiš za geo nekega učitla ker pol si **** hahah ..ker pač on zahteva ful piflanja vse na pamet pa to ja drugače nekateri davajo stare teste eni pa jih potegnejo iz neta tak da testi nebodo problem samo tisti začetni meseci bodo pomoje problem:/ drugače pa meni je bla že na predstavtvi pune vredu pa ti po mnenju drugih je tak da pol že ni tak slabaa _________________ LonelyGirl xD • anncx3
• Od: 22.1.2011
15.5.2013 18:36
Heeej še v mojem imenu Torej, letos sem 2. letnik na Prvi in moram rečt, da sem s šolo zelo zadovoljna pa tudi s profesorji. Čisto na začetku, tiste prve dni se mi je zdelo, da nikoli nočem več v to šolo, saj je bilo vse novo (profesorji, šola, okolje..) Vendar sem se potem nekje do oktobra že umirila in prav navadila .. Že v prvem letniku smo se na šoli počutili kot domači, zdaj v 2. letniku seveda še bolj V glavnem, po mojem mnenju ti nebi smelo biti žal v primeru, če prideš na našo šolo • Rocafella
• Od: 24.1.2010
15.5.2013 20:26
jaz nikol nisem dobla hakla -.-
kdo pa vas ma geografijo ? • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
16.5.2013 10:44
Pol se bomo pomoje lahko privadli na šolo Kak pa je glede fazaniranjaa??:OO _________________ LonelyGirl xD • Urska9
• Od: 12.3.2012
17.5.2013 17:00
@anncx3 Joj, iskrena hvala za tak dolg odgovor!!! • anncx3
• Od: 22.1.2011
18.5.2013 22:08
Urska9 pravi:@anncx3 Joj, iskrena hvala za tak dolg odgovor!!!
[/quote]
Ni problemaa LP |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.