kaku nej mu povem da nočm nč jmt sz njim?• mikapika
• Od: 30.3.2013
kaku nej mu povem da nočm nč jmt sz njim?
15.5.2013 15:55
kaku nej nekwom na kr se da prjazn način povem da nječm nč sz njm?
hvala za odgovore lep se jmte še naprej • erkica
• Od: 2.9.2010
Re: kaku nej mu povem da nočm nč jmt sz njim?
15.5.2013 19:23
uh..ful je pač odvisn če sta frenda al kaj?..nwm če sta frenda pač normlan rečeš ne..da frenda sta lahk da kej več pa trenutno ne..da je vredi oseba pa da se razumeta in tko..ampak da ni tvoj tip al pa neki..
če ga pa sploh ne poznaš al pa neki mu pa pač reč daa maš fanta pa tko..nwm..upam da sem ti kj pomagala.. • mikapika
15.5.2013 19:27
ja hvala midva sva prjatla ma on zeli vec jest pa ne kr sva si cist razlicna in se drgaci niti dosti ne razumeva
• erkica
• Od: 2.9.2010
15.5.2013 19:57
no pol mu pa pač tak povej ne..sej pomojem bo razumel • sheeran
• Od: 28.4.2013
17.5.2013 9:29
ja.. pri meni je enako, in jas sem.mu rekla
da pac mi trenutno ni do zveze. potem pa mi je povedau da bo cakau na mene da bom prilravljena reeesnooo!!?? jas nocem met nic z njim, sej je super frend pa vse, ampak zelim da ostane pri prijatelstvu. vendar nocem bit nesramna do njega. ze dva krat sem ga zavrnila... kak mu se naj recem da nezelim zveze z njim..?? :// • slovenc79
• Od: 19.8.2011
17.5.2013 13:25
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
17.5.2013 14:04
''Čakanje, da boš pripravlena....!'' verjetn najhujš kar se ti lahko zgodi :/
brez, da ga neb prizadela pač ne bo šlo. ne poskus se izmuznit z izgovori, kot so: ''zdej mi ni do zveze..'' to mu boš sam dajala lažno upanje. enkrat mu pač povej direktno, brez ovinkarjenja, kaj si misliš: vajina zveza sploh vejretn neb bla lepa, kr ljubezen ne bi bla obojestranska, da bo to tudi kmalu spoznal, da ti ni všeč kako ne odneha, in da bi rada, da ostaneta samo kolega...itd, itn, če je dobr kolega, te bo poslušal, razumel in sčasoma tud odnehal. ampak, če še smem dodat: js bi na tvojem mestu po vsem tem času še enkrat dobr premisnla, zakaj ga sploh ne maram na tak način. Če prijateljuješ z njim, že morta met kej skupnega • mikapika
17.5.2013 18:30
jst sm ze poslusla vse in tud premisnla in prsla do zakljucka da nimava nc skupnega razen da sva sosolca ki hodva na kosilo
• sheeran
19.5.2013 8:42
moj razlog zakaj nocem biti z njim je pa takšen, da ce bi bilo katera punca vedela to stvar o njem nebi hotela biti z njim.
nocem ga niti povedati. pa ne gre se za izgled ali kaj podobnega, ... in zarafi tega ' razlog' je situaxija se bol nerodna. • SmileOnMyFace
19.5.2013 9:06
Ja, zdej nvm kak je ta razlog, sam...če je to kaka njegova slaba izkušnja iz preteklosti, zarad katere se bojiš, da bi se ponovila al karkol...pač ugotov, če je zdej bolši od tistega kar je bil prej. everybody deserves a second chance, right? če je pa to neka njegova lastnost al njegovo početje, ki te moti, in veš, da je to slabo kar počne (slabo zanj in tud za vse okrog njega) ga prosi naj odneha v njegovo dobro. če pa to kar počne al karkol ni nč slabega in to rad počne, ga nimaš pravice prost naj odneha. noben človek se ne bi smel spremenit zato, da bi bil ostalim bolj všeč. • sheeran
22.5.2013 15:40
nic od tega ni, sploh ti nevem povedati
nekako tako je; on se izdaja za tisto kar po naravi ni ce ti je kaj bol jasno hah... • SmileOnMyFace
22.5.2013 15:51
ja, D • sheeran
22.5.2013 20:39
ne ne ne n ne. narobe me zastopis
bom kr napisala, uglavnem on zgleda kot fant in to, ampak ni.. pac dusevno se pocuti kot moski, amapk telesno ni..... tk da, ti bo ocitno zakaj nemorm bit z njim • SmileOnMyFace
22.5.2013 21:14
okej, okej: na tem planetu sta dve vrsti ljudi: moški in ženske. torej? je on moški z telesno napako? al je ženska, ki se obnaša kot moški?
v vsakem primeru pa, če ti ni všeč in nočš hodt z njo al z njim al s tistim kar je vmes, mu pač to prijazno poveš. pika. the end. ni rešitve, ki bi bla bolša. • wawmei
• Od: 31.8.2011
23.5.2013 20:39
ja mal mi je težko njemu rečt, pač ker on hoče bit fant in vsakemu reče da je in zanika da je punca, in mi je bed rečt da nočm met nič z njim, ker vem da je baba,.
ker mi bo tak reko, da to ni res. In v šoli mi je prav grozno ko morm mimo njega. sej zdaj mislim da razumema, da nočem met nič z njim, po moji douuugi in malo izmišlejni razlagi. ampak dobro no, upam da je zadeva rešena. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.