Big bob

Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Big bob 14.5.2013 7:37
Žiujo Smile
Js nameravam ta mesec preklopit na big bob in ker se men zdi to tok zakomplicirano rabm vašo pomoč Smile
a zdej morm prvo kupit osnovni naročniški paket za 14,90? in potem se lahko aktivira big bob al kako zdej to? Aja da ne pozabim, nujno morm prenest številko in nočem nove.
Mi lahko kdo razloži postopek bolj natančno, ker zgleda da sam js mau bl počas dojemam tole Razz

V naprej hvala Smile
makaveli • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 49
Re: Big bob 14.5.2013 17:39
Ja, prvo morš nekje kupt un naročniški paket s SIM kartico, kokr is rekla.

Pol tisti prneseš domou in se na internetu registriraš...daš tm še zahtevek za ohranitev številke --> POZOR RABIŠ PUK KODO SEDANJE SIM KARTICE...če ne veš, jo lahko izveš pri svojem operaterju

In k končaš s tem na internetu, pol nekje v cca. 3 dneh pride eden od GLS-ja, da starši oz. ti podpišejo pogodbo, torej za naročnino. In tut Bob, ti zamena številko v cca. 3 dneh.
Re: Big bob 15.5.2013 6:49
uau zdej pa nevem a js drugih ne razumem, k mi razlagajo o tem al ti znaš tok na simpl povedat. Smile

sej pr men se je zataknil že ko sm hotla naročit tale naročniški paket, in so bli na njihovi spletni strani trije tok da sm šla bolj na an ban pet podgan hah

hvala ti, upam da bo use štimal zdej Very Happy
Re: Big bob 28.5.2013 7:23
evo nov problem. :s
ko sem končno dočakala poštarja in paket sem se prijavila, podpisala pogodbo itd..
pol se je pa zataknil pri prenosu št. Včeraj sem dobila sms od mobitela, da mi bodo ob pounoči izključili št., od boba pa da jo bodo pač aktirival na bob. In zjutraj ko sem ustala, mi je na telefonu pisalo: samo klici v sili. Signal imam, ampak operaterja mi noče izbrat ? O.o
Help anyone? Surprised
makaveli • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 49
Re: Big bob 28.5.2013 16:29
ne skrbet Very Happy
skor zmeri traja največ 3 dni (ponavad zamenajo 3 dan) številko, ta cajt pa nemorš uporablat... :pp kar je sicr bedn ampak je povsod tko če prenašaš številko.
Re: Big bob 29.5.2013 7:15
Makaveli hvala za odgovor, sam sm "problem" že rešila.
Ker sm hotla obdržat staro št. nisem vedla, da moram še useen zamenat sim kartico :'D pač moja pamet na nivoju blonđe Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.