Kdo posluša narodno zabavno muziko?1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>
• tt_
• Od: 25.6.2009
Kdo posluša narodno zabavno muziko?
26.6.2009 12:36
heiii
kakšno je mnenje okrog narodonoo zabavne glasbe mislim neko splošno mnenje jo poslušate ali ne? jo sploh marate ali ne ? pa tudi če jo kdo posluša naj napiše kateri komad mu je najlubši jas vem da sem eden izmed redkih ki je star 15 let in poslušam samo to sicer pa sem tudi nekajj časa živel od tega ko sem igral kitaro v enem ansamblu ..... zdaj ap igram bariton • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
Re: Kdo posluša narodno zabavno muziko?
29.6.2009 14:52
men je narodnu-zabauna muska the best najraj mam pa muske: ans. Pogum - Tovornjakar ans. Azalea - Plonk ceglc (a ve kdu mugoče, kje bi se dalu dubit to pesm?) Avseniki - na Golici ans. Lojzeta Slaka - Čebelar • tt_
29.6.2009 14:57
JasnaTheCrazy pravi:men je narodnu-zabauna muska the best
najraj mam pa muske: ans. Pogum - Tovornjakar ans. Azalea - Plonk ceglc (a ve kdu mugoče, kje bi se dalu dubit to pesm?) Avseniki - na Golici ans. Lojzeta Slaka - Čebelar plonk ceglc rabiš? mam jas • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.6.2009 15:42
se ve, domača raztura vedno in povsod Najboljšga komada ne bom pisu, ker jih je preveč, če enga napišem, morm pol use • TheOddOne
29.6.2009 19:19
Jst ne maram domačo musko...
• smrkla
• Od: 22.4.2009
30.6.2009 1:22
underberg pravi:se ve, domača raztura vedno in povsod
Najboljšga komada ne bom pisu, ker jih je preveč, če enga napišem, morm pol use točn tko bi jst napisala men so tut bolši starejši kumadi • TheLisT
• Od: 17.6.2009
30.6.2009 1:23
Ni glih da bi tako musko obožvala. So zvrsti k jih mam rajš. Samo učasih mi pa tut ta zapaše doma, sicer pa mam velik frendu k to poslušajo in se jim vedno prdružm. =D
Torej.... Boštjan Konečnik ma hude komade. Komik Vrlič (al kko) - Najlepša si ko sem pijan Lojze Slak - Poštar<3 ; Na koncu ovinka Mladi Dolenjci - Nocoj je druga rekla mi Pa tut velik drugih je dobrih.... • princess
• Od: 27.9.2008
30.6.2009 8:04
OMG!!! saj ne morm verjet eni tu celo poznate neke komade???? v kerem stoletju smo??? halo??? • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
30.6.2009 10:28
skamla pravi:
JasnaTheCrazy pravi:
men je narodnu-zabauna muska the best
najraj mam pa muske: ans. Pogum - Tovornjakar ans. Azalea - Plonk ceglc (a ve kdu mugoče, kje bi se dalu dubit to pesm?) Avseniki - na Golici ans. Lojzeta Slaka - Čebelar plonk ceglc rabiš? mam jas pošleš? moj msn je: jasnaaa_x3@hotmail.com • 005
• Od: 17.5.2009
30.6.2009 13:05
JasnaTheCrazy pravi:men je narodnu-zabauna muska the best
najraj mam pa muske: ans. Pogum - Tovornjakar ans. Azalea - Plonk ceglc (a ve kdu mugoče, kje bi se dalu dubit to pesm?) Avseniki - na Golici ans. Lojzeta Slaka - Čebelar Enako...samo na mojem seznami jih je še pa 20× tolkoo..!! • tt_
30.6.2009 13:07
JasnaTheCrazy pravi:
skamla pravi:
JasnaTheCrazy pravi:
men je narodnu-zabauna muska the best
najraj mam pa muske: ans. Pogum - Tovornjakar ans. Azalea - Plonk ceglc (a ve kdu mugoče, kje bi se dalu dubit to pesm?) Avseniki - na Golici ans. Lojzeta Slaka - Čebelar plonk ceglc rabiš? mam jas pošleš? moj msn je: jasnaaa_x3@hotmail.com sem dal na net [link] tu jo najdeš • 005
30.6.2009 13:08
princess pravi:OMG!!!
saj ne morm verjet eni tu celo poznate neke komade???? v kerem stoletju smo??? halo??? gŁej...tudi domača glazba je ena zvrst muzike... tebi pač ni všeč enim delno...enim pa noro fajna... če ti ne poslušaš te muzike misliš da je drugi tudi nebi smeli al kaj.? HUdo se motiš..!!! • tt_
30.6.2009 13:15
005 pravi:
princess pravi:
OMG!!!
saj ne morm verjet eni tu celo poznate neke komade???? v kerem stoletju smo??? halo??? gŁej...tudi domača glazba je ena zvrst muzike... tebi pač ni všeč enim delno...enim pa noro fajna... če ti ne poslušaš te muzike misliš da je drugi tudi nebi smeli al kaj.? HUdo se motiš..!!! da mi pa nekdo reče da morem nehat poslušat to muziko ga raje dobesedno ubijem lkot pa da neham poslušat • princess
• Od: 27.9.2008
30.6.2009 13:34
ej sori, sm misla, da se hecate zdaj pa vidm, da čisto resno mislte ne vem, kaj naj si mislim? saj ste vidli tisti napis zgoraj: NEPRIMERNO ZA ODRASLE saj ste menda pod 18 let, ali??? • tt_
30.6.2009 14:15
princess pravi:ej sori, sm misla, da se hecate
zdaj pa vidm, da čisto resno mislte ne vem, kaj naj si mislim? saj ste vidli tisti napis zgoraj: NEPRIMERNO ZA ODRASLE saj ste menda pod 18 let, ali??? ja če te zanima sem star 15 letz pa vtaknem v NZ glasbo ves dnar kaj ga zaslužim lani sem okrog 1200€ pa me ne boli raje zato kot pa za neke **** • 005
30.6.2009 16:36
skamla pravi:
005 pravi:
princess pravi:
OMG!!!
saj ne morm verjet eni tu celo poznate neke komade???? v kerem stoletju smo??? halo??? gŁej...tudi domača glazba je ena zvrst muzike... tebi pač ni všeč enim delno...enim pa noro fajna... če ti ne poslušaš te muzike misliš da je drugi tudi nebi smeli al kaj.? HUdo se motiš..!!! da mi pa nekdo reče da morem nehat poslušat to muziko ga raje dobesedno ubijem lkot pa da neham poslušat Enakoo..!! • 005
30.6.2009 16:50
princess pravi:ej sori, sm misla, da se hecate
zdaj pa vidm, da čisto resno mislte ne vem, kaj naj si mislim? saj ste vidli tisti napis zgoraj: NEPRIMERNO ZA ODRASLE saj ste menda pod 18 let, ali??? Vsak izgovor v krizi je dober. • theBoy
• Od: 22.2.2009
30.6.2009 17:17
skamla pravi:
princess pravi:
ej sori, sm misla, da se hecate
zdaj pa vidm, da čisto resno mislte ne vem, kaj naj si mislim? saj ste vidli tisti napis zgoraj: NEPRIMERNO ZA ODRASLE saj ste menda pod 18 let, ali??? ja če te zanima sem star 15 letz pa vtaknem v NZ glasbo ves dnar kaj ga zaslužim lani sem okrog 1200€ pa me ne boli raje zato kot pa za neke **** Se strinjam..bolš v to kot pa droge pa to. Tud js špilam. • tt_
30.6.2009 19:22
theBoy pravi:
skamla pravi:
princess pravi:
zdaj pa vidm, da čisto resno mislte ne vem, kaj naj si mislim? saj ste vidli tisti napis zgoraj: NEPRIMERNO ZA ODRASLE saj ste menda pod 18 let, ali??? ja če te zanima sem star 15 letz pa vtaknem v NZ glasbo ves dnar kaj ga zaslužim lani sem okrog 1200€ pa me ne boli raje zato kot pa za neke **** Se strinjam..bolš v to kot pa droge pa to. Tud js špilam. kaj pa igraš???? jas bariton in kitaro ter bas kitaro hehe • Ginny
• Od: 30.6.2009
30.6.2009 19:36
005 pravi:
princess pravi:
OMG!!!
saj ne morm verjet eni tu celo poznate neke komade???? v kerem stoletju smo??? halo??? gŁej...tudi domača glazba je ena zvrst muzike... tebi pač ni všeč enim delno...enim pa noro fajna... če ti ne poslušaš te muzike misliš da je drugi tudi nebi smeli al kaj.? HUdo se motiš..!!! se strinjam s tabo • theBoy
• Od: 22.2.2009
30.6.2009 21:28
skamla pravi:
theBoy pravi:
skamla pravi:
princess pravi:
zdaj pa vidm, da čisto resno mislte ne vem, kaj naj si mislim? saj ste vidli tisti napis zgoraj: NEPRIMERNO ZA ODRASLE saj ste menda pod 18 let, ali??? ja če te zanima sem star 15 letz pa vtaknem v NZ glasbo ves dnar kaj ga zaslužim lani sem okrog 1200€ pa me ne boli raje zato kot pa za neke **** Se strinjam..bolš v to kot pa droge pa to. Tud js špilam. kaj pa igraš???? jas bariton in kitaro ter bas kitaro hehe Js pa harmonko pa bariton..pa za to je šlo krepko čez 3000€ sam za inštrumente..da šole ne omenjam.. Špilam pa že 8 let. • avanii
• Od: 11.7.2009
11.7.2009 21:30
neki pesmi mi je všeč, sicer ne poslušam kej dost
v dolini tihi, ne reci nikdar, bela obleka- svetlin ampak se mi zdi sramotno, otročje, da se nekateri mladi zmrdujejo, čeprou je to glasba njihovga naroda...na to je pa treba bit ja ponosn...kdo ne pozna na golici???? če ti ni ušeč pa ne poslušaš...tko kt drugo glasbo.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.7.2009 22:39
Za na kompost. Ka te maš od harmonik pa totih kmečkih dekl pa fantkov?.. To mi pa gre res na živce.. Doro stari ludi še te naj poslušajo, sao mladi.. ajej
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.7.2009 22:40
avanii pravi:neki pesmi mi je všeč, sicer ne poslušam kej dost
v dolini tihi, ne reci nikdar, bela obleka- svetlin ampak se mi zdi sramotno, otročje, da se nekateri mladi zmrdujejo, čeprou je to glasba njihovga naroda...na to je pa treba bit ja ponosn...kdo ne pozna na golici???? če ti ni ušeč pa ne poslušaš...tko kt drugo glasbo.. Ja valda.. ponosn.. ponosna naj bom na dobesedno butasto glasbo? Ko sao jamrajo not nekaj... e daaj.. sem rajši ponosna na sebe če kaj dosežem, ne pa na govejo muziko. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.