Rada bi končala zvezo in ohranila prijateljstvo

ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Rada bi končala zvezo in ohranila prijateljstvo 4.5.2013 18:06
Mam en problem pa bi rabla kšn nasvet.. Stvar je taka pred dvem mesecema sem šla na kavo s fanto k me je kliknil preko fb-ja pa sva si bila kr ušečin je nekak tako pač prišlo da sva hodila na zmenke in se odločla da bova pač skupej, na začetku sm mela še mal pomislekov glede tega samo sm si rekla zakaj pa ne fanta nimam, simpatije tut ne pa sva ostala skupej.. je tko kliknu že marsikatero punco tok da se nism preveč sekirala glede ničesar.. tko je blo lepo nekej časa potlej je pa postal preveč posesiven skos je želu bit v moji družbi ne vidi rad če grem vn s prijateljicam nekak mi ne zaupa in je ljubosumen če pa mu kdaj rečem da nimam časa jee takoj užaljen moti me tud velik drugih stvari naprimer da kadi travo, njegova družba mi ni všeč, ni spošljiv do okolja .. itd. Učasih mam občutek da sva bolj prijatelja kokr zaljubljenca vsaj z moje strani, čeprou vem da on čut drgač. Vsako malenkost mi meče naprej in se vedno kregava zarad brezveznih stvari in sm se tut nekak oddaljila.. Bla je napaka da se nisva bolj spoznala preden sva se odločila za zvezo ker res ne čutim te ljubezni.. Mi je pa zelo težko oziroma nevem kko nej mu povem da bi rada končala z zvezo ampak ne z najinim prijateljstvom ker je res uredu oseba ampak ima zaradi svoje preteklosti in težkega otroštva zlo malo prijateljev .. pa nebi bla z njim pijateljica samo zato ker se mi smili ampak zato ker nevidim razloga zakaj nebi bila ker mi je všeč kot prijatelj. Vem pa da bi ga to zelo močno prizadelo ker sva se nekaj dni nazaj močno skregala in so mu solze tekle v potokih ko mi je rekel da se mu zdi da ga zapuščam.. Res nevem kaj naj naredim nočem bit nesramna in sebična po drugi strani se pa nočem pretvarjat da čutim česar ni.. preprosto sva si za to preveč različna. Hvala že vnaprej!
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Rada bi končala zvezo in ohranila prijateljstvo 4.5.2013 18:14
On bo mogu še sam ugotovit, da sta si preveč različna....vzem si čas in razmisli, pripravi si govor v glavi in pol mu iskreno povej in razloži okoliščine. pričakuj da bo zelo žalosten lahka da tud razburjen in da bo potreboval čas, da bo vajine razlike še sam prepoznal....navsezadnje tega ne počneš sam zarad sebe, ampak tud zarad njega....
zveza v kateri sta si človeka preveč različna je ena sama muka....blo bi sam vprašanje časa, kdaj bi on isto tebi govoril, da sta si različna itd...
želim ti vso srečo Smile
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: Rada bi končala zvezo in ohranila prijateljstvo 4.5.2013 19:47
Sej vem ja da bo treba tut zarad njega vem hvala ti za pomoč <3 začelasm razmišlat v problemih takrt k sm spoznala enga fanta in sm res začutla tisto povezanost prou kemijo k sva se ujela v vseh pogledih pa ne zato ker bi biu nevem kakšn mačko sploh nasprotno ne lepotc ni ne postavn ampak tko podobn razmišljava da se mi use na njemu zdi popovno še clo njegov kriv nos x) pa tut če ga nikol ne vidm .. takrt sm se zavedala da mogoče pa nima smisla vztrajat
Re: Rada bi končala zvezo in ohranila prijateljstvo 4.5.2013 19:57
če je zob gnil, ga je treba izpulit Very Happy
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: Rada bi končala zvezo in ohranila prijateljstvo 5.5.2013 0:09
hah kak pa sm mela dobro glasbeno podlago ko sm tole brala. čis se je ujemal Very Happy

am drgač pa nevem no, če ne čutiš ljubezni, pol ni to zveza.. nevem no. boljš da mu poveš in ostaneta prjatla kot pa da se še naprej delaš. (: good luck
Elena • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 40
Re: Rada bi končala zvezo in ohranila prijateljstvo 7.5.2013 19:17
oprosti ampak le v 9% od 100% sta fant in punca po končani zvezi prijatelja. To je lih tko kt d ti ps crkne p rečeš mah, obdržu ga bom
Re: Rada bi končala zvezo in ohranila prijateljstvo 7.5.2013 19:31
oprosti, sam prijateljstvo po končani zvezi pa nič nč kot ohranjanje trupla Rolling Eyes
če v zvezi ni noben psihično bolan, ostaneta tud po razdrtju oba živa.
je pa res, da v večini zvez se prijateljstvo ne more ohranjati, mogoč tud zato, kr se veliko zvez konča s prepiri in zamerami. tud js nism mela sreče na tem področju, ampak poznam kr en ducat folka, k pa se še zmer durži s svojimi bivšimi. majo skupno družbo alpa skupi hodjo v razred...karkol že: še zmer se supr razumejo Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.