ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti??• thedevil
• Od: 28.6.2010
ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti??
9.7.2010 13:27
no js sm stara 14 let in mam enga fanta.ful se zastopva,use si poveva,zaupava,ful se mava rada (ampak res FUL) ...
no in moja mami je zvedla zanj oz. sm ji sama povedala (ker se z njo dobro zastopm in ji čisto use povem).in ona je meni rekla da nej ga pustim ker sem še premlada da bi mela fanta pa use to. res potrebujem vašo pomoč!! HVALA ŽE V NAPREJ!! • picy
• Od: 9.7.2010
Re: ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti??
9.7.2010 13:57
thedevil pravi:no js sm stara 14 let in mam enga fanta.ful se zastopva,use si poveva,zaupava,ful se mava rada (ampak res FUL) ...
no in moja mami je zvedla zanj oz. sm ji sama povedala (ker se z njo dobro zastopm in ji čisto use povem).in ona je meni rekla da nej ga pustim ker sem še premlada da bi mela fanta pa use to. res potrebujem vašo pomoč!! HVALA ŽE V NAPREJ!! heh ja tole mi je znano. Lej tud pri men je blo tak. Pa sem stara 15. • thedevil
• Od: 28.6.2010
9.7.2010 14:05
huala za tvoje mnenje oz. izkušnjo! ja maš čist prou: čisto use se bojijo za otroke.in js mam učasih občutek da je za mojo mami use tole kr mal prehitr.to tko mislim de sm iz tiste mejhne punčke k se j še z barbikami igrala odrasla v 14 letnico k ma že fanta.to je za mami pomeje kr en tak "šok".no pa upam da bo to sprejela...
• Boris
• Od: 17.4.2010
9.7.2010 15:14
k-o j-i-h f-u-*-a... moje mnenje. sej a je blo tok nujno d si ji mogla powedala? oprosti k/če tko ostro govorim, ampak ni nujno d usi use in svašta wejo. če se mata rada, wama tastari nč nemorejo. pr men so tastari čist flegma, še ušeč jim je če mam punco probi pouprašat matko kua ma tok proti temu, če ti bo pa rekla d si še premlada jo pa upraš kdaj bi bla dovolj stara da bi mela fanta. če jo boš pa še sprašvala pa ti bo nonstop nakladala da si premlada pa take fore ji pa orng zatež kua je narobe da tok nasprotuje pa to... kr pr 14 letih pa mende ja lahko sama skrbiš za svojo ljubezen, an? užiwei(ta) • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
9.7.2010 15:49
Boris pravi:k-o j-i-h f-u-*-a... moje mnenje. sej a je blo tok nujno d si ji mogla powedala? oprosti k/če tko ostro govorim, ampak ni nujno d usi use in svašta wejo. če se mata rada, wama tastari nč nemorejo. pr men so tastari čist flegma, še ušeč jim je če mam punco
probi pouprašat matko kua ma tok proti temu, če ti bo pa rekla d si še premlada jo pa upraš kdaj bi bla dovolj stara da bi mela fanta. če jo boš pa še sprašvala pa ti bo nonstop nakladala da si premlada pa take fore ji pa orng zatež kua je narobe da tok nasprotuje pa to... kr pr 14 letih pa mende ja lahko sama skrbiš za svojo ljubezen, an? užiwei(ta) se čist strinjam s tabo. p.s.: pr meni je bla ista situacija. pač ignore. btk. _________________ live for the moment. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.