ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti??

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti?? 9.7.2010 13:27
no js sm stara 14 let in mam enga fanta.ful se zastopva,use si poveva,zaupava,ful se mava rada (ampak res FUL) ...
no in moja mami je zvedla zanj oz. sm ji sama povedala (ker se z njo dobro zastopm in ji čisto use povem).in ona je meni rekla da nej ga pustim ker sem še premlada da bi mela fanta pa use to. Shocked Embarassed jaz ga pa res lubm kokr nism š nubenga. res ga mam FUL rada in use. pa nmorm ga pustit kr moji mami on ni ušeč!! Crying or Very sad kaj bi ve oz. vi naredili???
res potrebujem vašo pomoč!!
HVALA ŽE V NAPREJ!! Confused
picy • Od: 9.7.2010 • Prispevkov: 10
Re: ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti?? 9.7.2010 13:57
thedevil pravi:
no js sm stara 14 let in mam enga fanta.ful se zastopva,use si poveva,zaupava,ful se mava rada (ampak res FUL) ...
no in moja mami je zvedla zanj oz. sm ji sama povedala (ker se z njo dobro zastopm in ji čisto use povem).in ona je meni rekla da nej ga pustim ker sem še premlada da bi mela fanta pa use to. Shocked Embarassed jaz ga pa res lubm kokr nism š nubenga. res ga mam FUL rada in use. pa nmorm ga pustit kr moji mami on ni ušeč!! Crying or Very sad kaj bi ve oz. vi naredili???
res potrebujem vašo pomoč!!
HVALA ŽE V NAPREJ!! Confused

heh ja tole mi je znano. Lej tud pri men je blo tak. Pa sem stara 15. Smile moja tastara sta ločena. Ampak prej sem živela z babico.. In ko sem oktobra zacela hodit z fantom sem doma povedala.. Najprej babici. In tud ona ga je prva spoznala. In ona sploh ni bla naudušena. RES SPLOH NE! ful je mela proti zvezi.. Res ful.. Čez neki časa ga je tud moja mami spoznala... Že prej sem ji povedala da mam fanta in da ga mam ful rada, da je res uredu, da ni pokvarjen in da ga je vredn spoznat.. In ko ga je vidla ji je bil uredu. In so se fejst zaštekal in use. Very Happy pol je se ati zvedu pa use.. Ampak ful 1. jim moreš dat čas.. Da se navadijo... Pa to.. Midva ze skupi zdej spima oz. ze od decembra in prezivljama usak trenutek skupi. In to da staršom vedit da to pa je neki. Smile Ampak prvo jim dej čas da se navadijo na to.. Pol pa naprej. In halo. Usaka mama se boji za otroka. SPLOH pa za hčerko. Very Happy
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti?? 9.7.2010 14:05
huala za tvoje mnenje oz. izkušnjo! ja maš čist prou: čisto use se bojijo za otroke.in js mam učasih občutek da je za mojo mami use tole kr mal prehitr.to tko mislim de sm iz tiste mejhne punčke k se j še z barbikami igrala odrasla v 14 letnico k ma že fanta.to je za mami pomeje kr en tak "šok".no pa upam da bo to sprejela...
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti?? 9.7.2010 15:14
k-o j-i-h f-u-*-a... moje mnenje. sej a je blo tok nujno d si ji mogla powedala? oprosti k/če tko ostro govorim, ampak ni nujno d usi use in svašta wejo. če se mata rada, wama tastari nč nemorejo. pr men so tastari čist flegma, še ušeč jim je če mam punco Razz. pr moji je pa popounoma drugačna situacija, wejo d ma fanta (mene), in pač so neki extremno proti temu da me ma, ampak ona jih sploh ne posluša. ignorira jih, enostauno presliš. tko dej še ti. tastari ne morejo odločat koga boš ti mela rada in koga ne, povrh usega pa nisi premlada da bi mela fanta, sej 14 let je čist normalna starost za zvezo, lol? wem da usi praujo da se bojijo tastari za svoje otroke in to, še posebej za hčere, ampak pač se bodo mogl sprjaznt da njihovi otroci odraščajo in nemorejo bit več tisti mali otroc k so se z tastarimi igral pa crklal usak dan. pač odraščamo, nismo več taki kokr smo bli pred ene 10 leti.

probi pouprašat matko kua ma tok proti temu, če ti bo pa rekla d si še premlada jo pa upraš kdaj bi bla dovolj stara da bi mela fanta. če jo boš pa še sprašvala pa ti bo nonstop nakladala da si premlada pa take fore ji pa orng zatež kua je narobe da tok nasprotuje pa to...
kr pr 14 letih pa mende ja lahko sama skrbiš za svojo ljubezen, an?

užiwei(ta) Wink
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: ko starši nasprotujejo zvezi...kaj storiti?? 9.7.2010 15:49
Boris pravi:
k-o j-i-h f-u-*-a... moje mnenje. sej a je blo tok nujno d si ji mogla powedala? oprosti k/če tko ostro govorim, ampak ni nujno d usi use in svašta wejo. če se mata rada, wama tastari nč nemorejo. pr men so tastari čist flegma, še ušeč jim je če mam punco Razz. pr moji je pa popounoma drugačna situacija, wejo d ma fanta (mene), in pač so neki extremno proti temu da me ma, ampak ona jih sploh ne posluša. ignorira jih, enostauno presliš. tko dej še ti. tastari ne morejo odločat koga boš ti mela rada in koga ne, povrh usega pa nisi premlada da bi mela fanta, sej 14 let je čist normalna starost za zvezo, lol? wem da usi praujo da se bojijo tastari za svoje otroke in to, še posebej za hčere, ampak pač se bodo mogl sprjaznt da njihovi otroci odraščajo in nemorejo bit več tisti mali otroc k so se z tastarimi igral pa crklal usak dan. pač odraščamo, nismo več taki kokr smo bli pred ene 10 leti.

probi pouprašat matko kua ma tok proti temu, če ti bo pa rekla d si še premlada jo pa upraš kdaj bi bla dovolj stara da bi mela fanta. če jo boš pa še sprašvala pa ti bo nonstop nakladala da si premlada pa take fore ji pa orng zatež kua je narobe da tok nasprotuje pa to...
kr pr 14 letih pa mende ja lahko sama skrbiš za svojo ljubezen, an?

užiwei(ta) Wink

se čist strinjam s tabo.

p.s.: pr meni je bla ista situacija. pač ignore. btk.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.