Britje bikini predela. Kako? S čim?• erkica
• Od: 2.9.2010
Britje bikini predela. Kako? S čim?
2.5.2013 23:01
hej No mam en problem..bliža se poletje in pač js res ne vem kak si nej pobirjem tm spodi..ka z britvico ne gre vse..pa še faking se vedno porežem pol pa boli k hudič -.-..probala sem tut tm v dm ju sem kupla neke vosek lističe za bikini predel..in ja gre vse dol sm boli ko hudič pa pol maš še 2 dni vse rdeče..pa mi to glih ni všeč..no zato me zanima če ma kdo kako idejo kak bi to odstranla.. hvalaa :*** • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
Re: Britje bikini predela. Kako? S čim?
2.5.2013 23:16
sej z britvico gre lepo. kup si tiste k so sicer mau dražje, pa pol kupuješ nastauke. tist tut če probaš se ne morš porezat. tko okol rezila majo ful na široko neki. se ful opaz. ferme pa nevem :/
• spely96
• Od: 30.8.2011
3.5.2013 8:29
Kaj pa tiste kreme za depilacijo?dobijo se itak povsod pa tudi drage niso tako zelo... mislim da so tam okoli 5 eurov. Dobiš kremo zraven pa tako plastično ploščico s katero ko krema neha delovati potegneš in grejo pač vse dlake dol. Je pa seveda čisto neboleče.sicer je slabost da zelo smrdijo, vsaj tisti dve ki sem ju jaz do zdaj kupila . No to je nekakšna nadomestitev za britje ki pač ne boli. Moreš pa vedeti da se bodo dlake pojavile že čez dan ali dva... če se odločiš za to metodo pazi da boš vzela kremo ki je prav za bikini predel, ne pa tistih ki so recimo za noge... • saaaraaa
• Od: 5.9.2010
3.5.2013 17:33
Glede tiste kreme... a more nujno pisat da je za ta predel? Kr jst mam eno za noge ampak v navodilih za uporabo piše tudi glede tega predela pač kočko časa moreš pustit kremo gor Samo me skrbi da bo kaj narobe če gre krema pač notr da pride do kake okužbe a je to možno? In to je pa tut res ja da po teli kremi dlake res hitro hitro nazaj zrastejo moreš stalno pol.. • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
3.5.2013 18:18
saaaraaa pravi:Glede tiste kreme... a more nujno pisat da je za ta predel? Kr jst mam eno za noge ampak v navodilih za uporabo piše tudi glede tega predela pač kočko časa moreš pustit kremo gor
Samo me skrbi da bo kaj narobe če gre krema pač notr da pride do kake okužbe a je to možno? In to je pa tut res ja da po teli kremi dlake res hitro hitro nazaj zrastejo moreš stalno pol.. te kreme so ubistvu isto sranje k britvice, že v naslednjih dnevih dlake nazaj zrastejo, podobno kot če si pobriješ... amapak je pa prednost to, da nimaš pol tistih rdečih pikic, kot pri britju • spely96
• Od: 30.8.2011
3.5.2013 18:20
Ja če odzadaj piše da se lahko tudi za tam doli uporablja pol se ziher lahko. Pa mislim da če piše na kremi da se lahko uporablja za bikini predel mislim da nebi smelo biti nevarnosti če bi je malo pač šlo noter. Saj se na koncu ful dobro stuširaš pa se bo verjetno večina izprala ven. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.