Velik punc mi je lušnih, pa nobene ne upam ogovoriti...• Mixsx
• Od: 30.10.2012
Velik punc mi je lušnih, pa nobene ne upam ogovoriti...
2.5.2013 14:59
imam eno težavo. Uglavnem zlo me je strah oziroma sploh nevem no..Velik punc mi je lušnih, rad bi se z njimi pogovarjal ampak sploh neupam kliknt/napisat sms..nevem zakaj? Kako naj ta strah ali karkoli je odvržem stran? Hvala za pomoč!!
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Velik punc mi je lušnih, pa nobene ne upam ogovoriti...
2.5.2013 18:06
tudi mene je strah.
amapk najina edina rešitev je, da se enostavno navadiva, da je punc ogromn in se ni za bat tud če kdaj zaserješ • bmx
• Od: 20.3.2010
2.5.2013 19:34
sej mene je blo tut strah, no me je še zmer kdaj.
pr men je bil največji problem da sem preveč razmišlu kaj bom reku, kko bom prstopu do nje itd. in pol sm doskrat zamudu "priložnost", če sm pa uspeu kej spregovort znjo sm bil pa tok živčen da sm kmal kej tazga reku da se je pogovor hitr končou. in potem sm se še precej sekeru zarad tega tko da če je pr teb isto. ne tok razmišlat, ampak ji preprost pošl sms jo klikn. sej zgubit nimaš nč. pa tko kukr je slovenc79 reku punc je ogromn in če kdaj zaserješ ni nč tazga, glej na to kot na izkušno več. sej na napakah se učimo in naslednič ne nardiš iste napake oz. ne zaserejš • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
2.5.2013 20:18
vi fantje sam morte neki samozavesti vase spravt....
če ne veste kaj ji rečt, ko jo srečate, zakaj enostavno ne izkoristite situacije in okolice? bere knjigo: ''je dobra knjiga?, o čem govori?...'' posluša musko: ''dober komad?'' nestrpno čaka na bus: ''se ti mudi kam? ti busi zmer zamujajo...'' je zamišljena: ''stresni dnevi, kaj? izgledaš tko zelo pametna, ko tako razmišljaš mejte v glavi, da boste dekletu postal takoj simpatični, ko ji boste enostavno sam pričaral nasmeh na fejs če boste vi samozavestni in si boste v glavi mislili: ''trenutno dobr dišim in pripravil sem jo do smeha....kaj bi lahka šlo narobe?'' pol se boste tud njej zdel kul. če pa boste mel take misli: ''o ne, zdej se bom spotaknu, kr sm tak štor...prov vem, ne reči ničesar butastega, ne omenjaj bivše....sej veš, da jo pogrešaš, mah, kaj sploh še razmišljaš o njej....ona sigurn misli, da si kreten...ma ja...sej si res en butec...'' tud če se vam kej tazga zgodi, da padete, ko zgrešite eno stopnico ali omenite svojo bivšo, ker je nemorte prebolet...pa kaj! sej se me punce tud precej sekiramo okol tega..če boste znal vse obrnit na humor se bo čis uredu izšlo sej vem, da se to sliš precej noro, ker pač si ljudje ne mormo brat misli....ampak deluje in še ena stvar za tiste, ki ''čakajo''. nehajte s tem, ne čakat! okej, sej je lepo če flirtate itd... ampak ne sam razmišlat ''kako lepo bo, ko bom v zvezi...'' uživite v svojem telesu v TEM TRENUTKU pa se bo pol sama od sebe našla • slovenc79
2.5.2013 20:23
ja seveda ja.. in pol karkol vprašaš - si vsiljiv pa zaslišuješ. če pogledaš - kaj bulš kot da sm predmet poželenja? in povrh če je punci tip še všeč, se dela še nedosegljivo.. to je POPOLNOMA od punce odvisno. pravga recepta NI • SmileOnMyFace
2.5.2013 20:36
ja, oprosti, to je pa že druga stvar....tle je pa pač problem, da fantje radi nagazite na napačna dekleta. punce učas nismo kej dost bolše na tem področju. dans je pač še preveč punc, ki so izjemno preveč ošabne in majo polne riti vsega....
če boš mel pač nesrečo in naletel na zasedeno...tud, če je dobra punca in ma uredu osebnsot ti nau zamerila....kako bi lahka vedu, da ma že fanta? če si dekletu všeč, nau nč zamerila če se bo začel med vama kak klepet so pa pr nas tud dnevi, ko smo site vsega al pa mamo pms in zares zdej ne rabmo še enga gumbca ta bo tle nas skušal osvajat.....nesreča pač, bo pa zato naslednja tok bol bolše volje če pa zmer naletite sam na sitne, samovščečne z visokim standardom....ki vas zmer odrivajo stran od sebe in mate zato vsi fantje občutek, da smo vsa dekleta sitna in nočmo nč met z vami....jah, pol pa boste al mogl mal spremenit okus za dekleta alpa ugotovit kakega razpoloženja je dekle sej me mormo isto počet • slovenc79
2.5.2013 22:25
ja ni isto, mi nimamo pms-a drugač pa ja.. pač treba je neko "kvoto" skoz dat.. sam js mam občutek da vedno če tip pride kr tko do punce je to slabo. je ap nemogoče ugotovit ker navzven so take k d majo pokerface.. če bi prišel do nje ne veš a se bo nasmehnila al te bo na gobec xD • SmileOnMyFace
3.5.2013 8:59
res je, nimate no, je pa tud mal odvisn od človeka....nekateri se hitr pomirijo, nekateri so besni ceu teden....še zmer ga ne morš obsojat zarad tega sej vem ja....znamo bit učas precej komplicirane • nimamidej
• Od: 26.4.2012
3.5.2013 18:07
to je res,da je še velik fantou okrog..pa če za.j.eb.eš pr enmu,ni nč hudga in lahka pr drugmu spet probaš,kok ti bo šlo..
sam usejen,bi pa še na tole neki dodala.. to je že po eni strani res,..ampak mene osebno je strah pr enmu za.je.bat. ker me je strah de bojo za to stvar usi zvedl,in me pol zafrkaval..al me pa noben nebo več hotu.. in glih zdej sm u taki situaciji,kr če mal pobrskate po mojem profili bote ugotovil,de me je glede tega ful strah.. no in kot sm rekla,sm tut jst zdej u taki situaciji..in si neupam nč nardit..ker me je strah.. ko me kdo povabi,zavrnem ker me je strah..in nevem ka nej nardim,če me bo tut ta (s tistim,ko se zdej neki plete)... nej spet zavrnem? strah me je de bo kej narobe,de bo razočaran,,de me bo od.je.bu,,pustu,,in šou.. okej..sej druga nebi biu tak problem,sam ko nevem očem se nej pogovarjava..ka ga nej sprašujem,oprašam..?? pa nimam takih problemou sam z fanti in zmenki..tut med sošolkami,znanci..nevem ka nej govorim in o čem se nej menim? preprosto nimam idej.. tak de sm večina cajta tih..ampak oni ko me poznajo,se jim nezdi nč čudn..kr so se že navadl.. nevem pa ka nej nardim zdej z nekim fantom,ki me ne pozna,in se mislva spoznat/dobit.. nej SPET zavrnem? to lahk pol tak cel živleje delam..sam zavračam..pa čist nč druga.. a mislte,de mu nej že prej (predn se dobiva) povem,da bom skos tih(oz. da nebom jst nč uprašala.. ssej če me kdo kej upraša,valda de odgovorim..sam drgač pa ne..kr sm rajš tih..ko pa de kr neki u tri dni nakladam.. • slovenc79
3.5.2013 19:46
joj, ne morš ga zavrnit če ti je všeč, no :O sej če gresta na pijačo pa res ni nič takega.
sej smo vsi ljudje, ni tko kot da imaš sam ti probleme, ostali pa sma čakajo kaj boš narobe nardila in se ti bojo smejal.. sej vem da je občutek včasih tak (pri nas ki smo sramežljivi še velik večkrat), sam treba se je zavedat da ni tako. so tudi drugi sramežljivi in se bojijo kakšnih stvari, in seveda to vsak tudi skriva in se dela da nič ni. men je zlo všeč če je punca sramežljiva, ker sem tudi sam tak in potem vem da mava velik stvari (strahov) skupnega, zato bi se sigurno bolš razumela ti rdečelaska se nč ne sekiri mene so tudi zafarkaval v osnovni in me je zlo na tla zbilo. pa še vedno so posledice, amapk počas gre že na normalno • malik
• Od: 13.8.2012
4.5.2013 11:49
jao jao kam bo šlo tole.. lih sramežljivost pa strah je ta BEDNA, ZABITA ovira -.- tut js mam situacijo zdele en tip na šoli je k sm mu ušeč in on meni zelo ampak se oba samo gledava (pa še to tako da drug drugega ne zalotiva) in čist nč več. js sm 2x do zdej prstopla do njega ampak ker me je strah da bi bla očitna sm obakrat mu dala vprašanje za šolo, čist 'mimgrede' ker je šou lih edini mimo. pa še to je zablokiru in izdavu da nebi vedu in sp.iz.du vs posran. zadnji letnik je, evo še mal pa do konec pouka in sva na mrtvi točki.
nismo use punce nedostopne, nesramne če se vm zdi tko na prvi pogled. neki vidte na ns da smo 'high' in vm to postane kr dejstvo da nebo ratalo. a prepričate se ne kko je. a ste pomisll da ma tako dekle lahko slabe izkušnje iz preteklosti? da so jo fantje skenslali, zafrkavali, se igračkali z njimi? in da jim je blo tega dovolj in si nočjo spet rant srce? tega pa noben ne pomisle. a bo konc sveta če prstopte pa probate govort z njo? NE NEBO KONC SVETA! čez 1 tedn boste pozabl na use skp in tut drugi bojo. in greste naprej. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.