Če te ne upa pogledat, še ne pomeni, da mu nisi všeč!• malik
• Od: 13.8.2012
Če te ne upa pogledat, še ne pomeni, da mu nisi všeč!
12.4.2013 18:59
k vidim da folk govori glede simpatij: ''ja če te lepo pogleda in se ti nasmeji si mu sigurno ušeč,! a noče te niti pogledat...uf slaba ne zanimaš ga žou'' NI RES!! ni vedno tko.
poglejte zdej mojo zgodbo: ugotovl smo da sm ušeč enmu tipu iz šole (dolga zgodba kako smo pršl do tega, ampak je fix). model me upa pogledat samo ko je prepričan da ga ne morem zalotit pri pogledu. zmeri ko se srečamo se nardi zaje*anga, glava gor, kao ne vidi me. ko je model prepričan da ga js vidm, se začne postavljat kok je hud, močen itd.. parkrat do zdej sm ga zalotla k me je pogledov - TAKOJ v stotinki sekundice je umaknu pogled. pa še odličn igralec je glede tega da je zaposlen s frendi in me sploh ne opazi. 2x do zdej sm ga neki čist neočitnega vprašala glede šole. model je zablokiru in iz sebe spravu bogi 2 besedici da ''ne ve'' in spi*du s prizorišča. in to se ne dogaja samo meni, vidm tut pr veliki večini ostalih frendicah. ni zmeri tko da tipu nisi ušeč če te model ne upa niti pogledat, še v tvojo bližino si skor ne upa in da mu po temtakem nisi ušeč. priznam da js sm ista. dobesedno userjem se k vidm tega modela k sm zgori opisala. neupam si blizu, niti pogledat skor ne..nč. zakaj? dobesedno stisne me k ga vidm, ker me je strah da bojo pogruntali in me začeli zafrkavat, se mi smejat... sramežljivost se reče temu. nism pršla jamrat o svojem problemu ampak hočm vm povedat da ne se zanašat na ''pravila simpatij'' ker žou je dons svet tok v ku*cu da si noben nč ne upa, raj se potegnejo v en skriti kot in skrivaj opazujejo. ugotovit da si nekomu ušeč se da, in to brez nekih flirterskih gest tvoje simpatije. js sm prepričana da zna usak v seb obudit svoj 6. čut in začutt to. mogoče me bo gdo označu za čudno, kaj pa men klele ni jasn ampak jbg js sm v svoje ugotovitve prepričana in sm jih tut napisala kle. čeprou je res da je usak po svoje drugačn... • sportnica
• Od: 24.9.2012
Re: Če te ne upa pogledat, še ne pomeni, da mu nisi všeč!
12.4.2013 21:11
se čis strinjam • slovenc79
• Od: 19.8.2011
13.4.2013 2:04
to je najboljši znak • malik
13.4.2013 16:47
je res ja. sam kaj pa lah sploh nardiš? s takim se sploh neda navezat stika ker če je model tok grozn sramežljiv da se z njim nč ne da ti ne pomaga niti to če je neskončno zaljubljen vate -.-
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
13.4.2013 17:08
malik pravi:je res ja. sam kaj pa lah sploh nardiš? s takim se sploh neda navezat stika ker če je model tok grozn sramežljiv da se z njim nč ne da ti ne pomaga niti to če je neskončno zaljubljen vate -.-
se strinjam, men se neb sanjal kaj narest, da bi se neki spremenil al da bi šla stopnico višje.. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
13.4.2013 19:07
malik, pejt ti do njega!! • SmileOnMyFace
13.4.2013 19:09
pa sej....greš do njega, pa se pol obnaša k da te ne pozna....kiss of death • lollipoop
• Od: 8.8.2012
13.4.2013 19:28
SmileOnMyFace pravi:pa sej....greš do njega, pa se pol obnaša k da te ne pozna....kiss of death
no no.. šparejmo te vzpodbudne besede.. tut če greš do njega.. pa se hočš pogovarjat z njim in ti on nekak ne namenja tok pozornosti ne "obupat" ! ker mogoče pa bo (čez čas) on sam do tebe stopu pa še neki prašam: kaj pomen da se mi tip reži u fjs?? mislm tko no.. pač gleda me in pol se začne smejat. • SmileOnMyFace
13.4.2013 19:37
če bom kdaj mela izkušnje s takim sramežljivcem....kar kr malo dvomim, kr ponavad ne padam na take....bom mela v glavi, naj ne obupam....do takrat pa, bom rajš ostajala na kančku predrznosti • 30stm
• Od: 31.10.2010
Re: NEKI GLEDE SIMPATIJ
14.4.2013 12:33
malik pravi:k vidim da folk govori glede simpatij: ''ja če te lepo pogleda in se ti nasmeji si mu sigurno ušeč,! a noče te niti pogledat...uf slaba ne zanimaš ga žou'' NI RES!! ni vedno tko.
poglejte zdej mojo zgodbo: ugotovl smo da sm ušeč enmu tipu iz šole (dolga zgodba kako smo pršl do tega, ampak je fix). model me upa pogledat samo ko je prepričan da ga ne morem zalotit pri pogledu. zmeri ko se srečamo se nardi zaje*anga, glava gor, kao ne vidi me. ko je model prepričan da ga js vidm, se začne postavljat kok je hud, močen itd.. parkrat do zdej sm ga zalotla k me je pogledov - TAKOJ v stotinki sekundice je umaknu pogled. pa še odličn igralec je glede tega da je zaposlen s frendi in me sploh ne opazi. 2x do zdej sm ga neki čist neočitnega vprašala glede šole. model je zablokiru in iz sebe spravu bogi 2 besedici da ''ne ve'' in spi*du s prizorišča. in to se ne dogaja samo meni, vidm tut pr veliki večini ostalih frendicah. ni zmeri tko da tipu nisi ušeč če te model ne upa niti pogledat, še v tvojo bližino si skor ne upa in da mu po temtakem nisi ušeč. priznam da js sm ista. dobesedno userjem se k vidm tega modela k sm zgori opisala. neupam si blizu, niti pogledat skor ne..nč. zakaj? dobesedno stisne me k ga vidm, ker me je strah da bojo pogruntali in me začeli zafrkavat, se mi smejat... sramežljivost se reče temu. nism pršla jamrat o svojem problemu ampak hočm vm povedat da ne se zanašat na ''pravila simpatij'' ker žou je dons svet tok v ku*cu da si noben nč ne upa, raj se potegnejo v en skriti kot in skrivaj opazujejo. ugotovit da si nekomu ušeč se da, in to brez nekih flirterskih gest tvoje simpatije. js sm prepričana da zna usak v seb obudit svoj 6. čut in začutt to. mogoče me bo gdo označu za čudno, kaj pa men klele ni jasn ampak jbg js sm v svoje ugotovitve prepričana in sm jih tut napisala kle. čeprou je res da je usak po svoje drugačn... se strinjam....kdaj enostavno veš da je nekomu neki do tebe čeprou tega ne kaže, problem je da ko te stvari deliš s prjatli ti vedno rečejo da njemu ni do tebe in to samo zato ker je tok faking sramežliv da nč ne upa, pač ko vidš to osebo ennostavno veš, začutš pogled, energijo, skratka use...in ravno to use ti da vedt kakšna je resnica....škoda je ker ns je večina tolk sramežljivih in brez samozavesti pa strah da bi bli prizadeti da rajš nč ne nardimo :/ • malik
14.4.2013 23:20
slovenc79 pravi:malik, pejt ti do njega!!
sem že šla brez skrbi. prašala sem nekai za šolo, zablokiru čist, zajecljou da nebi vedu (čeprou ma za maturo ta predmet) zravn mene se je postavu trd ko kamen niti prebrau ni naloge in reku da nebi vedu. a vidl se mu je kok mu je šlo na smeh. po temle je spi*du stran. model si mi niti blizu ne upa, sej če bi zravn pršla bi zgasnu stran. bed, res kaj ti pomaga da si nekomu ful lušten in use če je pa takšen da ni upanja? • malik
14.4.2013 23:23
lollipoop pravi:
SmileOnMyFace pravi:
pa sej....greš do njega, pa se pol obnaša k da te ne pozna....kiss of death
no no.. šparejmo te vzpodbudne besede.. tut če greš do njega.. pa se hočš pogovarjat z njim in ti on nekak ne namenja tok pozornosti ne "obupat" ! ker mogoče pa bo (čez čas) on sam do tebe stopu pa še neki prašam: kaj pomen da se mi tip reži u fjs?? mislm tko no.. pač gleda me in pol se začne smejat. hja ne obupat...kvečm ne obupat nad ted da si mu ušeč, definitivno pa pr svoji situaciji lahko obupam nad tem da gdaj karkoli bo. kruta resnica ja če se ti reži u fejs zihr mu nisi kr ena ane • noti96
• Od: 27.4.2011
18.4.2013 15:36
u primeru pa da te ta oseba ne pozna, mors upostevat tut druge ''znake''. kr ce te nekdo sam pogleda, se ne pomeni da si mu usec. js npr. ( misli si kar hoces ) pogledam ucasih tut ksne k so mi ne prevec prijetni na pogled alpa se ful neki nosijo, imajo nek svoj stil oblacenja itd...
na sreco je u tvojem primeru pa res vec kot ocitno da si mu usec in mas prou. ce je tako stanje je to res. • ozelot
• Od: 22.4.2012
29.4.2013 15:36
malik pravi:k vidim da folk govori glede simpatij: ''ja če te lepo pogleda in se ti nasmeji si mu sigurno ušeč,! a noče te niti pogledat...uf slaba ne zanimaš ga žou'' NI RES!! ni vedno tko.
poglejte zdej mojo zgodbo: ugotovl smo da sm ušeč enmu tipu iz šole (dolga zgodba kako smo pršl do tega, ampak je fix). model me upa pogledat samo ko je prepričan da ga ne morem zalotit pri pogledu. zmeri ko se srečamo se nardi zaje*anga, glava gor, kao ne vidi me. ko je model prepričan da ga js vidm, se začne postavljat kok je hud, močen itd.. parkrat do zdej sm ga zalotla k me je pogledov - TAKOJ v stotinki sekundice je umaknu pogled. pa še odličn igralec je glede tega da je zaposlen s frendi in me sploh ne opazi. 2x do zdej sm ga neki čist neočitnega vprašala glede šole. model je zablokiru in iz sebe spravu bogi 2 besedici da ''ne ve'' in spi*du s prizorišča. in to se ne dogaja samo meni, vidm tut pr veliki večini ostalih frendicah. ni zmeri tko da tipu nisi ušeč če te model ne upa niti pogledat, še v tvojo bližino si skor ne upa in da mu po temtakem nisi ušeč. priznam da js sm ista. dobesedno userjem se k vidm tega modela k sm zgori opisala. neupam si blizu, niti pogledat skor ne..nč. zakaj? dobesedno stisne me k ga vidm, ker me je strah da bojo pogruntali in me začeli zafrkavat, se mi smejat... sramežljivost se reče temu. nism pršla jamrat o svojem problemu ampak hočm vm povedat da ne se zanašat na ''pravila simpatij'' ker žou je dons svet tok v ku*cu da si noben nč ne upa, raj se potegnejo v en skriti kot in skrivaj opazujejo. ugotovit da si nekomu ušeč se da, in to brez nekih flirterskih gest tvoje simpatije. js sm prepričana da zna usak v seb obudit svoj 6. čut in začutt to. mogoče me bo gdo označu za čudno, kaj pa men klele ni jasn ampak jbg js sm v svoje ugotovitve prepričana in sm jih tut napisala kle. čeprou je res da je usak po svoje drugačn... to je full dobr primer če mene uprašaš. mislm, če je zaljubljen, bo mogu vsaj nekej narest: npr. ti kaj kupit, plačat pijačo, te povabit nekam... al pa kaj podobnega. nekej valda more |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.