Depiliranje

onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Depiliranje 5.7.2012 11:28
Hej!
Jz mam en problemček...
vedno ko se brijem po nogah, dobim po britju rdeče pikice... ker pa ni lih prijetno me zanima, s kero kremo bi se namazala po britju, da jih ne bi dobla?

pa še glede depiliranja s tistimi lističi z voskom me zanima, ma kera izkušnje? jz sm enkrat lističe dala nad paro da vosek ni bil več 'trd' ko pa sm potegnala po nogi pa je vosek ostal na koži in ni blo lih fajn, zato jih pa ne uporablam več xD a lahk kak nasvet glede tega..? Very Happy
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Depiliranje 5.7.2012 12:04
glede depiliranja... tisti lističi z voskom men sploh niso vredi... zdej al si kupiš posebi vosek pa trakove... najbolše je pa kr depilator Smile men vosek ni všeč ker ga je treba segrevat pa še pol maš noge tko limaste, depilaor pa sam vklopiš pa je to to Smile
Re: Depiliranje 5.7.2012 15:14
O.O
pa sej liste segreješ med rokami. pač gor pa dol in je čist dovol. lepliu maš pa zarad voska, zato pa so notr čistilni robčki, da si ga odstranš valda
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Depiliranje 5.7.2012 21:01
Hei Smile js sm mela tud take težave... drgač pa če se odločš za britvico obstajajo posebne kreme po britju.. men osebno je najboljša in tudi cenovno ugodna od dm-ja balea al neki Smile taka roza.. nekega vonja nima, vendar upočasni rast dlak + nežen dotik Very Happy

glede voska oz. trakov.. mene to boli k hudič in nikol ne pridm okol cele noge ker jokam zravn ponavad. tko da js se tega ne grem več Very Happy za to rabš visok prag bolečine in nekoga k bi to naredu.. men je blo najteži to potegnt dol - zato se je vosk že strdiu in je še bolj bolel.

Glede depilatorja ti žal ne morm svetovt, ker ga ne uporabljam in ga tudi nimam namena, ker res boli - navadt se morš pa doug traja.. ena dlaka pa po ena.. fakk!

obstajajo pa tudi depilacijske kreme, ki jih namažeš potem ti pa nekako s kemikalijami stopijo dlake.. men je to najbolš za uporabo na bikini predelu, ker me po uporabi nič ne peče in nimam pordečitve. Res je, da nekatere smrdijo, js uporabljam od afrodite sensitive, ki rabi za delovanje 3minut + vonj po kamilicah in je res zakon Very Happy dlake ti ne zrastejo, pa tm do 4 dni Very Happy potem se jih že opazi.. Very Happy

upam, da sm kj pomagala Very Happy
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: Depiliranje 7.7.2012 14:55
hey..amm men se zdi da je mussy kr zlo pomagala..zdej pa da še js dodam moj problemček..amm mene pa zanima s čim si nej odstranim dlake na roki..imam jih res, ampak res dost! :/ pač lani sm si jih že z depilatorju ampak sm mela pol čist rdeče roke pa tut bolelo je 50x bol ko po nogi..in nevem če bi si letos tut upala to ponovit -.- zdej sm pa razmišljala če bi blo uredu da bi si dala na roko led da bi malo koža otrpnila pa bi si z trakovi na hitro..sam nisem ziher da bi blo vredu..svetujte mi na kak način se jih nej znebim pa kako zmanjšat bolečino..

hvala Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Depiliranje 7.7.2012 22:21
js jih mam tut kr velik in si z depilatorjem, je res da ful bl boli k na nogi, ampak sm se dost hitr navadla. za drugo ti pa neb vedla svetvt.

in js še vedno mislm da je brezveze govort da depilacija boli ker je to logično ampak se hitr navadš če to redno delaš. pa ni res da gre usaka dlaka posebi O.o
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: Depiliranje 12.10.2012 20:59
Pomaga, če greš prej pod tuš, da se ti pore odprejo. Sam baje ni dobr, da si čist takoj depiliraš. Mene na roki manj boli s trakovi. Probi. Potem pa po depilaciji kak preparat za ustavljanje rasti dlak. Mam jst tud uno Afrodito - tak zelen gel je, ane? Si mažem čist vsak dan. Pa men drgač ful smrdi ta krema no. Nism opazla, da bi mi kej dost počasnej rastle. To bom še porabila, potem bom pa probala EpilXpress, ko dobim žepnino.

Ena sošolka je ful poraščena in se mi je zadnjič na ekskurziji zaupala. Je rekla, da ona si skoz maže s to kremo, tko, da zdej si 1x na mesec depilira. Ker prej si je mogla pa res skoz, tko 1x na teden baje, kar je res bad, ane. Pa piling je ful pomembn, kao vsak dan nežno, ko se tuširaš pa tko. Morm probat to kremo, bom naročila zdej novembra. Baje nč ne smrdi, pa gladko kožo ti še zravn nardi. Klele [povezava]
metkaa • Od: 1.10.2012 • Prispevkov: 2
Re: Depiliranje 15.12.2012 22:47
pr kermu letu ste se pa vi začele brit/depilirat??
a si noge depilirate do kolen al tud stegna?
tnx za odgovoree
Smile
Valeeee • Od: 25.6.2012 • Prispevkov: 2
Re: Depiliranje 16.12.2012 8:18
Heej,
Jst se depiliram z voskom oziroma z smolo. Najdla sm pa še slikco da ti pokažm kva je sploh to ane. [link] tole je vosek pravilno se rece smola. [link] Tole pa je strojcek za tisto gor k sm ti dala link za vosek ... das ga gret za 30 minut .. PO DEPILIRANJI SE NESMEŠ STUŠIRAT !!! po DEPILIRANJU SII DEJ OLJE SI NAMAŽI (SAM NE TITSTO OLJE KUHINJSKO ANE.?) Very Happy Dobiš ga pousot miler, Dm. pac ze za kozmetiko ane..Smile Priporoocam ti da se ne briješ ker dlake postanejo mocne in grde in crne in jih je vedno vec. Če pa z voskom depiliraš je res da boli sam za lepoto je treba potrpet am.. ja no dlake pa se zmansujejo in ce se bos redno depilirala z voskom jih bo vedno manj.. Smile verjami mi ker mam izkušnje in moja mami je kozmeticarka Smile Jst si depiliram tut bikini, pa pod pajsko , noge, pa tut roke sam obcasno Smile Lahko pa ce ti to ni bilo jasno pej uprasat kaksno kozmeticarko ti bo ona lepo pokazala in razlozila ane.Smile

Uzivej Razz

Lp.
decva • Od: 27.2.2013 • Prispevkov: 11
Re: Depiliranje 28.2.2013 15:35
no js sm se pa do zdej tam spodej s britvico ampak mi porabi fuul casa pa fuul se neupam, da se ne porežem.
in ja prosm če mi kera svetuje s cim kar bo bolš nej začnem?!

in imam še en problem, fuul sm poraščena po obrazu mi kera zna svetvt kaj nej
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: Depiliranje 1.3.2013 20:22
Hey Very Happy jz uporablam depilator pa se se zmer nism navadla na bolecino ampak lej kr gre..si pa depiliram sam noge do kolen Smile sam zakaj the fuck depilator ne zdepilira useh dlak pac k se zmer kksne ostanejo k jih zgresi + nikol ne mors met pod depiliranju z depilatorjem tok svileno gladkih nog k z britvico takoj po britju -.-"" Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Depiliranje 2.3.2013 13:30
ja ne, bol gladke noge maš k po britju, usaj jst. pač ne pustiš dlak valda, greš tut dvakrat če je treba. loh da pa nimaš dobrga pa ti ne more pobrt ush al kaj
tilysm • Od: 2.5.2013 • Prispevkov: 2
Re: Depiliranje 2.5.2013 15:13
moja sestra je kozmetičarka zato se vedno depileram z voskom. je supr. skor nc ne boli pa tut dlake so man trde. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.