Depiliranje• onlygirl
• Od: 9.3.2011
Depiliranje
5.7.2012 11:28
Hej!
Jz mam en problemček... vedno ko se brijem po nogah, dobim po britju rdeče pikice... ker pa ni lih prijetno me zanima, s kero kremo bi se namazala po britju, da jih ne bi dobla? pa še glede depiliranja s tistimi lističi z voskom me zanima, ma kera izkušnje? jz sm enkrat lističe dala nad paro da vosek ni bil več 'trd' ko pa sm potegnala po nogi pa je vosek ostal na koži in ni blo lih fajn, zato jih pa ne uporablam več xD a lahk kak nasvet glede tega..? • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
Re: Depiliranje
5.7.2012 12:04
glede depiliranja... tisti lističi z voskom men sploh niso vredi... zdej al si kupiš posebi vosek pa trakove... najbolše je pa kr depilator _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
5.7.2012 15:14
O.O
pa sej liste segreješ med rokami. pač gor pa dol in je čist dovol. lepliu maš pa zarad voska, zato pa so notr čistilni robčki, da si ga odstranš valda • mussy
• Od: 3.9.2011
5.7.2012 21:01
Hei glede voska oz. trakov.. mene to boli k hudič in nikol ne pridm okol cele noge ker jokam zravn ponavad. tko da js se tega ne grem več Glede depilatorja ti žal ne morm svetovt, ker ga ne uporabljam in ga tudi nimam namena, ker res boli - navadt se morš pa doug traja.. ena dlaka pa po ena.. fakk! obstajajo pa tudi depilacijske kreme, ki jih namažeš potem ti pa nekako s kemikalijami stopijo dlake.. men je to najbolš za uporabo na bikini predelu, ker me po uporabi nič ne peče in nimam pordečitve. Res je, da nekatere smrdijo, js uporabljam od afrodite sensitive, ki rabi za delovanje 3minut + vonj po kamilicah in je res zakon upam, da sm kj pomagala • derUndergang
• Od: 27.12.2011
7.7.2012 14:55
hey..amm men se zdi da je mussy kr zlo pomagala..zdej pa da še js dodam moj problemček..amm mene pa zanima s čim si nej odstranim dlake na roki..imam jih res, ampak res dost! :/ pač lani sm si jih že z depilatorju ampak sm mela pol čist rdeče roke pa tut bolelo je 50x bol ko po nogi..in nevem če bi si letos tut upala to ponovit -.- zdej sm pa razmišljala če bi blo uredu da bi si dala na roko led da bi malo koža otrpnila pa bi si z trakovi na hitro..sam nisem ziher da bi blo vredu..svetujte mi na kak način se jih nej znebim pa kako zmanjšat bolečino..
hvala • evica5
7.7.2012 22:21
js jih mam tut kr velik in si z depilatorjem, je res da ful bl boli k na nogi, ampak sm se dost hitr navadla. za drugo ti pa neb vedla svetvt.
in js še vedno mislm da je brezveze govort da depilacija boli ker je to logično ampak se hitr navadš če to redno delaš. pa ni res da gre usaka dlaka posebi O.o • Rebekky
• Od: 1.7.2012
12.10.2012 20:59
Pomaga, če greš prej pod tuš, da se ti pore odprejo. Sam baje ni dobr, da si čist takoj depiliraš. Mene na roki manj boli s trakovi. Probi. Potem pa po depilaciji kak preparat za ustavljanje rasti dlak. Mam jst tud uno Afrodito - tak zelen gel je, ane? Si mažem čist vsak dan. Pa men drgač ful smrdi ta krema no. Nism opazla, da bi mi kej dost počasnej rastle. To bom še porabila, potem bom pa probala EpilXpress, ko dobim žepnino.
Ena sošolka je ful poraščena in se mi je zadnjič na ekskurziji zaupala. Je rekla, da ona si skoz maže s to kremo, tko, da zdej si 1x na mesec depilira. Ker prej si je mogla pa res skoz, tko 1x na teden baje, kar je res bad, ane. Pa piling je ful pomembn, kao vsak dan nežno, ko se tuširaš pa tko. Morm probat to kremo, bom naročila zdej novembra. Baje nč ne smrdi, pa gladko kožo ti še zravn nardi. Klele [povezava] • metkaa
• Od: 1.10.2012
15.12.2012 22:47
pr kermu letu ste se pa vi začele brit/depilirat??
a si noge depilirate do kolen al tud stegna? tnx za odgovoree • Valeeee
• Od: 25.6.2012
16.12.2012 8:18
Heej,
Jst se depiliram z voskom oziroma z smolo. Najdla sm pa še slikco da ti pokažm kva je sploh to ane. [link] tole je vosek pravilno se rece smola. [link] Tole pa je strojcek za tisto gor k sm ti dala link za vosek ... das ga gret za 30 minut .. PO DEPILIRANJI SE NESMEŠ STUŠIRAT !!! po DEPILIRANJU SII DEJ OLJE SI NAMAŽI (SAM NE TITSTO OLJE KUHINJSKO ANE.?) Uzivej Lp. • decva
• Od: 27.2.2013
28.2.2013 15:35
no js sm se pa do zdej tam spodej s britvico ampak mi porabi fuul casa pa fuul se neupam, da se ne porežem.
in ja prosm če mi kera svetuje s cim kar bo bolš nej začnem?! in imam še en problem, fuul sm poraščena po obrazu mi kera zna svetvt kaj nej • natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
1.3.2013 20:22
Hey • evica5
2.3.2013 13:30
ja ne, bol gladke noge maš k po britju, usaj jst. pač ne pustiš dlak valda, greš tut dvakrat če je treba. loh da pa nimaš dobrga pa ti ne more pobrt ush al kaj
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.