zaljublenost#fantje• romantic
• Od: 6.2.2012
zaljublenost#fantje
25.6.2013 23:34
lepo vas prosm da mi date cimvec uporabnih nasvetov,ker jih nujno rabm...prejsne poletne pocitnce sm spozna tipa k se je zaljubu vame ..cez skor cek let me je pecu pol pa ignoreru pa soet pecu...men je je umes postoul fulllll usec, sploh nemorm da nebi misnla nanga...ampak on je 9.razred in je zdej oz bo soul na gimnazijo jst bom pa sele zdej 9. razred...prosila bi vs za cimvec predlogov in idej kako naj z njim ohranm stike, mu nekak namignem da mi je usec, o cem naj se z njim pogovarjam.... pomagite mi prosim ker je moja najvecja ljubezen, k se mu to sanja ne...pa ena moja dobra prjatlca kdaj opax ksne znake k bi lahk pomenl da sm mu mogoce se vedno usec • Pa3k
• Od: 23.10.2011
Re: zaljublenost#fantje
25.6.2013 23:47
Neki sm ti napisu na zs. Prosim poglej • mussy
• Od: 3.9.2011
26.6.2013 14:35
amm enostauno uprašaš ga če bi šou kdaj s tabo na sprehod al pa kj...
teme k so aktualne: kako mu je ušeč šola, da ti tud razmišlaš o tej in če ti lahk da kkšn nasvet, kako so kj sošolci, ma kkšno lušno punco ogledano.... kkšn kul prjatu ... pa nwm res o usm se lahk pogovarjaš če si le dost odprta:) • romantic
26.6.2013 15:06
kaj je pa ksn znal da sem mu mogoce usec?...pa kaj naj mardim al mu pa recm da mu bom mogoce ratala usec?
• mussy
• Od: 3.9.2011
27.6.2013 10:12
romantic pravi:kaj je pa ksn znal da sem mu mogoce usec?...pa kaj naj mardim al mu pa recm da mu bom mogoce ratala usec?
js ti lahk povem teorijo 1. znaki: amm vsi pravjo neka govorica telesa, sam to je bullshit, pač lej kaj pa če je naravno mau ukrivljn al pa neki wtf... hahaha nwm pač js vidm to tko, k me pogleda v oči in je un trenutk tišine pa se pol najlepš nasmehne, k nekak proba pridt vsakič bliži, k me hoče nasmejat, k dejansko noče it domov, pa morm js rečt da je čs da grem spat... pač take malenkosti... sej meji tud na prijateljstvo.. js vrjamm to: fnt pa punca sta lahko prijatelja, vendar se bo enkrat neki med njima zgodil, sicer vrjetno ob nepravem času, v napačnem kraju.. ampak probala bosta, in če sta dost dobra frenda potem bosta šla čez to fazo in se sam smejala temu kaj lahko nardiš da mu rataš ušeč? NČ! bodi to kar si, resnično, bodi samozavestna to je sexi Prosm ne se delat da so ti ušeč star wars čeprou jih sovražš, on je pa fan no..1... res ne.. k bo ugotovu in bo mislu, da si se zmisnla o usm.... pač povej mu neko malo skrivnost o seb k je noben ne ve in to mu tud povej, tko se bosta ful zbližala pač lej men so vsi vedno govoril ljubezen pride in ne morš je prsilt da bo hitrejša al pa karkol.. in ja učasih je težko bit sam, ampak bolš je pol počakat na tisto pravo • romantic
27.6.2013 10:48
aha hvala ti za nasvete;))...drgac pa sm taka kt sam tut pred njim, sam nwm vec kaj si misl o men, ker vcasih se mi zdi da sm mu se vedno kdaj pa nc vec..
• nusa98
• Od: 11.1.2013
28.6.2013 2:02
Evo pr men je bilo isto!
Odkrito, odločno in samozavestno stopi do njega, ga poklič mu reč naj de nekje dobita in začnita pogovor. Odkrito mu povej kaj čutiš, pa tak mal se nasplošno menita. Upraši ga če še kaj on čuti do tebe. Vem težko je to uprašat, ker se bojiš odgovora, ampak u tistem trenutku bodi samozavestna, zri mu v oči kt da ne nč ne bodiš bodi odločna! NPR. JZ BI TKO ZAČELA: pošli sms, če ima čas da pride vun. Nekje se dobita. Ga pozdravš in ga objameš, ga upraša kko je, kaj bo dobrega neka klasična uprašanja vglavnem, pol pa preidi na temo o vaju. Če pa ti je lažje pa se menita preko sms-jov: pozdravi ga napiši Heyyy pol pa kk je pa kj dela pa kj bo dobrega pa take fore na to pa ga upraši kk kj ljubezen če ima punco al pa kva (če jo ima pol počas zaključuj pogovor al pa če želiš mu izpovej svoja čustva) če jo nima pol pa mu napiš neki dolgi spis u katerem opisuješ svoja čustva do njega pol boš pa tko sama vidla kk pa kej naprej Veliko sreče in uspeha ti želim .D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.