Kateri telefon za nepoznavalko tehnologije?

YoungTheGiant • Od: 5.11.2012 • Prispevkov: 14
Kateri telefon za nepoznavalko tehnologije? 12.4.2013 19:20
torej. Ker se je pokvaru moj preljubi stari telefon, moj najbolši prijatelj že 5 let in ja ful sm u depresiji, torej, rabla bi nouga. AMPAK ker je moje poznavanje tehnologije enako nič, bi vas lepo prosila če mi lahko svetujete katerega se mi splača kupit (da ni predrag in da je dovolj kvaliteten za usaj naslednja 3 leta in pa seveda dobr) Smile prosm lepo če ma kdo čas in če bi se mu dalo da mal napiše o tem.

ful ti hvala! Very Happy
malik • Od: 13.8.2012 • Prispevkov: 35
Re: Kateri telefon za nepoznavalko tehnologije? 13.4.2013 0:03
samsung, htc, alcatel kle ne moreš zgrešit Smile pejt na mobitelovo al pa simobilovo spletno stran in poglej telefone tm, pa maš pr usakmu napisan podatke Very Happy
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Kateri telefon za nepoznavalko tehnologije? 13.4.2013 15:03
Glede na tvoje potrebe je vseeno kaj uzameš,če ti je okej 5 let star telefon boš nadaljna tri leta preživela tudi z Mobi regljo...
YoungTheGiant • Od: 5.11.2012 • Prispevkov: 14
Re: Kateri telefon za nepoznavalko tehnologije? 14.4.2013 22:50
Hahahaha ker ti poznaš VSE moje potrebe, ampak hvala za mnenje.
In malik hvala ti! Sicer sm se pa že odločla bom kr potrošna in si iphone 5 kupla. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.