Michael Jackson• naastja
• Od: 22.11.2008
Michael Jackson
26.6.2009 14:18
Kralj popa Michael Jackson je umrl Čeprav se je v zadnih letih precej uničil so njegove pesmi še vedno No1 Kaj pa vi mislite o njemu, njegovi smrti, skladbah .. ? • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
Re: Michael Jackson
26.6.2009 15:00
men osebnu ni neka dobra oseba, ztu ku je zlorablau otroke. pa tut skladbe mi niso preveč ušeč. pa brez zamere usi.
• Janna
• Od: 21.6.2009
26.6.2009 23:43
Jackooooo R.I.P
we all redy miss you. legenda popa,plesaanjaaa (L) ... • Laurii
• Od: 12.12.2008
27.6.2009 12:33
ija. tut men ga je žau sej vem de je biu fuL znan pa tut mami pa ati sta ga velik poslušala.pa tut plesu je fain.
neglede na to de je zLorablu otroke je biu ureji človek. nism neki ful fan sam pač R.i.p. <33 • tt_
• Od: 25.6.2009
27.6.2009 12:38
to da je zlorabljal otroke ni res saj ga je sodišče oprostilo krivde ;)ker niso imeli dokazovpa baje da bi naj en paparaz celo priznal da si je to izmislil samo za bolšo prodajo revije ker je bila pred propadom vsaj tako sem jas slišal • NiiXy
• Od: 19.1.2009
27.6.2009 18:28
o ful bed!! ko sm zvedla sm se ful jokala.
biu je res car, in vedn bo, neglede na to da je mrtu!!! pa tut glasbo je meu fuul faiino! fuul mi je žau za njega!!! čeprav je meu ful dougog pa kao da je zlorablu froce. forever in my heart!! • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
27.6.2009 21:30
ja men ga je tut ful žou pa tut glede unga da je zlorablou otroke..nikjer ni blo dokazano,biu je oproščen itd. ...doklr ti ne dkažejo kriude si še vedn nedoužn... pač škoda ane... njegova muska bo pa itq živela še dougo..zna bit podobno kt pr Elvisu.. • CrazyErniiC
• Od: 18.6.2009
28.6.2009 1:29
pobelt se je dou zrd ene bolezni..drgač pa jz še zj nemorm dojet d je umru • limoncello
• Od: 30.5.2009
28.6.2009 13:43
pobelt se je dov zard tega kr je mev motnje pigmenta
• U2_fan
• Od: 18.3.2009
• Kraj: Okolica Murske Sobote
28.6.2009 14:25
Naj vsaj počiva v miru tam gor, če tukaj spodaj ni mogel živet v miru R.I.P. Michael...pogrešali te bomo...postavil si temelje tiste ta prave muzike. • Smutzy
• Od: 12.4.2009
28.6.2009 18:32
Elou
Jst nism bla neki negou fan sam meni je itak zmeri hudo kdr kašen umre ne :s Sam tko zdej pouseh glasbenih programih so pač učeri predvajli use negove pesmi pa to. In sm skozi to ugotovila de je biu velik peuc res. Mislm da je biu začetnik mnogih zdej popularnih glasbenikou pa to. Glede zlorab. Tip se j eizkazau za nedolnega. Sam je ibu tudi on u otroštvu večkrat zlorabljen od očeta. Zdej pa odvisno kake poseldice mu je to pustilo. Al take da zarad t4ega k ve kok hudo je to, da tega ne bi nobenu naredu, al pa take, da bi hotu da drugi trpijo tko kot je on. Jst vrjamem u ta prvo. Po mojem mnenju ni biu popoln človek. Biu je pa velik človek. R.I.P. • TheLisT
• Od: 17.6.2009
30.6.2009 9:36
Michael ni nbenga zlorabu.
Legenda 4ever. R.I.P. • Natie
• Od: 14.6.2009
30.6.2009 11:37
Legenda! ...pa zlorabljau ni nobenga! to so si use neumni novinarji zmislil R.I.P </3 • NiiXy
30.6.2009 14:48
DeViLgIrL pravi:ja men ga je tut ful žou
pa tut glede unga da je zlorablou otroke..nikjer ni blo dokazano,biu je oproščen itd. ...doklr ti ne dkažejo kriude si še vedn nedoužn... pač škoda ane... njegova muska bo pa itq živela še dougo..zna bit podobno kt pr Elvisu.. newn sam na netu sm prebrala da se je dau pobelit pa use te lepotne operacije zarad tega kr mu je oče reku da je grd. to sm prebrala na netu. newem pa če je res :S • NiiXy
30.6.2009 14:51
Natie pravi:Legenda! ...pa zlorabljau ni nobenga! to so si use neumni novinarji zmislil
R.I.P </3 pomoje tut ni nobenga zlorabu!! čeprav se je neki fantov prtožl (prjavl) sam zaka bi pol ga sodišče izkazal za nedoužnega. to so ble sam govorice. pomoje. i love michael jackson. <3 a ste bral novice na 24ur.com o njem?? kruuto. :S • Natie
1.7.2009 11:02
ja prjavil so ga sam zato ker so hotl denar... -.-
in zato ga je tud sodišče oprostilo ker niso mel dokazov...pa še mali je sam priznau da mu ni čist nč naredu... sploh pa je Michael meu rad otroke in je več kot usi ostali slauni prispeval za otroke v Afriki pa še po smrti je zapustil denar za dobrodelne organizacije... • cherryBlossom
• Od: 9.7.2009
9.7.2009 13:54
Zavedno bo ostal Kralj Popa.. sploh mi je bilo hudo ko sem videla njegovo hčerko (paris) Jokatiii.. Upam da bo z njegovimi otroci vse okeii.. In da bodo ostali v skrbništvu jacksonove matere ali pa diane ross.. Michael Jackson Always in our harts.****R.I.P.**** P.S. Tist fanT, ki ga je obtožu spolnega nadlegovanja je danes stra 18 let in je priznal da je to laž in da sta ga v to prisilila mama in oče zaradi denarja.. On ni nobenega zLorabU!! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
9.7.2009 15:17
Meni je on osebno pune fajni.. kar se tiče pesmi & plesa...
Pol kot oseba pa mi ni.. najbolj se mi je zamero, da se je dal pač v belca spremenit. Zakaj, če je bil pa tak simpatičn? Drugače se mi pa smili, ker je mel bedni lajf če tak gleaš.. pomoje mu je blo zaj na koncu žal za vse kar je naredo.. RIP MJ .<3 We'll always love u.<33* • cebelca14
• Od: 13.12.2008
9.7.2009 19:07
NiiXy pravi:
DeViLgIrL pravi:
ja men ga je tut ful žou
pa tut glede unga da je zlorablou otroke..nikjer ni blo dokazano,biu je oproščen itd. ...doklr ti ne dkažejo kriude si še vedn nedoužn... pač škoda ane... njegova muska bo pa itq živela še dougo..zna bit podobno kt pr Elvisu.. newn sam na netu sm prebrala da se je dau pobelit pa use te lepotne operacije zarad tega kr mu je oče reku da je grd. to sm prebrala na netu. newem pa če je res :S Glede na to, kak se nejgov oče zadne čase po Đeksonovi smrti obnaša, bi js rekal da je mutav. Resno _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • Natie
10.7.2009 12:42
PorceLan pravi:Meni je on osebno pune fajni.. kar se tiče pesmi & plesa...
Pol kot oseba pa mi ni.. najbolj se mi je zamero, da se je dal pač v belca spremenit. Zakaj, če je bil pa tak simpatičn? Drugače se mi pa smili, ker je mel bedni lajf če tak gleaš.. pomoje mu je blo zaj na koncu žal za vse kar je naredo.. RIP MJ .<3 We'll always love u.<33* ni se u belca spremenil sam...imel je zlo redko bolezen vitiligo zaradi katere ostaneš brez pigmenta...v odaji oprah je to sam povedal in pa tud to da se sam nikol nebi v belca spremenu ker je ponosn na svojo raso...in js mu čist vrjamem zato ker on ni bil nikoli pretirano črn ewo tuki pa je še video [link] pri 3:24 pa tud sam pove tist kar sm gor napisala... ^^ • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
10.7.2009 15:42
Natie pravi:
PorceLan pravi:
Meni je on osebno pune fajni.. kar se tiče pesmi & plesa...
Pol kot oseba pa mi ni.. najbolj se mi je zamero, da se je dal pač v belca spremenit. Zakaj, če je bil pa tak simpatičn? Drugače se mi pa smili, ker je mel bedni lajf če tak gleaš.. pomoje mu je blo zaj na koncu žal za vse kar je naredo.. RIP MJ .<3 We'll always love u.<33* ni se u belca spremenil sam...imel je zlo redko bolezen vitiligo zaradi katere ostaneš brez pigmenta...v odaji oprah je to sam povedal in pa tud to da se sam nikol nebi v belca spremenu ker je ponosn na svojo raso...in js mu čist vrjamem zato ker on ni bil nikoli pretirano črn ewo tuki pa je še video [link] pri 3:24 pa tud sam pove tist kar sm gor napisala... ^^ ia? no tega pa nisem vedla vsepovsod pravijo da se je pač dal, ker nevem zakaj.. No te je bil pa vrei človek.. jas sem misla da je neki butl da se je dal v belca (ker pač so mi črnci lepši) Pa vem nekaj več×d • some.girl_xx
• Od: 24.7.2009
24.7.2009 14:33
Ni zlorabljal otrok... en otrok je celo priznou, da je se zlagau ker so mu starši tko rekl.
Je biu res zvezda ... RIP. </3 pa to da se je pobeliu je naredu ker je meu težave z pigmentom.. pojavlal so se mu beli fleki al neki tazga torj je jemau tblete z pobeliteu ker bi čudn zgledu.. kokr js vem... ja za droge to ja.. ubistvu je biu zlo napsiheran že od otrošotva p od tega k so ga obtožl posiltsva otrok... al zlorabljanja...ubistv so ga mediji uničl .... • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
24.7.2009 15:52
car je biu.p glaas je meeu fuul leep.nwm.tko neežn.p pleesu je fuul faaajn.Moonwalk.like it.p sploh se ni dou pobelt.k je meu boolezn k se mu je kooža beella.p je pć meeu neke liise po obraazu in se je s puudroom maazu p je biu še bool beeu.saam te plastićne operaaciije.je biu pol grd fuul.saam useen.je bil res kralj popa.in veedn bo.<33 Forever in our hearts.R.I.P.<3
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.