Seks z 18 letnikom, če si 33 letna, poročena, mati?

keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Seks z 18 letnikom, če si 33 letna, poročena, mati? 13.4.2013 20:47
mene pa zanima kaj si kej mislte če bi poročena ženska 33 let stara rada seksala z 18 letnikom... njen mož je pa pjanc in res čist nč ji ne pomeni več, tudi spita ne več skupi... imata pa dva otroka... kaj si mislte o tem, bi al nebi?.+ to da se fuul dobr razumeva, res tko simpatična osebca..? Smile hvala že za v naprej Smile)
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Seks z 18 letnikom, če si 33 letna, poročena, mati? 13.4.2013 21:04
če se ti sam za seks gre, za moralo ti pa dol visi, izvoli.. sam da pijanc ne bo pogruntal.

jaz se ne bi spuščal v te stvari, tud če bi mi bil seks vse.

zakaj se ne loči ženska? in zakaj gre sploh otroka delat s takim?
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Seks z 18 letnikom, če si 33 letna, poročena, mati? 13.4.2013 21:15
učas se ljudje popolnoma spremenijo v nekaj, za kar bi pred 10 leti rekli, da je nemogoče...
1. se strinjam s slovencem, naj se loči! in sploh....ne sam zarad sebe...zarad otrok...otroci ne bi smel bit blizu takim ljudem...
2. delaj kar hočš, ampak,, (zdej se bom postavla v vlogo otroka) če bi js zvedla, da moja mama muti z 15 let mlajšim....bi me blo sram....verjetno bi popenila...
pa tud...glede na njeno starost ne morm ravno reč, da so otroci že kej dost zreli...v takem času bi ona bol mogla bit otrokoma opora, kot pa se okol zafrkavat z enim mladim...
oprosti, kr sm zvenela precej grobo, ampak zares ne priporočam, da se vidva kej dost zapletata......:/
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Seks z 18 letnikom, če si 33 letna, poročena, mati? 13.4.2013 23:22
Primitivna logika ljudi: zakon resiti tako, da se daje dol z 15 let mlajsim. V takem primeru bi jaz porabil ta cas v iskanju resitve za boljsi zakon in kako spraviti moza iz pijancevanja kot pa da bi mutil okoli. Vem da je tezko samo lahko na koncu reces, da si vsaj poskusala nekaj nardit. Plus grdo vem izpades ce se izve, da si spala s kom drugim. Zelim ti moci ker jo bos potrebovala, ce zelis to spremeniti. Ta pot bo tezka ampak vredna.

Pisem iz telefona tako da se oproscam za pomankanje sicnikov in sumnikov.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.